- 31 Ocak 2019
- 1.396
- 2.622
- 83
- 38
- Konu Sahibi ciceklimor
-
Niye İngiliz aksanı daha hoş
Ukalalık olarak söylemedim
Sıkılıyorum ben ufak yerler beni basıyor
Mesela ufak bir evdede yaşamak sıkar
Boğulacak gibi oluyorum
İngilizceyi ingiliz aksanıyla konuşuyorsan zaten çok güzel.orda doğmuş biri gibi olmuyor çünkü çoğu zaman.bebeklikten öğrenmek farklı
soguk ulkede yasayan yabancilar ispanyadan ev aliyor mesela, niye? ispanyada hayat toz pembe oldugundan degil tabii :)) ya da emekli olunca gidip sicak ulkelere yerlesiyorlar. cunku omru boyunca dedigin gibi hasret kalmis adamAyrıca manyak diyen desin ben sevgilimi ikna edersem ileride İstanbula taşınacağız
O da seviyor Türkiyeyi zaten havaalanları, havayolları ve sıcak & güneşli olması adamı eritiyor, Türkiyede yaşamam lazım benim ya diyor
Hala güneş önemsiz deyin yani adam hasret güneşe hahah
Ayrıca çalışma koşullarından mutsuz, insanca davranılmadığını düşünüyorum ona
Orda mutluysan sıkıntı yokİngilizcenin kullandılığı, konuşulduğu ortamda büyüdüm ben de Türkiyede ondan olsa gerek zorluk çekmedim aksan edinmede falan
Ama Amerikandı benim edindiğim
Evet aslında şimdilerde hoş geliyor konuşması falan ama çok dalga geçerdim ben konuşmalarıyla şimdi kabul etmesi şey oluyor
Onlar benle dalga geçiyor noldu bık bıklıyordun diye
İçerde olmak çok sıkar ben büyük şehirden biraz korkuyorum, yaşadığım en büyük yer Romaydı gerçi alışmıştım birkaç aya ama hep bir kaotik ortamı da oluyor onun
Evet benim çoğu Avrupa lı arkadasım da o fantezi vat emekli olup İspanya ya yerleşicem diyesoguk ulkede yasayan yabancilar ispanyadan ev aliyor mesela, niye? ispanyada hayat toz pembe oldugundan degil tabii :)) ya da emekli olunca gidip sicak ulkelere yerlesiyorlar. cunku omru boyunca dedigin gibi hasret kalmis adam
soguk ulkede yasayan yabancilar ispanyadan ev aliyor mesela, niye? ispanyada hayat toz pembe oldugundan degil tabii :)) ya da emekli olunca gidip sicak ulkelere yerlesiyorlar. cunku omru boyunca dedigin gibi hasret kalmis adam
Tabii tabii orasi oyle .. biri aza kanaat eder digeri daha fazlasiyla mutlu olur mesela..sen ama uzun zamandir almanyadasin diye hatirliyorum cherry sonradan gitme degil mi? Bu bile fark eder bana kalirsa..
Bir insan yurtdışında yaşayıp gerçekten orayı tercih edebilir, bunda bir sorun yok...ama böyle konularda yorum olarak %70 ülkeme hakaretler sayılmasına ben de uyuz oluyorum... fırsatım olsa 5 dk TR de durmam diyen insanların %95 i hiç yurtdışında yaşamı deneyimlememiş insanlar. Sanıyorlar ki Fransa'ya giden herkesi Eiffel'in dibinde bir yaşam bekliyor...ya da oralarda hiç suç yok, onların adalet sitemi kusursuz işliyor...Ya bir otobüse bindim Paris'de 30 küsür yıllık İstanbul hayatımda bile daha kötüsünü görmemiştim...Ayrıca manyak diyen desin ben sevgilimi ikna edersem ileride İstanbula taşınacağız
O da seviyor Türkiyeyi zaten havaalanları, havayolları ve sıcak & güneşli olması adamı eritiyor, Türkiyede yaşamam lazım benim ya diyor
Ne iş yapıyor erkek arkadasın?Ayrıca manyak diyen desin ben sevgilimi ikna edersem ileride İstanbula taşınacağız
Evet benim çoğu Avrupa lı arkadasım da o fantezi vat emekli olup İspanya ya yerleşicem diye
soguk ulkede yasayan yabancilar ispanyadan ev aliyor mesela, niye? ispanyada hayat toz pembe oldugundan degil tabii :)) ya da emekli olunca gidip sicak ulkelere yerlesiyorlar. cunku omru boyunca dedigin gibi hasret kalmis adam
Evet trenler berbat çok eskiBir insan yurtdışında yaşayıp gerçekten orayı tercih edebilir, bunda bir sorun yok...ama böyle konularda yorum olarak %70 ülkeme hakaretler sayılmasına ben de uyuz oluyorum... fırsatım olsa 5 dk TR de durmam diyen insanların %95 i hiç yurtdışında yaşamı deneyimlememiş insanlar. Sanıyorlar ki Fransa'ya giden herkesi Eiffel'in dibinde bir yaşam bekliyor...ya da oralarda hiç suç yok, onların adalet sitemi kusursuz işliyor...Ya bir otobüse bindim Paris'de 30 küsür yıllık İstanbul hayatımda bile daha kötüsünü görmemiştim...
Herkes istediği yerde yaşasın, ama kimse başkasının sevdiğine de çamur atmasın...
isleri gucleri var keyifleri yerinde simdilik adam sadece tatilde idare ediyor. adamin bi geliri olsa simdiden gider ispanyaya ama buna maddi gucu yok olanagi yok. o yuzden simdilik tatil modunda emekliliktede orda yasiyorlar.tamam iste emekli olduktan sonra, cocuklari buyuttukten sonra nereye gidersen git :)
ama oncesinde neden gitmiyorlar?
ben yilin 300 gunu gunesli Maltada yasadim, ama tasindim oradan,
tamam cennetten bir kose diye tarif edebilirsiniz, iklimini, guzelliklerini,
hala daha da ozluyorum yalan yok,
belki emeklilikte ben de yerlesirim,
ama cocuk yetistirirken dusunmem.
Ne iş yapıyor erkek arkadasın?
super yorum 10 numara 5 yildiz..Bir insan yurtdışında yaşayıp gerçekten orayı tercih edebilir, bunda bir sorun yok...ama böyle konularda yorum olarak %70 ülkeme hakaretler sayılmasına ben de uyuz oluyorum... fırsatım olsa 5 dk TR de durmam diyen insanların %95 i hiç yurtdışında yaşamı deneyimlememiş insanlar. Sanıyorlar ki Fransa'ya giden herkesi Eiffel'in dibinde bir yaşam bekliyor...ya da oralarda hiç suç yok, onların adalet sitemi kusursuz işliyor...Ya bir otobüse bindim Paris'de 30 küsür yıllık İstanbul hayatımda bile daha kötüsünü görmemiştim...
Herkes istediği yerde yaşasın, ama kimse başkasının sevdiğine de çamur atmasın...
Bir insan yurtdışında yaşayıp gerçekten orayı tercih edebilir, bunda bir sorun yok...ama böyle konularda yorum olarak %70 ülkeme hakaretler sayılmasına ben de uyuz oluyorum... fırsatım olsa 5 dk TR de durmam diyen insanların %95 i hiç yurtdışında yaşamı deneyimlememiş insanlar. Sanıyorlar ki Fransa'ya giden herkesi Eiffel'in dibinde bir yaşam bekliyor...ya da oralarda hiç suç yok, onların adalet sitemi kusursuz işliyor...Ya bir otobüse bindim Paris'de 30 küsür yıllık İstanbul hayatımda bile daha kötüsünü görmemiştim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?