Sizden de çok özür dilerim ben burayıda meşgul ettim ama aynı duygudayızkendime yaptığım acımasızlığı onu başkasıyla görünce gördüm. İlginç ki asla dayanamam dediğim bir şeydi ama ben bildiğiniz gülümsüyorum. Yani kalbim hafifledi sanki. Belki de şoka girdim. Neyse. Değmez değmez derlerdi onu şimdi anladım. Yani hayattaki en büyük dersimi almış gibi hissediyorum. Gerisi de hayırlısı
Yaa o işler de öyle olmuyormuş galiba. Bana karaktersiz ona gayet karakterli. Beni mutsuz eder onu göklere çıkarır. Kızla problemim yok tabi buradan o çıkmasın da. Neyse artık benim problemim değil.Ben o kıza da üzüldüm nasıl bir karaktersizle birlikte farkında değil.Gidin birilerini sevindirin Allah size göstermiş adamın ne mal olduğunu.
Bir de yanlış anlamayın ama kimseye sen benim şuyumsun senden başka kimsem yok filan demeyin kendini bir şey sanmasın.Ve o adam evlense bile size yazacak mutlaka yazacak bu lafımı da unutmayın.
Su cumlelerle cok yakin bir arkadasima benzettim onada hep soyluyorum once gecmisi bir kenara birak gecmis gecmisde kaldi kpss ye elinden gelen en iyi sekilde asil ama bunu takinti haline getirme nasibinin nereden oldugunu bilemezsin kendini sadece memurluk diye sartlama tum firsatlari kovala degerlendir kendini gelistir gecmisi irdelemek dusunmek yerine kitaplara gomul seminerleri takip et hem kafan mesgul olsun hem ufkun acilsin bi bakmissin kafan dagilsin die gittigin o seminer sana bambaska bir kapi acmis.Bunu yillarca atanmak icin cabalayip atandigi yyil istifa edip 5 kurusu yokken kendi okulunu acmis biri olarak soyluyorum.Hayirlisi neyse kendini ona birak.Hic bir zaman kosullarin dibe cekmesine izin vermeEvet atanmak istiyorum. Başarmak istiyorum bir şeyler başarmak. Ama son iki üç yılım onun için harap olmakla geçti. Dersler kimin umrunda. Ah benim hatalarım ah...
Kendinize bunu mu reva görüyorsunuz. Hemen hemen benzer şeyler yaşadım ben terk edilmedim evlendik ama boşandım çünkü aynı senin gibi senelerce psikolojik sıkıntılar yaşadım ne salakmışım meğer 8 yılımı mahvetmişim diyorum. Lütfen kendinizi toparlayın ben sağlığımdan oldum ama yine de güçlü durmaya çalışıyorum. Ayrıca insan yeniden de başkasını sevebiliyor. Siz bir an önce güçlü bir şekilde ayağa kalkın İnan’ın karşınıza gerçekten düzgün bir insan çıkacak bunca sıkıntıdan sonra haketttiğiniz hayat size sunulacak. Bende senelerdir çok umutsuzdum ama şimdi çok iyi bir insan var hayatımda. Umarım bozulmaz diye dua ediyorum şuan. Bir an önce derslerinizi çalışın mesleğinizi elinize alın ve kendinizi o bunalımdan çıkarıp dışarı atın zamanla toparlandığınıxı ve iyi ki bitmiş dediğinizi göreceksinizEvet atanmak istiyorum. Başarmak istiyorum bir şeyler başarmak. Ama son iki üç yılım onun için harap olmakla geçti. Dersler kimin umrunda. Ah benim hatalarım ah...
Sizi tebrik ediyorum. Sıfırdan da hayat kurabildim diyorsunuz . çok indim ben o diplere de artık yeter dedim. Yani olmuyorsa atanmak elbet başka kapıları da zorlayacağım. Ama çok istiyorum .çok seviyorum öğretmenliği. O yüzden ona ulaşmak istiyorum da. Hayırlısı neyse o olsun.Su cumlelerle cok yakin bir arkadasima benzettim onada hep soyluyorum once gecmisi bir kenara birak gecmis gecmisde kaldi kpss ye elinden gelen en iyi sekilde asil ama bunu takinti haline getirme nasibinin nereden oldugunu bilemezsin kendini sadece memurluk diye sartlama tum firsatlari kovala degerlendir kendini gelistir gecmisi irdelemek dusunmek yerine kitaplara gomul seminerleri takip et hem kafan mesgul olsun hem ufkun acilsin bi bakmissin kafan dagilsin die gittigin o seminer sana bambaska bir kapi acmis.Bunu yillarca atanmak icin cabalayip atandigi yyil istifa edip 5 kurusu yokken kendi okulunu acmis biri olarak soyluyorum.Hayirlisi neyse kendini ona birak.Hic bir zaman kosullarin dibe cekmesine izin verme
Ben de şu süreçte ruh sağlığımdan oldum da hep boşu boşunaymış işte. Doğru insan kim o çıkınca bunu anlar mıyım onu da bilmiyorum. Ah canım kalbim ben seni nasıl da harap ettim diye üzülüyorum şu an.onun için bile değil. Başkasıyla gününü gün ederken kendime zindan hayatı yaşattım. Derslerime çalışamadım ağlamaktan uykusuzluktan. Deli gibi ders çalışma isteğim var. Kendim için bir şeyler yapacağım elbet. Siz de çok güzel toparlamışsınız, Allah bir daha yanıltmasın, mutlu olun inşallah.Kendinize bunu mu reva görüyorsunuz. Hemen hemen benzer şeyler yaşadım ben terk edilmedim evlendik ama boşandım çünkü aynı senin gibi senelerce psikolojik sıkıntılar yaşadım ne salakmışım meğer 8 yılımı mahvetmişim diyorum. Lütfen kendinizi toparlayın ben sağlığımdan oldum ama yine de güçlü durmaya çalışıyorum. Ayrıca insan yeniden de başkasını sevebiliyor. Siz bir an önce güçlü bir şekilde ayağa kalkın İnan’ın karşınıza gerçekten düzgün bir insan çıkacak bunca sıkıntıdan sonra haketttiğiniz hayat size sunulacak. Bende senelerdir çok umutsuzdum ama şimdi çok iyi bir insan var hayatımda. Umarım bozulmaz diye dua ediyorum şuan. Bir an önce derslerinizi çalışın mesleğinizi elinize alın ve kendinizi o bunalımdan çıkarıp dışarı atın zamanla toparlandığınıxı ve iyi ki bitmiş dediğinizi göreceksiniz
Bana bu kadar acı veren nasıl böylesine mutlu olur anlamadığım da o ama. Yani bunu düşünerek de ömrümü tüketemem. Yeterince ziyan ettin yıllarımı. Bunu fark edince acım da azalıyor giderek.
Eveeet çok haklısınız. Ben de o bağımlılıktan nefret ediyordum ki tam da o gününü gün etme kısmını görünce mantıklı düşünür hale geldim. Kendime üzüldüm aslında. Ziyan ettiğim kendime. Evet defolsun gitsin demek zordu benim için, ama şimdi cehennemin dibine git diyorum. Öyle soğudum..Bu nasıl bir kendine acimak? Kendinize gelin yahu! Nedir bu kadar deli divane olmak. Adam kadının biriyle gününü gün ederken sacmalayip duruyorsun. Kalk kendine gel hayatına yön ver. Çalış atan başka bir iş bul kendini geliştir.
Kadınların bu kadar sevgilim kocam ölüyorum hallerinden nefret ediyorum. Adam beni istemiyor mu hadi defol diyerek ondan önce terkederdim. 5 yılın geçmiş nedir yahu? Bir adama baglanmayin bu kadar hatta kocaniza bile baglanmayin bu kadar. Kendine gel arkadaşım!
Ay inanın ben büyük ahlar etmiyorum. Evlenen her insan mutlu aile kursun isterim. Ailesizliğin ne demek olduğunu bilirim çünkü.Yani elin kızının suçu ne. Tek istediğim ona da dediğim şey bi özür ya, bi yüz kızarması, bu son için ufacık bir üzüntü duy bi pişmanlık hisset. Aldığım cevap bizi rahatsız etme oldu. Bizi.. Onun açtığı yarayı tamir etmeye çalışıyordum, başkası olduğunu bilmeden. Bilseydim asla konuşmazdım da. Napim olan oldu yapacak bir şey yok kafasında. Doğru bir kafa ama beni ezerek yapması.. Öyle aman ailesi dağılsın,mutsuz olsunlardan daha çok sadece bir an olsun aklına gelip kalbinin sızlamasını istiyorum. O sızıyı öğrensin istiyorum da sanmıyorum da. Napayım ben kendime bakarım bu saatten sonraBunu sizinle de paylaşmak istedim.Evlenseler bile sizin ahınız hep üstlerinde olacak.Dışardan herkes mutlu görünür bi de içlerine bakacaksınız.
Bugun yeni bir gun yeni bir baslangic. Artik bu konuyu konusma düşünme. Kendine daha cok bak ve kendini gelistir.Eveeet çok haklısınız. Ben de o bağımlılıktan nefret ediyordum ki tam da o gününü gün etme kısmını görünce mantıklı düşünür hale geldim. Kendime üzüldüm aslında. Ziyan ettiğim kendime. Evet defolsun gitsin demek zordu benim için, ama şimdi cehennemin dibine git diyorum. Öyle soğudum..
Teşekkür ederim ya. Atandın mı merak ettim. Ama evet bunca zaman mızmızlandım ağladım falan ne geçtiyse elime şu hayal kırıklığından başka.Bazen öyle bir zaman geliyor ki bu aşkından öldüğün ağladığın adamla iyi ki olmamış diyip Allah’a şükrediyorsun.
Ayrıca sen başarısız birisi değilsin. Ben de atanma sürecinden geçtim. İşsizlik, parasızlık, istediğini alamamak, belirsiz bir sınava çalışmak bunlar zor şeyler. Antidepresan kullandım, ağladım, harap ettim kendimi. E ne oldu. Kendime ettim gene. Baktım bana ne bir erkeğin ne de bir arkadaşın faydası olur. Benim kendime faydam olur. Böyle mızmızlanarak ağlayarak hayat geçmez. Kalktım ayağa.
Ha bir de şimdi sen çalışmıyorsun, sosyal hayatın yoktur, çevrende çok fazla insan yok erkek yok. Bir tek bu herife bağlamışsın kendini. Sanıyorsun ki hayattaki en iyi en mükemmel erkek bu. Sen bir toparla bak bir çalış bi atan senin çevren bi kalabalıklaşsın. O zaman görürsün bakalım bu herif de erkek miymiş.
bilemezsin neyin ne olduğunu belkide başkasını değil belasını bulmuştur.Lütfen lütfen beni anlayın. Buna çok ihtiyacım var. Uğruna ölmeyi göze aldığım, zerre kadar umrunda olmadığım o insanın artık bir sevgilisi olduğunu öğrendim. İnsanın sevdiğini, sakındığını, güvendiğini bir başkasıyla görmesi ne acı. Ve sanırım o kızdan emin olunca benden ayrıldı. Yani onun için beni bıraktı.
5 yılımız geçti. İlk terk edişinde beni sevmediği belliydi. Döndüğünde seviyorum pişmanım dediğinde ona inanmak istedim. Hata benimdi. Nasıl anlatsam, çok anlattım ben. Ailesizliğimi, sevgi isteğimi, yaşadıklarımı. Sizi yormak istemiyorum, herkesi sıkıyorum bunlarla biliyorum.
Uyku haplarıyla bile uyuyamıyorum aylardır. Antidepresanlarla ayakta durmaya çalışıyorum. Her şey üst üste geldi. İşsizlik, başarısızlık, terk ediliş.. Allah büyük dert vermesin şükrediyorum. Ama yaşayanlar vardır bu çok acı.
İnsan pişman olsun, haksızlık ettiğini anlasın isterken, içten içe elde olmadan beklerken başkasıyla mutluluğunu görmek..
Bana gelince 34 üne kadar gezmek isteyen, atanmadan evlenemeyiz diyen, türlü türlü bahanelerle oyalayan o insan birkaç aydır birlikte olduğu o insanla evlenecek.
Zoruma giden çok şey var. Diyemiyorum ki olmadı bitti. Böyle mi biter? Birine umutlar verip yarı yolda bırakmak... Kendime kızıyorum körlüğüm, sonsuz güvenim için. O kadar ihriyacım vardı ki inanmaya, güvenmeye.. Balıklama daldım.
Evet olan bana oldu. O birini buldu, senin için yapacak bir şeyim yok olmasaydı böyle iyiydi ama toparlayamam artık beni öldü bil deyip çekip gitti.
Dinmiyor acım dinmiyor. Bir de üstüne başkasıyla görünce.. Bi insan bu kadar dipten nasıl çıkamaz? Ben nasıl bir insanım böyle? Ne zayıflık, ne küçülüş..
Dizilerde olur ya hani can yakanın canı yanar falan. Hayat böyle değilmiş, can yakan gayet de mutlu. Aldığı her şey yanına kar kalıyor.
Artık size nasıl ayağa kalkıcam demiyorum. Ben size ne diyeceğimi de bilmiyorum ki. Acımı paylaşıyorum sadece. Bitmeyen acımı.
Şuan yaşadığım acıyı o kadar iyi anlıyorum ki... ama sen baştan yanlış yapmışsın bu yaşına kadar bu adamı beklemek yerine işini gücünü kurman gerekiyordu yarının garantisi Yok ki ... Gönül dediğin kuş misali... olan olmuş ayrılmışın görünen o ki bu adam seni sevmiyor ve başkasıyla bir yola girmiş öncelikle bunu kabullenmelisin.... ve sonrasında hayatın için birşeyleri başarmak için çabala... zamanla izi silinecek..Lütfen lütfen beni anlayın. Buna çok ihtiyacım var. Uğruna ölmeyi göze aldığım, zerre kadar umrunda olmadığım o insanın artık bir sevgilisi olduğunu öğrendim. İnsanın sevdiğini, sakındığını, güvendiğini bir başkasıyla görmesi ne acı. Ve sanırım o kızdan emin olunca benden ayrıldı. Yani onun için beni bıraktı.
5 yılımız geçti. İlk terk edişinde beni sevmediği belliydi. Döndüğünde seviyorum pişmanım dediğinde ona inanmak istedim. Hata benimdi. Nasıl anlatsam, çok anlattım ben. Ailesizliğimi, sevgi isteğimi, yaşadıklarımı. Sizi yormak istemiyorum, herkesi sıkıyorum bunlarla biliyorum.
Uyku haplarıyla bile uyuyamıyorum aylardır. Antidepresanlarla ayakta durmaya çalışıyorum. Her şey üst üste geldi. İşsizlik, başarısızlık, terk ediliş.. Allah büyük dert vermesin şükrediyorum. Ama yaşayanlar vardır bu çok acı.
İnsan pişman olsun, haksızlık ettiğini anlasın isterken, içten içe elde olmadan beklerken başkasıyla mutluluğunu görmek..
Bana gelince 34 üne kadar gezmek isteyen, atanmadan evlenemeyiz diyen, türlü türlü bahanelerle oyalayan o insan birkaç aydır birlikte olduğu o insanla evlenecek.
Zoruma giden çok şey var. Diyemiyorum ki olmadı bitti. Böyle mi biter? Birine umutlar verip yarı yolda bırakmak... Kendime kızıyorum körlüğüm, sonsuz güvenim için. O kadar ihriyacım vardı ki inanmaya, güvenmeye.. Balıklama daldım.
Evet olan bana oldu. O birini buldu, senin için yapacak bir şeyim yok olmasaydı böyle iyiydi ama toparlayamam artık beni öldü bil deyip çekip gitti.
Dinmiyor acım dinmiyor. Bir de üstüne başkasıyla görünce.. Bi insan bu kadar dipten nasıl çıkamaz? Ben nasıl bir insanım böyle? Ne zayıflık, ne küçülüş..
Dizilerde olur ya hani can yakanın canı yanar falan. Hayat böyle değilmiş, can yakan gayet de mutlu. Aldığı her şey yanına kar kalıyor.
Artık size nasıl ayağa kalkıcam demiyorum. Ben size ne diyeceğimi de bilmiyorum ki. Acımı paylaşıyorum sadece. Bitmeyen acımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?