Başkasını bulmuş...

Sizden de çok özür dilerim ben burayıda meşgul ettim ama aynı duygudayız

Yaa o işler de öyle olmuyormuş galiba. Bana karaktersiz ona gayet karakterli. Beni mutsuz eder onu göklere çıkarır. Kızla problemim yok tabi buradan o çıkmasın da. Neyse artık benim problemim değil.
Evet kimseye de körü körüne inanıp güvenip hayatın merkezi yapmamak onu da tepeye çıkarmamak lazımmış. Yani hak eden biri olduğunu düşünmüştüm. Yanılmışım.
Bilmiyorum içimde hep bir gün onun vicdanını rahatsız edeceğim gibi bi his var ama. Öyle bencil bir insan ki vicdanını duymaz. Allaha yakın bana uzak olsun artık.

Evet atanmak istiyorum. Başarmak istiyorum bir şeyler başarmak. Ama son iki üç yılım onun için harap olmakla geçti. Dersler kimin umrunda. Ah benim hatalarım ah...
Su cumlelerle cok yakin bir arkadasima benzettim onada hep soyluyorum once gecmisi bir kenara birak gecmis gecmisde kaldi kpss ye elinden gelen en iyi sekilde asil ama bunu takinti haline getirme nasibinin nereden oldugunu bilemezsin kendini sadece memurluk diye sartlama tum firsatlari kovala degerlendir kendini gelistir gecmisi irdelemek dusunmek yerine kitaplara gomul seminerleri takip et hem kafan mesgul olsun hem ufkun acilsin bi bakmissin kafan dagilsin die gittigin o seminer sana bambaska bir kapi acmis.Bunu yillarca atanmak icin cabalayip atandigi yyil istifa edip 5 kurusu yokken kendi okulunu acmis biri olarak soyluyorum.Hayirlisi neyse kendini ona birak.Hic bir zaman kosullarin dibe cekmesine izin verme

Evet atanmak istiyorum. Başarmak istiyorum bir şeyler başarmak. Ama son iki üç yılım onun için harap olmakla geçti. Dersler kimin umrunda. Ah benim hatalarım ah...
Kendinize bunu mu reva görüyorsunuz. Hemen hemen benzer şeyler yaşadım ben terk edilmedim evlendik ama boşandım çünkü aynı senin gibi senelerce psikolojik sıkıntılar yaşadım ne salakmışım meğer 8 yılımı mahvetmişim diyorum. Lütfen kendinizi toparlayın ben sağlığımdan oldum ama yine de güçlü durmaya çalışıyorum. Ayrıca insan yeniden de başkasını sevebiliyor. Siz bir an önce güçlü bir şekilde ayağa kalkın İnan’ın karşınıza gerçekten düzgün bir insan çıkacak bunca sıkıntıdan sonra haketttiğiniz hayat size sunulacak. Bende senelerdir çok umutsuzdum ama şimdi çok iyi bir insan var hayatımda. Umarım bozulmaz diye dua ediyorum şuan. Bir an önce derslerinizi çalışın mesleğinizi elinize alın ve kendinizi o bunalımdan çıkarıp dışarı atın zamanla toparlandığınıxı ve iyi ki bitmiş dediğinizi göreceksiniz

Sizi tebrik ediyorum. Sıfırdan da hayat kurabildim diyorsunuz . çok indim ben o diplere de artık yeter dedim. Yani olmuyorsa atanmak elbet başka kapıları da zorlayacağım. Ama çok istiyorum .çok seviyorum öğretmenliği. O yüzden ona ulaşmak istiyorum da. Hayırlısı neyse o olsun.

Ben de şu süreçte ruh sağlığımdan oldum da hep boşu boşunaymış işte. Doğru insan kim o çıkınca bunu anlar mıyım onu da bilmiyorum. Ah canım kalbim ben seni nasıl da harap ettim diye üzülüyorum şu an.onun için bile değil. Başkasıyla gününü gün ederken kendime zindan hayatı yaşattım. Derslerime çalışamadım ağlamaktan uykusuzluktan. Deli gibi ders çalışma isteğim var. Kendim için bir şeyler yapacağım elbet. Siz de çok güzel toparlamışsınız, Allah bir daha yanıltmasın, mutlu olun inşallah.

Bana bu kadar acı veren nasıl böylesine mutlu olur anlamadığım da o ama. Yani bunu düşünerek de ömrümü tüketemem. Yeterince ziyan ettin yıllarımı. Bunu fark edince acım da azalıyor giderek.

Mutlu olduğunu nereden biliyorsunuz ki? Hem bırakın artık onun mutluluğunu veya mutsuzluğunu düşünmeyi. Onun mutluluğunun veya mutsuzluğunun size etki edecek bir tarafı yok. Artık sizin hayatınızdan çıkmış. Siz kendi hayatınıza, mutluluğunuza odaklanın. Çok daha iyileri çıkacaktır karşınıza.

Bu nasıl bir kendine acimak? Kendinize gelin yahu! Nedir bu kadar deli divane olmak. Adam kadının biriyle gününü gün ederken sacmalayip duruyorsun. Kalk kendine gel hayatına yön ver. Çalış atan başka bir iş bul kendini geliştir.
Kadınların bu kadar sevgilim kocam ölüyorum hallerinden nefret ediyorum. Adam beni istemiyor mu hadi defol diyerek ondan önce terkederdim. 5 yılın geçmiş nedir yahu? Bir adama baglanmayin bu kadar hatta kocaniza bile baglanmayin bu kadar. Kendine gel arkadaşım!

Bunu sizinle de paylaşmak istedim.Evlenseler bile sizin ahınız hep üstlerinde olacak.Dışardan herkes mutlu görünür bi de içlerine bakacaksınız.

Eklentiler

• D5A1C68D-FCD0-402C-89CC-DACF9C254813.webp
    59,1 KB · Görüntüleme: 78
Yillar sonra hayatina esin girdiği zaman veya asik oldugun adam,iyiki digeri olmamis diyeceksin.. o sahista en ufak mutsuzlugunda sana donmek isteyecek, pisman olacak emin ol. Kimsenin ahi kimsede kalmiyor

Eveeet çok haklısınız. Ben de o bağımlılıktan nefret ediyordum ki tam da o gününü gün etme kısmını görünce mantıklı düşünür hale geldim. Kendime üzüldüm aslında. Ziyan ettiğim kendime. Evet defolsun gitsin demek zordu benim için, ama şimdi cehennemin dibine git diyorum. Öyle soğudum..

Bazen öyle bir zaman geliyor ki bu aşkından öldüğün ağladığın adamla iyi ki olmamış diyip Allah’a şükrediyorsun.

Ayrıca sen başarısız birisi değilsin. Ben de atanma sürecinden geçtim. İşsizlik, parasızlık, istediğini alamamak, belirsiz bir sınava çalışmak bunlar zor şeyler. Antidepresan kullandım, ağladım, harap ettim kendimi. E ne oldu. Kendime ettim gene. Baktım bana ne bir erkeğin ne de bir arkadaşın faydası olur. Benim kendime faydam olur. Böyle mızmızlanarak ağlayarak hayat geçmez. Kalktım ayağa.

Ha bir de şimdi sen çalışmıyorsun, sosyal hayatın yoktur, çevrende çok fazla insan yok erkek yok. Bir tek bu herife bağlamışsın kendini. Sanıyorsun ki hayattaki en iyi en mükemmel erkek bu. Sen bir toparla bak bir çalış bi atan senin çevren bi kalabalıklaşsın. O zaman görürsün bakalım bu herif de erkek miymiş.

Bunu sizinle de paylaşmak istedim.Evlenseler bile sizin ahınız hep üstlerinde olacak.Dışardan herkes mutlu görünür bi de içlerine bakacaksınız.
Ay inanın ben büyük ahlar etmiyorum. Evlenen her insan mutlu aile kursun isterim. Ailesizliğin ne demek olduğunu bilirim çünkü.Yani elin kızının suçu ne. Tek istediğim ona da dediğim şey bi özür ya, bi yüz kızarması, bu son için ufacık bir üzüntü duy bi pişmanlık hisset. Aldığım cevap bizi rahatsız etme oldu. Bizi.. Onun açtığı yarayı tamir etmeye çalışıyordum, başkası olduğunu bilmeden. Bilseydim asla konuşmazdım da. Napim olan oldu yapacak bir şey yok kafasında. Doğru bir kafa ama beni ezerek yapması.. Öyle aman ailesi dağılsın,mutsuz olsunlardan daha çok sadece bir an olsun aklına gelip kalbinin sızlamasını istiyorum. O sızıyı öğrensin istiyorum da sanmıyorum da. Napayım ben kendime bakarım bu saatten sonra

Bugun yeni bir gun yeni bir baslangic. Artik bu konuyu konusma düşünme. Kendine daha cok bak ve kendini gelistir.

Teşekkür ederim ya. Atandın mı merak ettim. Ama evet bunca zaman mızmızlandım ağladım falan ne geçtiyse elime şu hayal kırıklığından başka.
Tabi eve tıkılıp kaldım belki de çok zorlanmam bu yüzden. Ama kafamı kalfırıp hiçbir erkeğe de hiç bakmadığım için aşığım ya sadığım ya. Allah doğrusunu çıkarsın diyorum. İçim rahat. En azından benim içim rahat. Gerisi düzelir, düzelecek

bilemezsin neyin ne olduğunu belkide başkasını değil belasını bulmuştur.

Şuan yaşadığım acıyı o kadar iyi anlıyorum ki... ama sen baştan yanlış yapmışsın bu yaşına kadar bu adamı beklemek yerine işini gücünü kurman gerekiyordu yarının garantisi Yok ki ... Gönül dediğin kuş misali... olan olmuş ayrılmışın görünen o ki bu adam seni sevmiyor ve başkasıyla bir yola girmiş öncelikle bunu kabullenmelisin.... ve sonrasında hayatın için birşeyleri başarmak için çabala... zamanla izi silinecek..

Ben de 9 senelik sevgilimi, eşim için terkettim. Yani bu gönül işleri maalesef böyle. Zamanla acınız azalacak.

hangimizin basindan boyle bir sey gecmedi ki..resmen birlikte buyudugum, onsuz nefes alamam dedigim, 8 yili kor topal goturdugum, karsilik beklemeden birbirimize maddi manevi her turlu destegi verdigimiz iliskideki adam, koynumdan cikti gitti baskasiyla nisanlandi. hatta beni nisanlisiyla, nisanlisini da onlar sevgiliyken benle aldatmis oldu. yikilacaksin, dokuleceksin, kizacaksin, nefret edeceksin, cok seveceksin, biraz yok olacaksin ama sonra kullerinden dogacaksin korkma. Gecmez gibi geliyor ama oyle bir geciyor ki esamesi kalmiyor. Simdi mutlu bir evliligim var 2,5 yildir. Arada bir aklima geliyor hatta ozluyorum ama dusununce onu degil, onunla oldugum zamanlari, dostlugumuzu, dostlarimizi ozluyorum. Yoksa esimin eline su bile dokemez. Gececek gercekten, korkma.

Ya ne geldi basina annen mi öldü cocugun mu öldü ne oldu ??!! Adam neden dusunsun seni demek ki seninle evlenmek istemedi 5 senede bıkmış. Toparlan kendine gel evlensen bile bosanirdi bu adam seninle gormuyo musun. Ne uyku hapi ne antidepresani ??? Sen kendine bunlari yaparken adam mutlu mesut karisiyla haberin olsun. Kendine gel gelecegini dusun artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…