Başkasını bulmuş...

Senleyken sana bunu yapan, o kiza yapmayacak mi aynisini? Bence kurtuldum de ve sukret

Aldatma disinda bir insanla sevgili veya evli olmak omrumuzun sonuna kadar veya sonsuza kadar bizi sevecegi anlamina gelmez.
Tabi ki de kalp kirilir acir ve yanar..
Ama kanunlar ve ahlaki dini kurallarin hicbiri ayrilmak isteyene karsi degildir dogal hakkidir.
Aldatmak alcakca bir davranis bu davranis haricinde insanlar ayrilabilir gidebilir haklaridir..

Baska birini sevmisse o kiza oyle davranmayabilir.
Karekteri kotuyse tabi ki her kiza ayni davranir.

Konu sahibi belki sizin icin hayirli degildi.
Hayirli olan baska biri vardir veya hayat size daha iyi seyler vericektir buna odaklanin.

bu aldatmak olmadi mi yani? bu kizi el altinda tutarken baskasini ayarlamis basbaya..aldatmanin daniskasidir bana gore

bu aldatmak olmadi mi yani? bu kizi el altinda tutarken baskasini ayarlamis basbaya..aldatmanin daniskasidir bana gore

Ama sanki konuda aldatilmaktan cok Terkedilmenin acisi var.
Bence aldatilmadan terk edilse de ayni etkiyi birakirdi.
Konu sahibi cok sevmis anliyorum aci cekiyor ama kimse bize ait degil..

Ama sanki konuda aldatilmaktan cok Terkedilmenin acisi var.
Bence aldatilmadan terk edilse de ayni etkiyi birakirdi.
Konu sahibi cok sevmis anliyorum aci cekiyor ama kimse bize ait degil..
Haklisin..sevdigi icin uzuluyor ama aldatmis olmasi isi donulmez yspiyor.

Canım hiç bir acı baki kalmaz. Unutulmaz elbette bazıları fakat alışılır... Senelerce aşk acısı çeken gördün mü?
Bu kadar küçük bir acıdan bu kadar isyan etme, evlat acısı çekenler var. Açlıktan sevdiklerini kaybedenler. Evsiz barksız kimsesiz zavallı insanlar var. Terk edilmişler, bırakılmışlar, tecavüze uğramışlar, sokağa atılmışlar, işkence görmüşler.... Yaşlısı , genci , bebesi ve nicesi... Kendi pürüzlerimize dert demeyelim artık. Dışarıya bir bakalım ve silelim gözümüzü.
En büyük acı gibi isyan etmeyelim... Gerçekten acılara bakıp kendi acımıza şükredelim. ''Acıya şükretmek'' anlıyor musun..
Ayrılıklarda zor elbette, fakat zamana güvenmek lazım. Rabbim'in senin için daha güzel planları vardır belki :)
Olacağı değiştiremeyiz maalesef olacaksa olacak, olmayacaksa olmayacaktır zaten, hayatı zindana çevirmeye gerek yok.
Ağlama rimellere zam geldi :))) Öpüyorum kalbinden

Ben beni sevemedi gitti diye elbette üzülüyorum. Ama benimle yapamayacağını bile bile devam edip, umutlar veriyordu. İnsan 5 senede anlamaz mı doğru kişi olup olmayacağını? Evet bir kere gitti sen değilsin o dedi, sonra pişman olup döndü. Olmadı deyip bi daha.. Bu seven için hakikaten zor. Oyalanmış ve duygularıyla oynanmış hissediyorum. Belki ben varken vardı belki de sonra bunu asla bilemem. Ama istediğinde dibime düştüğü istemediğinde de türlü hakaretlerle ayrılışı beni üzüyor. Biraz olsun mahcup, üzgün olmasını beklerdim. Belki de bi özür dilemesini. Ama o çok çok normal davrandığını düşünüp beni eziyor. Neyse biten bitti hakkımda hayırlısı olsun inşallah.

:)) haklısın isyan etmiyorum tabi. Keşke şunları hiç yaşamasaydım diyorum sadece. Çok keşkem oldu. Ziyan olan bir sürü yıl ve kalp. Ne diyeyim allah sonrasını güzelleştirsin inşallah

Öncelikle çok geçmiş olsun çok üzücü ve zor bir durum seni anlıyabiliyorum çünkü bi benzerlerini yaşadım ama bi şekilde unutuluyor işte unutmak zorundayız hayat devam ediyor en başta şunu söylemek istiyorum kullandığın antideprasan uyku ilacı gibi ilaçları heemen bırakmanı tavsiye ediyorum çünkü sağlığa oldukça zararlılar ve emin ol bu dünyada sağlıktan daha güzel bi nimet yok yeterki sağlık olsun her şey hallolur yerini bulur anladığım kadarıyla ztn acını yeterince yaşamışsın şimdi dik durma sırası sende, ayaklan atanmak için elinden geleni yap yeterki emek ver Allah o kapıyı sana açar bol bol dua et hiç korkma o madem başkasıyla bi hayat düşünebiliyo sende düşün eminim senin içinde biri mutlaka seni bekliyordur onu hatırlatan her şeyi sil ve en önemlisi bu evrede sabretmek, inanmak bu duruma alışmak onu aklının her köşesinden eskisi gibi düşünmeyeceğine söz vermek inan başarabilirsin hele başkasını sevince öyle bi unutuluyoki, ben şimdiki sevgilimletanışmadan öncede biriryle olmuştu sonra ayrıldık o kd üzlmğştümki sonra hayatıma birri girdi inan her şey bambaşka oldu hatta dedim önceki sevgilimle hiç mutlı olmamışım :) eminim sana da böyle olıcak yeterki toparlanmak güçlü durmak iste olan olmuş ztn bundan sonrasına bakmak lazım geçmişle kimse yaşayamaz yaşamamalı önümüzde kim bilir ne güzel günelr var yeterki biz fırsat tanıyalım giden gitsin senden sağlığından önemli mi asla değil ya evlenip mutsız olsaydın ya da daha kötü özelliklerini görseydin nerden bilebilrizki aşk seni gerçekten seni sevenle güzeldir kimse için ağlamaya değmez o sevmiyosa sen 2 katı sevme içindede kesin bitir irademiz var yapabilirz yapmalısınki yeni ilişkilere çok daha mutlu olacağın ilişkilere yelken açmalısın şimdi aklına o geldikçe hemen bi işe koyul ders çalış bi arkadaşla akrabayla vakit geçir kitap oku bi hobi edin inan başarabilirsin bi kapı kapanır başka daha güzel bi kapı açılır yeterki biz inanalım bu karamsarlığın kimseye faydası yok snaa zararı var herkes yolunu çizer sende yolunu çiz inşallah bundan sonrası senin için çok daha iyi olur çok mutlu olcağın bir ilişkin olur :))

sizi daha fazla uzmek istemem,
ama adam sevmiyormus sizi, siz de biliyormussunuz,
kalsa daha mi iyiydi,
simdi en azindan sizin de kendinizi seven birini bulma ve cok daha mutlu olma sansiniz var.

sizi aldattiysa zaten huzur bulamaz bence, ama baskasina asik olup gitti ise cok da bir sey denemez, hayat byle maalesef.

Değil mi? İnatla görmek istememek, katlanmaya çalışmak, reddetmek, kötü sözlerine değil de arada kurduğu iyi cümlelere saplanmak benim hatam. Çok doğru. Sadece bazı durumlarda ona olan sevgimi ve zaafımı kullanmasın isterdim. Çok da ah edilecek bir durum yok sanırım.

Öyle bir yazmışsınız ki sanki çok sevdiğiniz bir yakınınızı kaybetmiş gibi. Çünkü bu tarz soruları hep ben soruyorum yakınımdakilere.
"Neden geçmiyor bu acı,niye hafiflemiyor?" Ben vefat eden ablam için soruyorum hep.
Ayrıca kendini hiç sevmeyen kadınları burada ne kadar da çok görür oldum.
3 yaşındaki kızıma bazen soruyorlar "En çok kimi seviyorsun?" Diye.
Bilinçli veya bilinçsiz küçücük çocuk bile "Kendimi"diyor. Sonra sırayla bizleri sayıyor.
Minik kızımdan feyz almanızı tavsiye ediyorum.

sabret geçecek tecrübeyle sabit daha fazla seveceksin unutma

Sert yorum yapmak istemiyorum ama bi insan kendi en fazla bu kadar zarar verir uzuluyorum hemcinslerimi bu kadar aciz gorunce bi kendinize gelin silkelenin bu melankoli ne degmeyen bi insan icin
Ben beni istemeyen insani hic istemem kimseye eyvallahim yok
Kimse icin o olmassa yapamam yasamayam diyen biri degilim duygusuzmuyum aksine cok duygusal ve hassasim ama kimse bana boyle zarar vermesine izin vermem sizde vermeyin cikin su melankoliden

Kuzum ben bu durumun evlendi’sini yaşadım. Şahs-ı muhterem ablamın eşinin dayısının oğluydu. (Akraba değil, hısım). Aramız bozuktu bir gün kırmıştı beni, msj atar diye bekliyordum. 1 hafta geçti geçmedi ablamdan bu boyu posu devrilesicenin evleneceğini öğrendim,bide kızı gidip ablamla tanıştırmış. 1 haftada evlenecek kız bulamayacağına göre ya onu benimle ya beni onunla aldattı ya da ikimizi aynı anda idare etti. Ama inan tek bir msj dahi atmadım bu olay üstüne (kendimce “haha acımadı ki” yapmaya çalıştım pişmanım, şimdiki aklım olsa msj atıp/arayıp dilimize yepyeni beddualar kazandırırdım). Ve 1-2 aya cidden evlendi adam. Yaşadıklarımı bir ben bilirim, bir Allah. Kimse demesin hemcinslerimin ilişki konusunda bu kadar zayıf olmasına sinir oluyorum diye, yaşaması çok farklı. Ben daha acısını atlatamamışken gözümün önünde eşiyle vıcık vıcık sürekli öpüşüp koklaştılar. Ve inan kuzum işin daha da kötüsü 8 yıl geçti üzerinden adam hala hep gözümün önünde ve hep de öyle olacak.İlk eşinden boşandı, 2. Ye evlendi, karısı hamile. Sürekli her ortamda bir araya geliyoruz böyle lanet bir durum var mı? Ya birbirimizden kedi köpek gibi kaçıyoruz ya da kaçamadıysak hiçbirşey yaşanmamış gibi davranıyoruz(çünkü kimse ilişkimizi bilmiyordu, onaylamazlardı diye gizlemiştik), denk geldikçe naber diye sohbet etmek zorunda falan kalıyoruz. Bende evliyim üstelik çok mutluyum, eşimi çok seviyorum. İyi ki onunla olmamış ki eşimle tanışabildim. Ama aynı ortamda denk geldikçe ister istemez sinirlerim tepeme zıplıyor. Yakında çocuğunu sevmek zorunda falan da kalırım. Benim durumum daha kötü yani kuzum. Beterin beteri hesabı.

Son düzenleme:
Bu Sözü Çok Severim

"Şunu gördüm ki; Allah kimsenin ağlayarak kaybettiğini, kimseye gülerek kazandırmıyor.''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…