Ve hiç üzülmediniz bir haksızlık yaptığınızı düşünmediniz mi? Yani ardınızda kalan acı çekmiştir illaki. Biri için terk etmek.. Ağır değil mi?Ben de 9 senelik sevgilimi, eşim için terkettim. Yani bu gönül işleri maalesef böyle. Zamanla acınız azalacak.
Ve hiç üzülmediniz bir haksızlık yaptığınızı düşünmediniz mi? Yani ardınızda kalan acı çekmiştir illaki. Biri için terk etmek.. Ağır değil mi?
Hiç şüphem yok mutsuz olacağımıza. Benim kırgınlığım bi gelip bi gitmesi ve her gidişinde benim duygularımla oynamasına bana yaptıklarına rağmen ezici ve aşağılıyı bir şekilde gitmesi. Suçlayıp gitmesi.. Gitmeyi bile becerememesi kısaca. Sonra da böyle birinin hayatını darmadağın etmemiş gibi bi hayat kurması. Kursun, olsun da mutlu. Ama onu anlayabilecek hiçbir nedenim yok ilk defa. Yine de benim için evet iyi oldu. Sürüncemede olan bir şeyi bitirdi sağ olsun. Önüme bakmak daha kolay artıkTercih meselesi bu.O anki hisler,yogunluk bu tercihe itiyor.Sonrasi mutluluk ya da pismanlik.
Sizinle devam etse belki daha mutsuz olucakti ve bu mutsuzlukla beslenmek ,iliskini yurutmek ister miydin ? Bir.bunu dusun.Iliskiniz eski erkek arkadasiniza gore miadini doldurmus ve bitirmis .Bence iyi de yapmis.Mutsuzluk dolu bir iliski olucakti devam etsrydi cunku.
Üzüldüm tabi ama daha çok hissettiğim merhamet şeklinde bir acımaydı. Diyorum ya, bu gönül işi başka bişey. Ortak arkadaşlarımız var, evlilik defterini kapattığını söylemiş onlara. Kendi tercihidir, samimi gelmedi. Şuna da eminim, bugün arasam herşeye rağmen tekrar başlar. Uzun ilişkilerde bişeyler yıpranıyor bence. Tahammülsüzlük oluyor ne kadar severseniz sevin.Ve hiç üzülmediniz bir haksızlık yaptığınızı düşünmediniz mi? Yani ardınızda kalan acı çekmiştir illaki. Biri için terk etmek.. Ağır değil mi?
Bendeki tek fark gelen adam evlenmeden yine gitti. Sanırım bu yüzden şükretmeliyim. İnsan üzülüyor gene de ama evet heba ettiğiö yıllara bu kere..Kaç yılınızı heba ettiyseniz o geçen yılları nasıl telafi ederim düşüncesine kapılın.
Kendinizi bunun için yiyip bitirin saçınızı kendiniz için süpürge edin.
Bencil olmak güzel şey.
Herkesten herşeyden önce ‘ben’
Çünkü herkes gider,herşey biter.
Kalan yine siz ve hayatınız yaptıklarınız.
Yaşımın ufak olduğu dönemlerdi çok yakın aile dostumuzun genç kızı buna benzer ilişkisi vardı.
Adam gitti ama geri geldi.
Bu kız aşkından yana yana hemen kabul etti.
Evlendi...çocuk yaptı...
Ama adam yine aynı adamdı ve yine gitti..
çıktısını aldım bu sayfanın bu hangi kitap biliyor musunuz bana ışık oldunuz teşekkürederimBunu sizinle de paylaşmak istedim.Evlenseler bile sizin ahınız hep üstlerinde olacak.Dışardan herkes mutlu görünür bi de içlerine bakacaksınız.
Nebi Yıldız Hayallerin Allah’a Emanet :) çok sevindim :)çıktısını aldım bu sayfanın bu hangi kitap biliyor musunuz bana ışık oldunuz teşekkürederim
hemen alacagım şuanda bu umut dolu sözlere öyle ihtiyacım var ki çok teşekkür ederim.Nebi Yıldız Hayallerin Allah’a Emanet :) çok sevindim :)
satın aldım :) okumak için sabırsızlanıyorum..kitabın konusu sabretmekken :):):)hemen alacagım şuanda bu umut dolu sözlere öyle ihtiyacım var ki çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?