Başkasını bulmuş...

Ben de 9 senelik sevgilimi, eşim için terkettim. Yani bu gönül işleri maalesef böyle. Zamanla acınız azalacak.
Ve hiç üzülmediniz bir haksızlık yaptığınızı düşünmediniz mi? Yani ardınızda kalan acı çekmiştir illaki. Biri için terk etmek.. Ağır değil mi?

Ve hiç üzülmediniz bir haksızlık yaptığınızı düşünmediniz mi? Yani ardınızda kalan acı çekmiştir illaki. Biri için terk etmek.. Ağır değil mi?

Tercih meselesi bu.O anki hisler,yogunluk bu tercihe itiyor.Sonrasi mutluluk ya da pismanlik.
Sizinle devam etse belki daha mutsuz olucakti ve bu mutsuzlukla beslenmek ,iliskini yurutmek ister miydin ? Bir.bunu dusun.Iliskiniz eski erkek arkadasiniza gore miadini doldurmus ve bitirmis .Bence iyi de yapmis.Mutsuzluk dolu bir iliski olucakti devam etsrydi cunku.

Hiç şüphem yok mutsuz olacağımıza. Benim kırgınlığım bi gelip bi gitmesi ve her gidişinde benim duygularımla oynamasına bana yaptıklarına rağmen ezici ve aşağılıyı bir şekilde gitmesi. Suçlayıp gitmesi.. Gitmeyi bile becerememesi kısaca. Sonra da böyle birinin hayatını darmadağın etmemiş gibi bi hayat kurması. Kursun, olsun da mutlu. Ama onu anlayabilecek hiçbir nedenim yok ilk defa. Yine de benim için evet iyi oldu. Sürüncemede olan bir şeyi bitirdi sağ olsun. Önüme bakmak daha kolay artık

Kimler kimlerden ayrılmıyor ki 5 yıl sevgili kalmışsınız ama sadece siz sevmişsiniz anladığım kadarıyla. Öncelikle kimseyi uğrunda ölecek kadar sevmeyin sonrası böyle çöküntü oluyor işte.
Biz kadınlar maalesef bazen hiç hak etmeyen insanları seviyoruz en kısa zaman da sizi hakeden biri bulursunuz.

Baglanmayacaksiniz kimseye deli divane gibi. Geçen hafta çok yakın bir arkadaşım şehir dışındaki eşine ulaşamıyor diye resmen cinnet geçirdi. Kesin kaza yaptı yada kalp krizi geçirdi yoksa beni arardi diye olağanüstü hal ilan ettik misali ulaşabildigi herkesi aradı hatta karakol acil her yer. Kazaları bile araştırdık adama ulasamayinca. Adam ortaya çıkınca rahatsizlandim vs dedi de sonradan ortaya çıktı ki şehir dışında sevgilisiyleymis o akşam.
Bizde kazaları hastaneleri ariyorduk aptal gibi. Adamın da zerre falsosu yoktu. Önce kendimiz arkadaşlar. Erkek milleti için bu kadar karalara baglamayin.

Canım erkekler değişik varlıklar.Benim arkadaşım cinsellik yaşadı adam seninle olmaz dedi,ilişki istemiyorum dedi sonra kızla ayni işyerindeydi sevgilisi geldi boşver erkeklere çok bel bağlamaya gelmez.Herşeyin hayırlısı.Şükret sağlıklısın kimseye muhtacın yok.

Gercekten yasadiklariniz zor ama sizi boyle uzen biri mutlu olamaz. Mutlaka ceker...

Bence bu herifin yüzünü erkenden görmüşsünüz. Bunun için şükredin. Ayrıca ahınız çıkar,onun yanına kalmaz. İlahi adalet her zaman işler.

ben boyle durumlarda hastanelere gıdıyorum zıyaret saatlerınde onlardakı acıyı, sabredışı izliyorum orda da bır hayat var dıyorum ve sonrasında ....mezarlığa gıdıyorum oğle vaktı mutlaka bir ya da bıkaç cenaze oluyor gencler yaşlılar çocuklar annesız kalan evlatlar ,artık baba dıyemecek çocuklara bakıyorum burada da bır dunya var dıyorum sonra kendıme gelıyorum benımde bır dunyam var avet bana acı veren olaylar var ama ya burdakıler gıbı olsaydım ? şükretmen için ya da kendıne gelmen için değil sadece hayatın akmaya devam ettıgını onsuz olabılcegıne ınanmanı soyluyorum ... gulmeyı sakın unutma nasıl yaşamak ıstıyorsan bır yerden seçmelisin....

Üzüldüm tabi ama daha çok hissettiğim merhamet şeklinde bir acımaydı. Diyorum ya, bu gönül işi başka bişey. Ortak arkadaşlarımız var, evlilik defterini kapattığını söylemiş onlara. Kendi tercihidir, samimi gelmedi. Şuna da eminim, bugün arasam herşeye rağmen tekrar başlar. Uzun ilişkilerde bişeyler yıpranıyor bence. Tahammülsüzlük oluyor ne kadar severseniz sevin.

Kaç yılınızı heba ettiyseniz o geçen yılları nasıl telafi ederim düşüncesine kapılın.
Kendinizi bunun için yiyip bitirin saçınızı kendiniz için süpürge edin.

Bencil olmak güzel şey.
Herkesten herşeyden önce ‘ben’
Çünkü herkes gider,herşey biter.
Kalan yine siz ve hayatınız yaptıklarınız.

Yaşımın ufak olduğu dönemlerdi çok yakın aile dostumuzun genç kızı buna benzer ilişkisi vardı.
Adam gitti ama geri geldi.
Bu kız aşkından yana yana hemen kabul etti.
Evlendi...çocuk yaptı...
Ama adam yine aynı adamdı ve yine gitti..

Bendeki tek fark gelen adam evlenmeden yine gitti. Sanırım bu yüzden şükretmeliyim. İnsan üzülüyor gene de ama evet heba ettiğiö yıllara bu kere..

Aşkın 500 günü filmine benzemiş ama bu defa karakterler ters. Yani o filmdeki erkek siz, kadın da eski erkek arkadaşınız. Sizden emin olamamış ve o kadının dogru insan olduğunu anlamış.

Hep öldü bil derler. Ben hatalıyım unut derler zaten. Ne kadar kolay değil mi. Erkeklerinki gibi kalbim olsun isterdim.

Senleyken sana bunu yapan, o kiza yapmayacak mi aynisini? Bence kurtuldum de ve sukret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…