- 29 Aralık 2018
- 866
- 863
- 33
- 33
Annemle konuşmayı düşünüyorum ama dinler mi bilmiyorum. Şuan zaten kesinlikle konuşmuyorum hatasının farkında şımarıklık yapıyor ama içim çok soğudu şuanSahsen oraya para almaya gitse tekrar eve almazdim. Esinizin dinlediği bir büyüğü yok mu
Bence uzak durunİyi akşamlar arkadaşlar ilk defa burada konu açma ihtiyacı duydum çünkü gerçekten çıkmazda hissediyorum kendimi. Konu eşim :) kendisinin hali hazırda işi var esnaf kendi yağımızda kavruluyoruz kısacası. Şuanda hiç onaylamadığım bir insan (ki kendisi pis bir şekilde para kazanıyor) eşime para teklif etmiş iş yapması için. O kişi bu pis hayattan kurtulmak istiyormuş ve eşime güvendiği için parayı eşime vericekmiş iş yapması için. Ben eşime sordum kendi çoluğuna çocuğuna neden vermiyor diye daha önce kızına amcasına ve yiğenine para vermiş hepsi kazık atmışlar adama!!! Dedim ki sen el adamısın en yakın insanlar yapıyorsa sana nasıl bu kadar güveniyor. Kendince açıklama yapıyor ama içime sinmiyor bu durum. Sizce nasıl davranmam lazım
Bana da o kadar uzak kü böyle muhabbetler aklım almıyor mantığıma yatmıyorYani degil genelevden gelecek parayi kullanmasi genelev isleten bi adamla samimi olmasi bile benim icin kesin ve net bosanma sebebidir.
Iki kere dusunmem bile.
Bende öyle diyorum eşime ama denemek istiyorum diyor. Bu denemeye bile değcek konu değilhiç hoş bir şey çıkmaz bunun altından
Eşiniz nasıl içine siniyor da görüşüyor . O kişiyi dukkanim da agirlamam bir kere en başta . Haklısınız kesinlikle iş yapmasin , ticari bir bağı olmasın. Bir şekilde vazgecirinO zaman netlik kazandırayım adam genelev işletiyor
O zaman netlik kazandırayım adam genelev işletiyor
Erkekler bu konuda cok saf , karşılıksız boyle seylerin olacağına inançları ,sana guveniyorum diyene karsi boyle asiri guvenme halleri bitmiyor. Sonuc donup karisina sen hakliymissin diyorlar :)İnanın beni asıl üzen kısmıda bu. Eşim polislerle de çok içli dışlıdır etrafında da çok sevilen bir insandır ki kendisi sürekli herkese yardım etme peşinde en büyük tartışmalarımızda sırf bu yüzden çıkıyor. Onun derdi şuanda biraz daha iyi kazanmak ama bu şekilde olmaması gerekiyor. Evini satmış 300bine sordum niye sattı diye bana vermek için dedi. Güldüm bende komik olma ya bu devirde haybeye kim kime ne yapıyor dedim. Benimde kafamı bulandırıyor ama sen korkma bize bişey olmaz dedi
O zaman netlik kazandırayım adam genelev işletiyor
bu ülke o işten para kazanan vergi rekortmeni de gördüü evlerden ırakkkkkEşinizin genelev işleten adamla işi ne
Adam p...k farkında mısınız?! Eşiniz ne tür ortamlrda geziyor anlamadım ki???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?