Başkasının parasını kullanmak

Ay wallaha parami caldi der iftira atar, heleki para pis yerden geliyor.
Kocanizda karakolluk olmasin o adam yuzunden.
Yada ortagim der bence uzak durun basiniz belaya girer.
Akrabalari belkide kazik atmamistir.
Bence o parayi ustlenmek istememiste olabilir, şahsen ben aynen yapardim ki, eşim zaten asla almaz !
Hem mesleginden dolayi, hemde kisiligi acisindan da o parayi kabul etmez, ustunde yuk tasimak istemedi..

Sahsen oraya para almaya gitse tekrar eve almazdim. Esinizin dinlediği bir büyüğü yok mu
Annemle konuşmayı düşünüyorum ama dinler mi bilmiyorum. Şuan zaten kesinlikle konuşmuyorum hatasının farkında şımarıklık yapıyor ama içim çok soğudu şuan

Bence uzak durun

gercektan böyle insanla muhattap ettirmeyin önce parayla başlar sonra karıyla biter maazallah türlü türlü şeyler var sertliğinizi koyun ortaya

Yani degil genelevden gelecek parayi kullanmasi genelev isleten bi adamla samimi olmasi bile benim icin kesin ve net bosanma sebebidir.
Iki kere dusunmem bile.
Bana da o kadar uzak kü böyle muhabbetler aklım almıyor mantığıma yatmıyor
hiç hoş bir şey çıkmaz bunun altından
Bende öyle diyorum eşime ama denemek istiyorum diyor. Bu denemeye bile değcek konu değil

O zaman netlik kazandırayım adam genelev işletiyor
Eşiniz nasıl içine siniyor da görüşüyor . O kişiyi dukkanim da agirlamam bir kere en başta . Haklısınız kesinlikle iş yapmasin , ticari bir bağı olmasın. Bir şekilde vazgecirin

dün yediğin hurmalar gün gelir trmalar demişler ... hadi diyelim ahlaki ve dini boyutunu gözardı etti ama bu pislik paçaya illaki bulaşr valla size bile zararı olur... kesin bir dille istemediğinizi söyleyin yoksa canınız yanar

Kadını satan dünyayı satar. Eşinin o adamla olması bile bence sorun. Sonuçta uygun olmayan bir iş yapıyor. Eşini neyle kandırıyor sen dikkat et. Eşinin geliş gidiş saatine nerede ne yapıyor filan. Kara para aklama olabilir sonrasında bir yamuk yapacaktır onun hazırlığı olabilir. Eşinin babası filan yok mu konuşsan söz dinletebilecek biriyle.

Bu devirde genelev mi kaldi yav? En son kapatmadilar miydi? Aklima eski bir siyasetci geldi kapatalimda bizi mi seyetsinler demisti rahmetli

Bu arada esinizin oyle bir adamla ne isi var? Her seyden once ayip yani.

Erkekler bu konuda cok saf , karşılıksız boyle seylerin olacağına inançları ,sana guveniyorum diyene karsi boyle asiri guvenme halleri bitmiyor. Sonuc donup karisina sen hakliymissin diyorlar :)

Bu adam fusha aracılık eden birisi ise polis ruhuna adımına kadar tanıyordur. takiptedir ve suç çemberini genişletmek adına güncel olarak takip de eder. Eşiniz de bu adamdan para alacaksa, adamın karakolda birlikte iş yaptık demesine bakar eşinizin yargılanması.Isin ahlaki boyutunu geçtim bu konuda arkadaşların tepkisine katılıyorum ama bu durum sizin ailenizi maddi manevi acidan tehlikeye atıyor. Bu durumla başa çıkmayı başardıktan sonra biraz şapkayı önünüze koyup düşünün bence. Eşiniz para söz konusu olunca etik, ahlak, doğru ve yanlışı göremeyecek kadar zaafiyet sahibi mi? Bunu siz kendinize ve ailenize yakistirabiliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…