Başkasının parasını kullanmak

Eşinizin dini hassasiyeti var mı bilmiyorum ama o adamdan alinan paradan asla hayır gelmez, bugün geldi zanneder de misliyle çıkar o haram paralar

O paralar o kadınların üstünden kazanıldı. Bu mide bulundurmak için yeter. Benim eşim böyle birseye kalkışsa onun insanlığını sorgulamaya başlarım. Ziplamasin cekirge veya kolaysa kendisi gidip bir genel evde çalışsın..nasil geliyormuş o paralar görür

bin çeşit düşünce geçiyor aklımdan ama burda sadece güvenmek kalıyor. Allahtan eşim her zaman gözümün önünde işlerimiz çok yakın 2 dakkada yanında olabiliyorum şimdilik sanmıyorum ama olmıcağı ne malum tabikide

Düşünsene her şeyi kabul ettin diyelim, tamam iyi de para geldi (gelmez olsun öyl epara), ya eşin de giderse oraya? Ay allah koruusn canım ya cidden uzak durdur bir şekilde. Olmaz de ben yapamam de ayrılırım de.

Kızlar inanın aklınızdan ne geçiyorsa benim de geçiyor. O yüzden ilk defa çözümsüz kaldığım için burda konu açtım ve desteklerini bekliyorum. Kör bir insan değilim şükürler olsun ki. Sadece bazen işin içindeyken düşünemezsin ya ne yapacağını o yüzden size danışıyorum

Nolur karıştırma benim hayatta en nefret ettiğim şey bu fuhuş.
Bir kadın olarak bunun üzerinden para kazananlardan nefret ediyorum ve kadınları bu işe zorlayanalardan da nefre tediyorum ve hatta bunu bilerek bu işi yapan hemcinslerimden de nefret ediyorum.

Tabiki de bir kadın olarak hepimiz aynı şeyi düşünüyoruzdur. Kendini o hale düşüren insanlara da kızgınım alnının teriyle kazanmak varken kolaya kaçmak niye? İşte tam bu sebeplerden ötürü zaten asla istemiyorum bu işi

Evet hatta bence de aileleri araya sokmakla tehdit et. Duyururum de, ya da polise giderim de... Olmaz yani böyle bir şey
İnanın adamı polise ihbar etmeyi bile düşündüm de nasıl olur neyi kanıtlarım bu işler de polislerde işin içinde olabiliyor bazen biliyorsunuz ki

Herşeyin bilincinde ve farkındayım ve eşimin bu işe sıcak bakma fikri bile beni çileden çıkartıyor ama çözüm bulmak istiyorum ne yapmam lazım nasıl davranmam lazım
Size şunu yap diyemem ama ben olsam sert ve net bir sekilde o paranin haram oldugunu, haram paranin yüz güldürmeyecegini, çoluğundan çocuğundan çıkacağını söylerim.
böyle pis bir adamin degil parasını almak arkadaşlıgını dahi sürdürmesini istemem.
Bir p... ile ortak olmak kim ister yahu ?!

Yani eşim bu yolla kazanılan paradan iş yapacagini söylese bu fikrinde diretse benim icin ayrılığa kadar gider, ama siz neyi göze alabilirsiniz bilmiyorum değil ki is bu adamla nasıl muhattap olabiliyor , umarim yanlışından döner esiniz

İnanın adamı polise ihbar etmeyi bile düşündüm de nasıl olur neyi kanıtlarım bu işler de polislerde işin içinde olabiliyor bazen biliyorsunuz ki

Orda da haklısın canım.
O zaman yapacğaın tek şey bence buradaki her kız hemfikirdir, önce ben yapamam de ayrılırım de ve aileleri araya sokmakla tehdit et. Geri adım atacaktır. Ve kocanı da sevgini de sorgula.

Tepkim size değil. Ama erkekerin böyle insanları toplumun arasında barındırmasi beni deli ediyor. Esinize resti çekin. Ya o parayı reddeter yada sonuclara katlanır. Allah korusun birsey olur paralara öyle pis insanlar ailenize de zarar vermekte çekinmez

Bence de ilişkileri kötüye gider bir yerde sonuçta mal mülk ilişkisi, ya ailenize de bir şeye kalkışırsalar?

ilk defa ne yorum yazacağımı şaşırdım...
İnan bende ilk defa çok çözümsüz kaldım daha önce eşimin arkadaşlarına borç vermesiyle işgili konularda beni hiç dinlemedi ve hepsinde dilimiz yandı ki bu konuda da beni dinliceğini sanmıyorum. Ailesini de çok dinlemez çünkü çok ufak yaştan beri ailesinden ayrı tek yaşamış. Kafayı yicem

Pisliğin içindeki insan pislikten korkmaz tabiki. Ayın 20sinde adamın kızından para almaya gidicekmiş başka bir şehire ve bana diyor ki sana kötü bir haberim var. Dedim sen aklımla oyun mu oynuyorsun. Tüm vücudum sinirden kasıldı

Sahsen oraya para almaya gitse tekrar eve almazdim. Esinizin dinlediği bir büyüğü yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…