- 1 Aralık 2015
- 2.329
- 1.502
- 63
- Konu Sahibi yaralikelebekk
esinle konus acik acik bide tadavi görüyomussun stres olmaman lazim senin gerekirse birazik esinle sert konusDuşa giricektim zaten... ya duşta olsaydım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esinle konus acik acik bide tadavi görüyomussun stres olmaman lazim senin gerekirse birazik esinle sert konusDuşa giricektim zaten... ya duşta olsaydım
Hakikaten deçok espritüelmiş cnmarada soruver,bence bizde içelim aynısından
![]()
Ah ah söyle anlar mı yüzsüzlüğün dibine vurmuş o kadar ince düşünebilir mi anlayabilir mibaskın basanındır lafı kalıplaşmış artık altında bişey arama
ama habersiz gelmeleri hoş değil
önce tatlı dille ima et mesela haber verseydiniz bi çay koyardım
tüh keşke haber verseydiniz ben de şuraya gidicektim vs gibi
baktın olmadı açık açık söyle arkadaşım
Ah canım o zaman en iyi sen anlarsın beniDaha dun aksam aynısını yaşadım akşamın geç saati habersiz geldiler acmadim 15dk kapı tekmelediler sonuç adam eve geldi kavga Hır gür ben bosanacagim için artik kavga kıyamet umursamiyorum küsen küssün ölen ölsün modundayimAllah yardımcın olsun
Sen de gir duşa kapıya cevap vermeden. Çalar çalar giderler. Sonra da dersin ay çok üzüldüm duştaydım duymadım bundan sonra haber verin diye.Duşa giricektim zaten... ya duşta olsaydım
yürek yiyolar bu kv ler ben onu anladım.hepside yuva yıkmaya oynuyo resmen.
Merhaba arkadaşlar abla lar kardeşler canlar... ilk başta şunu söylemek isterim ki psikolojim alt üstbenim anam babam beni el bebek gül bebek büyütsün eller bu yaşta saçlarıma akı düşürsün
çocuğum olmuyor doktor hastane tedavi stresi bi yandan kış boyunca benden çıkmayan kv kp bi yandan kıskanç sinsi ni elti bi yandan...
kv kışın kaldığı yetmezmiş gibi birde şimdihabersiz çat kapı gelmeleri başladı... geçen gün kapı çaldı eve girerken BASKIN BASANINDIR dedi yaaa
bu ne demek arkadaş ben evden dışarı bile çıkmıyorum. Şaka tarafına getirip laf sokmak niye????
Şok oldum o an... ama ben yine onunla yüz göz olmam olursam o benden haklı çıkar... gerek yok böyle insanların seviyesine inmeye
2 gün sonra yine kapı bu sefer yine onlar oyyyy oyyyy oy benim babam canım babam düğün günü ben evden çıkarken sen boşuna ağlamamışsın babaaam
![]()
Tek kahve yetmez bizde yemek olacak çay olacak olacak ta olacakDaha 2aylık evliyken gece 12de gelmişlerdi kv kp ve kvnin teyzesi kahve içmeye geldik dediler direk gittim mutfağa kahve yapmaya , kv koltu peşime mutfağı kontrol ediyo kocasına bağrıyo çay koysun mu ?
Yaptım kahveyş verdim 1kaşıjtır ya kahve 3kaşık koydum yarısına kadar zor içtiler gittiker buda son oldu.
Susa susa bu yaşta saçlarıma aKlar düşmedi mi zatensiz böyle susarsanız daha çok bu tür durumları yaşarsınız malesef![]()
saygıyı elden bırakmadan cevap verilmeli diye düşünüyorumSusa susa bu yaşta saçlarıma aKlar düşmedi mi zaten
Arar nerdesin diye sonra eşimi arar evde yok kapıda kaldık diyeaçmayın kapıyı yokmuş gibi davranın
Merhaba arkadaşlar abla lar kardeşler canlar... ilk başta şunu söylemek isterim ki psikolojim alt üstbenim anam babam beni el bebek gül bebek büyütsün eller bu yaşta saçlarıma akı düşürsün
çocuğum olmuyor doktor hastane tedavi stresi bi yandan kış boyunca benden çıkmayan kv kp bi yandan kıskanç sinsi ni elti bi yandan...
kv kışın kaldığı yetmezmiş gibi birde şimdihabersiz çat kapı gelmeleri başladı... geçen gün kapı çaldı eve girerken BASKIN BASANINDIR dedi yaaa
bu ne demek arkadaş ben evden dışarı bile çıkmıyorum. Şaka tarafına getirip laf sokmak niye????
Şok oldum o an... ama ben yine onunla yüz göz olmam olursam o benden haklı çıkar... gerek yok böyle insanların seviyesine inmeye
2 gün sonra yine kapı bu sefer yine onlar oyyyy oyyyy oy benim babam canım babam düğün günü ben evden çıkarken sen boşuna ağlamamışsın babaaam
![]()
Gerçekten mi kaderimiz aynı demekki bacımAman allahım aynı benim yaşadıklarım bu kadar benzer bende kafayı sıyırdım artık rabbim bari bizlere bir bebek nasip etsin de umut olsun heyecan olsun
tabiki deGerçekten mi kaderimiz aynı demekki bacımözelden dertleşelim mi bacım
![]()