- 7 Temmuz 2020
- 68
- 21
- 38
- 44
- Konu Sahibi Minikmelekannesi
-
Teşekkür ederim.. dedim ya uyumlu tarafımı bu şekilde kullanmış. Anlıyorum şimdiAdamı böyle alıştırmışsını,.her dediğine tamam demişsiniz. Şimdi tepki verince doğal olarak kabullenmemiş. Yavaş yavaş empoze etmelisiniz. Bir anda sert bir şekilde yaparsanız daha sert karşılık verebilir
Biz geliyoruz derken biraz daha kalacağız dedim yani. Gittiği yer evimiz. Biz de evin önündeyiz. Ve bütün gün evde birlikteyiz.Yani genel halinizi yorumlayamam ama şu anlattiginiz konuda eşiniz hakli geldi bana "biz geliyoruz" diyip yarim saat bekletilsem bu kadar abarti tepki vermesem bile kizardim yinede.
Teşekkür ederim.. dedim ya uyumlu tarafımı bu şekilde kullanmış. Anlıyorum şimdi
Okuyacağım. Olabilir. Teşekkür ederimKontrol etme hastalığı diye bişey var lütfen okuyun bence eşiniz hasta
Biz geliyoruz derken biraz daha kalacağız dedim yani. Gittiği yer evimiz. Biz de evin önündeyiz. Ve bütün gün evde birlikteyiz.
Merhaba. Aylardır üye olmadan takip ettiğim bu siteye şimdi sizlerden akıl almak için üye oldum. Tecrübe ve önerilerinize ihtiyacım var.
8 yıllık evliyim. 6 yaşında bir kızım var. Bi kaç cümleyle anlatmak çok zor ama. Eşim iki ucu yaşatır bana. Bazen öyle mükemmel olur. Bazen ufacık bişeyden kalbimi kırar. Geri adım atmaz. Kızına çok düşkündür. Beni sevdiğini bilirim.bugün yaşadığımız olayın benzeri durumlardanasıl davranmam gerektiği konusunda fikrinize ihtiyacım var.
Pandemi sürecinde biryere gitmiyoruz. Sadece kızımı sitenin bahçesinde oynatoyorız. Çocuklarla mesafeyi ayarlayamıyorlar tabi ama dikkat etmeye çalışıyoruz. Bugün tam eve çıkacakken kızımın bi arkadaşı geldi. Eşim çıkalım dedi. Ben de sen çık biz geliyoruz dedim. Bozuldu hissettim ama çıktı. Arayacağını bildiğim için telefonun sesini kıstım. Yarım saat sonra çıktık. Eve geldik bağırmaya başladı. Neredesiniz siz. Bu çocuk hasta olursa görürsün. Bu arada tatile gitme planları yapıyor. Açık havada bi kaç kez arkadaşlarımızla görüştük. Yani şunu anlatmak istiyorum. Olay sağlık değil onun kafasındaki plana uymamamız. Her konuda kafasında kurduğu şeye uygun hareket etmemizi istiyor. Ben bunu çok geç farkettim. Çok uyumlu bi insanım. Sorun çıkardığı durumlarda böyle düşünmüyordum önceleri. Ama artık farkındayım. Nasıl davranmalıyım?
Bu arada ben de kızdım ona. 40 yaşındaydım eve çıkacağım saate karar verebilirim. Herşey senin istediğin gibi olamaz dedim. Tartıştık Ama bi sonuç yok.
Aslında sorun zaman sorunu değil. Onun istediği anda çıkmadığımızda ifadesi değişti anladım.Baskıcı bir insanı öyle şak diye kafa rahat bi insana çeviremezsiniz Net olun mesela birazdan geliyorum yerine yarım saate geliyorum deyin sonra sonra geniş zaman kullanırsınız
Annem şahsen öyle yapmıştı
Kontrol etme hastalığını okudum şimdi. Çok benzer şeyler var benim hayatıma. Mesela evdeki herşeyi benden iyi bilir. Bir yere gitse kızımın yiyeceği yemeği ayarlar ve arayıp yedi mı diye sorar.Allahım sanki ben yazmışım bu yazıyı şoktayımkelin ilacı olsa kendi başına sürer diyerek burada yerimi alıyorum.
İnanılır gibi değil benim evliliğimi yazmışsın resmen
Kontrol etme hastalığını okudum şimdi. Çok benzer şeyler var benim hayatıma. Mesela evdeki herşeyi benden iyi bilir. Bir yere gitse kızımın yiyeceği yemeği ayarlar ve arayıp yedi mı diye sorar.
Psikolog Beyhan Budak gaslighting videosunu izleyin lütfen. Eğer böyle bir durum varsa önlem alırsınız hiç olmazsa. Konunuzu okuyunca acaba mı dedim.Merhaba. Aylardır üye olmadan takip ettiğim bu siteye şimdi sizlerden akıl almak için üye oldum. Tecrübe ve önerilerinize ihtiyacım var.
8 yıllık evliyim. 6 yaşında bir kızım var. Bi kaç cümleyle anlatmak çok zor ama. Eşim iki ucu yaşatır bana. Bazen öyle mükemmel olur. Bazen ufacık bişeyden kalbimi kırar. Geri adım atmaz. Kızına çok düşkündür. Beni sevdiğini bilirim.bugün yaşadığımız olayın benzeri durumlardanasıl davranmam gerektiği konusunda fikrinize ihtiyacım var.
Pandemi sürecinde biryere gitmiyoruz. Sadece kızımı sitenin bahçesinde oynatoyorız. Çocuklarla mesafeyi ayarlayamıyorlar tabi ama dikkat etmeye çalışıyoruz. Bugün tam eve çıkacakken kızımın bi arkadaşı geldi. Eşim çıkalım dedi. Ben de sen çık biz geliyoruz dedim. Bozuldu hissettim ama çıktı. Arayacağını bildiğim için telefonun sesini kıstım. Yarım saat sonra çıktık. Eve geldik bağırmaya başladı. Neredesiniz siz. Bu çocuk hasta olursa görürsün. Bu arada tatile gitme planları yapıyor. Açık havada bi kaç kez arkadaşlarımızla görüştük. Yani şunu anlatmak istiyorum. Olay sağlık değil onun kafasındaki plana uymamamız. Her konuda kafasında kurduğu şeye uygun hareket etmemizi istiyor. Ben bunu çok geç farkettim. Çok uyumlu bi insanım. Sorun çıkardığı durumlarda böyle düşünmüyordum önceleri. Ama artık farkındayım. Nasıl davranmalıyım?
Bu arada ben de kızdım ona. 40 yaşındaydım eve çıkacağım saate karar verebilirim. Herşey senin istediğin gibi olamaz dedim. Tartıştık Ama bi sonuç yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?