- 7 Temmuz 2020
- 68
- 21
- 38
- 44
- Konu Sahibi Minikmelekannesi
-
Kesinlikle bunları özelllikle yapmadığının farkındayım. Ama artık beni boğuyor bu durum.Bir de şöyle bir şey var paylaşmak isterim. Eşimle bizim birbirimize tahammülümüz bir ara resmen azalmıştı. Tam da o haftalarda çalıştığım kurum mizaç eğitimi verdi hem kendime yaptım hem eşime. Çıkan rapor o kadar doğruydu ki şöyle düşündüm, demek ki bu adam bunları bana kasten yapmıyor adamın mizacı, karakteri böyle. O günden sonra ona yaklaşımım çok değişti ben değişince o da yumuşamıştı.
Öneririm yani, ben iyi ki yapmışım diyorum şahsen
Teşekkür ederim.Psikolog Beyhan Budak gaslighting videosunu izleyin lütfen. Eğer böyle bir durum varsa önlem alırsınız hiç olmazsa. Konunuzu okuyunca acaba mı dedim.
Teşekkür ederim.
Benim durumum bu derece korkunç değil çok şükür. Bu video bana uygun değil. Ama kontrol etme hastalığını okudum. Orada biçok şey buldum. Çok teşekkür ederim size de.umarım yasak değildir Ama bilgilendirici video buuu
Ayy sevindim. Kimse yaşamasın bu durumu zatenBenim durumum bu derece korkunç değil çok şükür. Bu video bana uygun değil. Ama kontrol etme hastalığını okudum. Orada biçok şey buldum. Çok teşekkür ederim size de.
Bunlar benim durumu anlamama yardımcı oldu.Allahım sanki ben yazmışım bu yazıyı şoktayımkelin ilacı olsa kendi başına sürer diyerek burada yerimi alıyorum.
İnanılır gibi değil benim evliliğimi yazmışsın resmen
Bunlar benim durumu anlamama yardımcı oldu.
Bu yazıyı nereden aldınız acaba, devamını/öncesini okumak isterim
Ben eşinizin familyadan biri olarak size yardımcı olmak isterim. Kontrolcü bir kişiliğim var maalesef ve bu bizim çocukluğumuza kadar iniyor. Alıntıladığınız yazı da açıklamış zaten fakat ben zamanla törpüledim nasıl biliyor musunuz ? Eşim sayesinde herşeyin ağası garantici mükemmele koşan muzkadı dize uyum abidesi eşi getirdi. Hemde hiç çabalamadan. Çok kızdım sustu kontrol etmek istedim dilediğim yöne geldi bir süre sonra bende durumun yanlış olduğunu gördüm. Doğru olanı iyi olanı istesem de benden önce 26 sene yaşamış bir insanı nasıl çocuk gibi kontrol etmeye hakkım olur dedim orda durdum. Silkelendim kendime geldim artık kararlar ortak alınıyor çünkü evliyiz. Birbirimize danışmaya fikir almaya bayılıyoruz ( ki benim gibi kendi doğrusunda direten bir insan) o kadar rahatladığımı hissediyorum ki meğer ben yıllardır yük taşıyorum omuzumda dedim. Ama şöyle bir durum var benim eşim bana uydu hemde hep. Gidişatı beğenmeyip değiştiren ben oldum. Sizde bilmiyorum ne yaparsınız ama eşiniz sanki çok da durup aydınlanma yaşayacak gibi değil.
En iyisi terapi. Boşamayın önce bir emek verin adamın başka kötü şeyleri yoksa tabi
Cevabınıziçin teşekkür ederim.. siz vicdanlı ve sağduyulu bi insanmışsınız ne güzel. Bu şekilde değişmiş ilişkiniz. Sizin de dediğiniz gibi eşimin bir aydınlanma yaşayacağını düşünmüyorum. O aydınlanmayı ben yaşadım. Bunu değiştirmeye çalışmakta bana düşüyor. Nasıl olacak bilmiyorum. Kızımı da düşünmek zorundayım.
Cevabınıziçin teşekkür ederim.. siz vicdanlı ve sağduyulu bi insanmışsınız ne güzel. Bu şekilde değişmiş ilişkiniz. Sizin de dediğiniz gibi eşimin bir aydınlanma yaşayacağını düşünmüyorum. O aydınlanmayı ben yaşadım. Bunu değiştirmeye çalışmakta bana düşüyor. Nasıl olacak bilmiyorum. Kızımı da düşünmek zorundayım.Ben eşinizin familyadan biri olarak size yardımcı olmak isterim. Kontrolcü bir kişiliğim var maalesef ve bu bizim çocukluğumuza kadar iniyor. Alıntıladığınız yazı da açıklamış zaten fakat ben zamanla törpüledim nasıl biliyor musunuz ? Eşim sayesinde herşeyin ağası garantici mükemmele koşan muzkadı dize uyum abidesi eşi getirdi. Hemde hiç çabalamadan. Çok kızdım sustu kontrol etmek istedim dilediğim yöne geldi bir süre sonra bende durumun yanlış olduğunu gördüm. Doğru olanı iyi olanı istesem de benden önce 26 sene yaşamış bir insanı nasıl çocuk gibi kontrol etmeye hakkım olur dedim orda durdum. Silkelendim kendime geldim artık kararlar ortak alınıyor çünkü evliyiz. Birbirimize danışmaya fikir almaya bayılıyoruz ( ki benim gibi kendi doğrusunda direten bir insan) o kadar rahatladığımı hissediyorum ki meğer ben yıllardır yük taşıyorum omuzumda dedim. Ama şöyle bir durum var benim eşim bana uydu hemde hep. Gidişatı beğenmeyip değiştiren ben oldum. Sizde bilmiyorum ne yaparsınız ama eşiniz sanki çok da durup aydınlanma yaşayacak gibi değil. En iyisi terapi. Boşamayın önce bir emek verin adamın başka kötü şeyleri yoksa tabi
Ben başak burcuyum. Eşim akrepBurçlarınız ne ?
Burçlarınız ne ?Cevabınıziçin teşekkür ederim.. siz vicdanlı ve sağduyulu bi insanmışsınız ne güzel. Bu şekilde değişmiş ilişkiniz. Sizin de dediğiniz gibi eşimin bir aydınlanma yaşayacağını düşünmüyorum. O aydınlanmayı ben yaşadım. Bunu değiştirmeye çalışmakta bana düşüyor. Nasıl olacak bilmiyorum. Kızımı da düşünmek zorundayım.
Ben başak burcuyum, eşim akrep.Burçlarınız ne ?
Ben oğlak, eşim terazi.. resmen burçlarımız bizim aynamız o kadar benziyoruz ki. Cinsel yaşamımız bile burçlarımızın özelliği ile birebir.Ben başak burcuyum. Eşim akrep
Şimdiye kadar uyum sağladım. Elbette çok çatıştımız zamanlar oldu. Ama ben bu derece kontrol edildiğimi düşünmüyordum.Ben oğlak, eşim terazi.. resmen burçlarımız bizim aynamız o kadar benziyoruz ki. Cinsel yaşamımız bile burçlarımızın özelliği ile birebir.
Ve akrep e geleyim en yakın erkek arkadaşım akrep ve maalesef oğlak olan benden bile daha kontrolcü hani derler ya pis huylu aynen öyle. Özünde iyi ama ben böyle takıntılı birini görmedim. Belki de o sebeple benim yaşadığım aydınlanmaya eşinizin gelmeyeceğini düşünüyorsunuz. Ki haklısınız. Başak burcu ile alakalı bilgim yok fakat terazi olsaydınız (istisnalar hariç) uyum sağlardınız eşinize.
Eşiniz oğlak burcu mu merak ettim:)Merhaba. Aylardır üye olmadan takip ettiğim bu siteye şimdi sizlerden akıl almak için üye oldum. Tecrübe ve önerilerinize ihtiyacım var.
8 yıllık evliyim. 6 yaşında bir kızım var. Bi kaç cümleyle anlatmak çok zor ama. Eşim iki ucu yaşatır bana. Bazen öyle mükemmel olur. Bazen ufacık bişeyden kalbimi kırar. Geri adım atmaz. Kızına çok düşkündür. Beni sevdiğini bilirim.bugün yaşadığımız olayın benzeri durumlardanasıl davranmam gerektiği konusunda fikrinize ihtiyacım var.
Pandemi sürecinde biryere gitmiyoruz. Sadece kızımı sitenin bahçesinde oynatoyorız. Çocuklarla mesafeyi ayarlayamıyorlar tabi ama dikkat etmeye çalışıyoruz. Bugün tam eve çıkacakken kızımın bi arkadaşı geldi. Eşim çıkalım dedi. Ben de sen çık biz geliyoruz dedim. Bozuldu hissettim ama çıktı. Arayacağını bildiğim için telefonun sesini kıstım. Yarım saat sonra çıktık. Eve geldik bağırmaya başladı. Neredesiniz siz. Bu çocuk hasta olursa görürsün. Bu arada tatile gitme planları yapıyor. Açık havada bi kaç kez arkadaşlarımızla görüştük. Yani şunu anlatmak istiyorum. Olay sağlık değil onun kafasındaki plana uymamamız. Her konuda kafasında kurduğu şeye uygun hareket etmemizi istiyor. Ben bunu çok geç farkettim. Çok uyumlu bi insanım. Sorun çıkardığı durumlarda böyle düşünmüyordum önceleri. Ama artık farkındayım. Nasıl davranmalıyım?
Bu arada ben de kızdım ona. 40 yaşındaydım eve çıkacağım saate karar verebilirim. Herşey senin istediğin gibi olamaz dedim. Tartıştık Ama bi sonuç yok.
Hayır. AkrepEşiniz oğlak burcu mu merak ettim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?