- Konu Sahibi elifff_____
-
Elif'le eşi Ankara'da. Sizin Alper nerede?Ben de cok merak ettim acikcasi Alper' in evlendigini biliyorum ama esini hic tanimiyorum:))
elifff_____ ben 26 yasindayim benim yaslarimda demissin sanirim oradan tuttu. Evliyim o da tuttu:)) Ikinci soyismi yabanci miydi baktigin kadinin? Makale taslagi olmadigina emin misin ?
ya hayır yapma lütfen ya yapmaNasıl ulaşılmaz ve gizemli olacam ki
Arkadaşının eşiymiş dedimki resmi cevap ver ama yanımda konuş demeyi unuttum duymam lazım
mrb kızlar lütfen yine diğer konular açılmasın lütfen diyorum sadece bu konuya yorum yapsın yapmak isteyen
Az önce bilgisayarımdan eşimin mailine bakıyodum funda diye bi kız mail atmış artık tez mi ödev mi öyle bşy göndermiş sayılsal veriler var eşimden düzeltmesini istemiş galiba ama şunu yapma bunu yap tarzında yani yaparmısınız vs değil. Ve dosyaya şöyle yazmış(atıyorum eşimin adı ali olsun) aliye yada mehmete gibi yazmış
Şimdi sorun ettiğim şey bizim üniden değil kız başka bir ünide araş görevlisi bizim ğnide olsa hiç sorun etmem.
Bu kızla eşim nereden tanıştı?
Niye yardım ediyor bu kadar yoğun olmaktan yakınırken niye onun bunun işini yapıyor?
Kızın üslubuda dediğim gibi hiç resmi değil
Öğle arası gidip sorcam
aaa anladım o da elif olabilir mi acaba mode on
Ne diyeceğini de kağıda yazıp önüne koyun.Arkadaşının eşiymiş dedimki resmi cevap ver ama yanımda konuş demeyi unuttum duymam lazım
bunun cevabını ben de bekliyorumelif birşey sorucam gerçekten merak ettim..
sen şimdi tuttun sordun da bu adam sana demedi mi neden mailleri mi karıştırıyorsun ?
sakin sakin arkadaşımın eşi diye mi açıklama yaptı ?
onu algılayabilecek durumda deil ki.Ciddi ciddi kendisiyle alay edilmesi hoşuna gidiyor
Hani ne bileyim insan az utanır, az sıkılır diyorum ama yok :)
bunun cevabını ben de bekliyorumelifff_____
öyle mi ?
ama konusuna yazmıştı mune mi kazen mi biri 2. üyelikle diye... iptal edilmiş olması gerekmiyor mu ?
mesajı yazdıktan sonra gördüm :)cevapladı arka sayfada kaldı..
tapusu NİKAH DEFTERİsıkılmıyormunuz böyle başkasının hayatını didik didik etmeye..
eşiniz sevgilizi nişanlınız olabilir ama tapulu malınız mı?
insan olduğu için sizin dışında birileriyle de iletişime geçebilir..
Şu Sevdemmm'in gerçek üyeliği hangisi, merak ettim.Ya az çok anlaşılıyor zaten.
Geçen bir konu daha vardı
@Sevdemmm904
Onunda mesela aslışah mı aslıhan mı, hani mervecik vardı.
Sen osun dedim cevap vermedi.
Başka bir üye benden sonra sormuş hayır tanımıyorum demiş.
O kim falan yapıyor.
Direk KİB ledim. Konusu kapanmış.
O çünkü yaniii.
Ki o da o kadar çok üyelikle benzer konular açtı ki.
Bir önceki konusun da
Nick değişimi yapmış atıyorum aslıhanı
mervecik.
Alıntı da aslıhan yazıyor.
Soruyorlar aaa sen aslıhan mısın diye o kim canım diyor
Üyeliği iptal edilmiş
Kafa bulduklarını düşünüyorum ben artık.
Yok yok banlı değil ben onu takipteyim.
Şu Sevdemmm'in gerçek üyeliği hangisi, merak ettim.
Kendiniz de hiç bi anormallik görmüyor musunuz ? Gerçekten bunlar size normal geliyor mu ? Sizce burada neden herkes size hastaymışsınız gibi davranıyor ? Bu stresi yaşamayı içte içe seviyor olabilir misiniz acaba ?
Nasıl ulaşılmaz ve gizemli olacam ki
Arkadaşının eşiymiş dedimki resmi cevap ver ama yanımda konuş demeyi unuttum duymam lazım
Sende yeni üye görünüyorsun ama eski üyelerdensin o zaman.
söyle bakim sen kimlerdensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?