Başlık bulamadım artık

Saol anladığın için dalga geçenlere 2saattir bunu anlatmaua çalışıyorum neden asker arkadaşı gibi kınuşmuş eşimle neden
Proje değil eminim olsa anlarım çünkü

Para almaz eşim biliyorum bu güne kadar kimseden almadı

Saol anladığın için dalga geçenlere 2saattir bunu anlatmaua çalışıyorum neden asker arkadaşı gibi kınuşmuş eşimle neden

sizli bizli konuşsa sorun etmeyecek miydin elif? şimdiki bahanen de bu yani.

Sorcam iştevbakalım neymiş ama sanmıyotum makale için olduğunu öyle olsa anlarım
Peki diyelim ki açığını yakaladın? Aldattığı önüne küt diye düştü. Ne yapacaksın? Rafa mı kaldıracaksın? Yoksa boşanacak mısın?
Hadi bakalım, bu da benim sorum.
Sen o herifi yatakta 3 tane kadınla yakalasan, bo-şa-maz-sın.

beni böyle biri didikleae offf be ben neymişim derim totom kalkar benim bile :)

Ya iyide cevabıma inanmayacaksan neden soruyosun o zaman
Evet yakalarsam bi kadınla boşanırım

Sorcam iştevbakalım neymiş ama sanmıyotum makale için olduğunu öyle olsa anlarım
Muhtemelen makale için bir yerde eşinin yardımına ihtiyaç duydular ve eşin de o kısmı yapacak ve karşılığında makalede onun da ismi geçecek.
Aşk meş aldatma böyle olmaz. Aşk meşk meselelerinde datalarla konuşmaz insanlar ve bu tip bir şeyi de maille yapmazlar. Telefonla konuşurlar. Bu iş Elif, boş yere canını sıkıyorsun. kızın sizli bizli konuşmaması da muhtemelen aynı yaşlarda ve aynı rütbede oldukları içindir. Ben de araştırma görevlisi iken benim tezimde yardım eden diğer doktora öğrencisi ile senli benli idim. sizli bizli çok abartı kaçıyor bazen.

eliff valla çok konu bekliyorum senden: bu gidişle hiç düşünmeden konu yaziyosun?
kocana pek güvenmiyosun belli..

Ben zaten aldatma var demiyorum ama bu şekilde kınuşması çirkin yani insan resmi olur biraz bu ne samimiyet anlayamadım

Ayni seyi sormusuz mar :) % trilyon aldatilacaginin kesinlestigi konuda bosanmadi tatil planlari yapildi.Bu mail olayinda beklememek lazim :)

Ya iyide cevabıma inanmayacaksan neden soruyosun o zaman
Evet yakalarsam bi kadınla boşanırım
Batum'da niye boşamadın, Elif? Bence o gayet açıktı. Şu durumdan çok daha açıktı. Şahsen kocama kadının biri işle ilgili böyle bir mail atsa üzerinde bile durmam, ama haberim olmadan bir ülkeye rezarvasyon yaptırmaya kalksa ve ben fark ettiğimde de "yok yaaa yanlışlık olmuştur" diye beni uyutmaya kalksa, aldatmasa bile aldatmaya niyetlendi diye kapının önüne koyarım.
Bu yüzden inanmıyorum cevabına.

her seferinde belki farklı derdi vardır da derman oluruz ümidi ile açıp hüsrana uğrayıp yine kocasına çektirdiği çileleri görünce dayanamıyorum.
boşan da kocan kurtulsun artık..

Bence o zaman sakince niye bu kadar samimi bir mail geldiğini sor. Tabii eşin mailine izinsiz bakmana kızmazsa. Kızacak biriyse başka bir yol düşünmek lazım. Bu arada bence senin konularına biraz önyargılı bakılıyor. Burada çoğu kadın ufak şeylerden endişeleniyor aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…