- Konu Sahibi elifff_____
-
yanii sonunda da o olur zatenAy yok ben terk ederim direk
İşte onu diyorum. Takmış kız asker arkadaşı gibi konuşmuş. Eeeee? Cidden sorun ne onu anlamıyorum, mail iş maili işte. sanki resmi bir mail atsa sorun etmeyecekAyni seyi sormusuz mar :) % trilyon aldatilacaginin kesinlestigi konuda bosanmadi tatil planlari yapildi.Bu mail olayinda beklememek lazim :)
yoo niye resmi konuşsun kız parasını basmış yardım alıyor benım arkadaşımda çok kez düzelttirdi onun hitabıda aynı bu şekilde , şunu yap bunu yap gibi, karşılıksız olsa eminim ricalı konusurdu, boşuna sorma bile.
Evet adım çıktı çünkü.Bence o zaman sakince niye bu kadar samimi bir mail geldiğini sor. Tabii eşin mailine izinsiz bakmana kızmazsa. Kızacak biriyse başka bir yol düşünmek lazım. Bu arada bence senin konularına biraz önyargılı bakılıyor. Burada çoğu kadın ufak şeylerden endişeleniyor aslında.
Ya tamam da başka bi ünide ki kız ne alaka? Bizim ünide olsa anlarım yani
Hayır değilim ben sadece bayramda oraya uğramamız gerekiyo dedimElif sen Trabzondaydın değil mi ?
Cidden araştırıp bulacağım seni
Merak ediyorum kocan Brad Pitt mi ki silgiden bile kıskanıyorsun.
Onların amacı eğlenmek o yüzdenBence asil elifin açtigi her konuda onu tersleyenler çokkk baydi insan gibi yorum yapamiyorlar konu hakkinda bir fikrin yoksa bişey yazma ne bu tersleme kendi çapinda ezme sevdasi?? kadin mimli artik diye gelen laf soyluyor giden laf soyluyor hayret yani yazmayiver gereksiz eleştirilerini çok mu zorr. evet kocasinin alakasiz biriyle nerden tanişmiş olabileceğini merak etmiş çok abes bi durum mu hayret ya.
Bence asil elifin açtigi her konuda onu tersleyenler çokkk baydi insan gibi yorum yapamiyorlar konu hakkinda bir fikrin yoksa bişey yazma ne bu tersleme kendi çapinda ezme sevdasi?? kadin mimli artik diye gelen laf soyluyor giden laf soyluyor hayret yani yazmayiver gereksiz eleştirilerini çok mu zorr. evet kocasinin alakasiz biriyle nerden tanişmiş olabileceğini merak etmiş çok abes bi durum mu hayret ya.
İşte onu diyorum. Takmış kız asker arkadaşı gibi konuşmuş. Eeeee? Cidden sorun ne onu anlamıyorum, mail iş maili işte. sanki resmi bir mail atsa sorun etmeyecek
Hayır, adamla istediği gibi bir evliliği olmayacağı zaten belliydi, çok söylendi, hiçbirini dinlemedi, gitti evlendi.Yok yani bu minvalde en az 15 konusu var.Malzeme bu arkadas.Adam eliff in istedigi gibi bir adam olamiyor.Olmasin da zaten.Ne kadar dikkat et kadinlarla konusmana,seviyene (gerci bunda bisey de yok) dedikce adam kendi bildigini okuyor.Olan da yazik bu kizcagiza oluyor saatleri sayiyor :) Birakin kendi haline elifi.Apirsa da kopurse de adam bu:)Omur boyu da cekecek.Varsin kendi ceksin.
O degil de mar,uniden mezun olurken acaba unide kalsam mi diyordum.Baktim insanlarin basini kasiyacak varti olmuyor.Vazgectim.Yeminle su elifi ve bu kadar bos bos islerle ugrastigini gorunce pisman oluyorum
Onların amacı eğlenmek o yüzden
haksızlık ediyosun elif.Onların amacı eğlenmek o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?