Başlık bulamadım artık

Eşimin mail adresi ve şifresini versem onu da kontrol eder misin

Sana ne adamın mailinden

Adam seninle evli o da arkadaşı vs

Kim bilir olayın aslı nedir ama tek garantim eşin seni o kızla aldatmıyor

Ama eşin yakında ya akıl hastanesine kaldırılacak ya da adliyenin yolunu tutacak

Üçüncü şık da seni kolundan tutup doktora götürecek

Hani sen uzman yardımı alacaktın
Hatta buradaki konularını çıktı alıp gidecektin vs

Ayni seyi sormusuz mar :) % trilyon aldatilacaginin kesinlestigi konuda bosanmadi tatil planlari yapildi.Bu mail olayinda beklememek lazim :)
İşte onu diyorum. Takmış kız asker arkadaşı gibi konuşmuş. Eeeee? Cidden sorun ne onu anlamıyorum, mail iş maili işte. sanki resmi bir mail atsa sorun etmeyecek

Fazlada araştırmayın ya boşverin.dünyayı kendinize dar etmeyin adamın aldatacağı varsa yapar zaten.engel olamazsınız .

Yahu ortada parali pullu birsey yok adamin bir arkadasi ayni alanda calistigi bir tanidigi belliki , kiz verilerini yollamis yapamadigi bir analiz/hesap var kisaca onu yaptim sen seunu yap diye yazip gecmis ve 1 dakikasini almamistir o maili yazmak, tamam belki yaparmisin falan diyebilirdi ama aralarindaki iliski hoca ogrenci gibi degilse ayni donemlerse yazip gecmistir ne var bunda belki acele yapilacak bir analizde olabilir.
Altina bir lutfen eklemedi diye su gelinen noktalara bak...

Evet adım çıktı çünkü.
Hayır kızmaz baktığımdan haberi var çünkü
Akşam sorcam ne cevap verecek merak ediyorum

Elif sen Trabzondaydın değil mi ?
Cidden araştırıp bulacağım seni
Merak ediyorum kocan Brad Pitt mi ki silgiden bile kıskanıyorsun.

Ya tamam da başka bi ünide ki kız ne alaka? Bizim ünide olsa anlarım yani

Elif piyango al Loto vs oyna zengin ol eşin evde otursun hiç çalışmasın

Akademisyenim diyorsun eşin de öyle başka üni ile ilişki kurulduğunu bilirsin yani üfff

Sadece yüksek lisans yaptım Ankara da Erzurum üniversite antalya üni ve daha bir çok özel üni de ar gör ve şimdi de üstü konumda olan arkadaşım var

Akademisyen olanın başka üniden arkadaşı olmazsa ayıp olur eğer sen öyle olayım kimseyi tanımayım dersen de akademik hayatın kısa olur benden söylemesi

Bence asil elifin açtigi her konuda onu tersleyenler çokkk baydi insan gibi yorum yapamiyorlar konu hakkinda bir fikrin yoksa bişey yazma ne bu tersleme kendi çapinda ezme sevdasi?? kadin mimli artik diye gelen laf soyluyor giden laf soyluyor hayret yani yazmayiver gereksiz eleştirilerini çok mu zorr. evet kocasinin alakasiz biriyle nerden tanişmiş olabileceğini merak etmiş çok abes bi durum mu hayret ya.

Onların amacı eğlenmek o yüzden

Belki haklısınız da kocası alakasız biri ile tanışmamış başka üniversite de akademisyen imiş Elif de kocası da öyle

Elif bu nedenle uzman yardımı almalı diyoruz zira artık verilecek akıl kalmadı başka

İşte onu diyorum. Takmış kız asker arkadaşı gibi konuşmuş. Eeeee? Cidden sorun ne onu anlamıyorum, mail iş maili işte. sanki resmi bir mail atsa sorun etmeyecek

Yok yani bu minvalde en az 15 konusu var.Malzeme bu arkadas.Adam eliff in istedigi gibi bir adam olamiyor.Olmasin da zaten.Ne kadar dikkat et kadinlarla konusmana,seviyene (gerci bunda bisey de yok) dedikce adam kendi bildigini okuyor.Olan da yazik bu kizcagiza oluyor saatleri sayiyor :) Birakin kendi haline elifi.Apirsa da kopurse de adam bu:)Omur boyu da cekecek.Varsin kendi ceksin.

O degil de mar,uniden mezun olurken acaba unide kalsam mi diyordum.Baktim insanlarin basini kasiyacak varti olmuyor.Vazgectim.Yeminle su elifi ve bu kadar bos bos islerle ugrastigini gorunce pisman oluyorum

Hayır, adamla istediği gibi bir evliliği olmayacağı zaten belliydi, çok söylendi, hiçbirini dinlemedi, gitti evlendi.
Eldeki malzeme belli. Ya alşıcak didiklemeyecek ya da boşayacak. 3. bir seçenek yok, yok yani.

Bişey yoktur ama ben de kurulurdum ben seni anlıyorum elif

Onların amacı eğlenmek o yüzden
haksızlık ediyosun elif.
yüzlerce yardım mesajı yazıldı.
birini dikkate aldın mı.
birini kulağına sokup ders çıkardın mı. birini okuyup ta oturup özeleştiri yaptın mı.
senin yaptığın ne .
sen de eğleniyosun.
gününü dolduruyosun.
açıyosun bi konu.
o gün eşine nereden saracaksan buluyosun bi mevzu oh.
dön bi kendine bak yahu.
bi kere de eleştir bir kere ya.
sen silgiden kocanı kıskanan kadınken batumu yutan kadınsın.
tabiki eski konuların gündeme gelir.
tüm konuların kişiliğinin bir parçası.
cidden ne amaçla konu açıyosunç.
bugüne kadar sana yapılan olumlu yorumlardan en sonuç çıkardın.
bu yorumlarla neler düzeltebildin hayatında.
hadi bekliyorum cesaretli ol cevapla:))
sanmam ama atlarsın işine gelmeyenleri

Eliff sende kendımı goruyorum.Bu anlattıgın olayda bısey yok bence ama kocana guvenmıyorum.

Bende senın gıbıydım.Arkadaslarımın yorumlarıda buradakilerin yorumlarıyla aynı olurdu sen psıkologa gıt derlerdı.

Ama karıstırdıgım seyler altından hep bırsey cıkardı.Seni bu hale getıren zaten ne oldugunu tam kestıremedıgın supheler.Suphe kurt gıbı ınsanın beynını bıtırıyor.

Bence esın sımdılık senı aldatmıyor ama flörtöz takılıyor.Ona her seferınde gıdıp hesap sorma bı sure sonra agırlıgın kalmıyor tecrubeyle sabıt.

Sizin açınızdan takıntı haline gelmiş bu gibi olaylar ama güven olmadığı için eşinize her hareketinden bir anlam çıkarır olmuşsunuz eşinize belli ediyorsanız bu hareketleri eğer ki daha da itersiniz eşinizi dışarı kendinizi Çek'in ve biraz kendinize güvenin.Bu kadar üstüne düşüp havalara sokmayın eşinizi de.

ayy yeter sıktın ama ben senin kocanın yerinde olsam gözünün yaşına bakmaz boşardım seni ne ruh hastası bir kadınsın sen ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…