- 31 Ekim 2013
- 21.639
- 72.778
- 798
- 41
- Konu Sahibi elifff_____
-
ortak bir proje falan olamaz mı ne var bunda yaHayır öyle değil kız resmen yazmış bunu böyle yap şunu şöyle yap diye burası olmamış şunu böyle yaz demek ki daha öncede yaptı beğenmedi
Belki de eşin kızdan yardım alıyor? O da olmayan, yanlış yapılan yerleri söylüyor şurayı şöyle burayı böyle yap diye ??Hayır öyle değil kız resmen yazmış bunu böyle yap şunu şöyle yap diye burası olmamış şunu böyle yaz demek ki daha öncede yaptı beğenmedi
Neden? Hayatımızda o kadar çok insanla karşılaşıyor, tanışıyoruz ki, sürekli bunları mı konuşalım eşlerimizle? Eminim eşinizle konuşup, paylaşacak daha güzel, özel şeyleriniz vardır. Ama fikriniz sabitse, o zaman burada yapılacak hiçbir yorumun önemi yok.Evet söylemeliydi kim olduğunu nereden tanıdığını
Elif gerçekten nasıl bir nesil yetiştiriyorsun ?
Bu dar ufkunla öğrencilerine ne katıyorsun?
Eğitim sistemi bu halde işte. Gerçekten geniş ufka sahip insanalr yerine yalakalıkla torpille ya da iyice araştırmadan bir yerlere geliniyor. Sonuç bu. Başka üniversiteden kimseyle görüşmeme gibi bir zihniyet. Çok yazık gerçekten.
Elif şimdiye dek kaç proje yaptın ?
Kaç tane akademik yayının var ?
Bunların hepsini tek başına mı yaptın?
Başka üniversiteden ulusal bir proje teklif edilse sana erkek var diye red mi edeceksin yoksa bilime katkıda mı bulunacaksın?!?
Bazen aslındaevli olmadığını ve şizofren olduğunu düşünüyorum
Yok kız belirtmiş ona ait olduğunun ve demiş burası böyle olmayacaktı diyeBelki de eşin kızdan yardım alıyor? O da olmayan, yanlış yapılan yerleri söylüyor şurayı şöyle burayı böyle yap diye ??
bir kere de eşim beni kıskandı diye konu aç inanalımOlsmaz çünkü ben aynı şeyi yapsam başımın etimi yer
mrb kızlar lütfen yine diğer konular açılmasın lütfen diyorum sadece bu konuya yorum yapsın yapmak isteyen
Az önce bilgisayarımdan eşimin mailine bakıyodum funda diye bi kız mail atmış artık tez mi ödev mi öyle bşy göndermiş sayılsal veriler var eşimden düzeltmesini istemiş galiba ama şunu yapma bunu yap tarzında yani yaparmısınız vs değil. Ve dosyaya şöyle yazmış(atıyorum eşimin adı ali olsun) aliye yada mehmete gibi yazmış
Şimdi sorun ettiğim şey bizim üniden değil kız başka bir ünide araş görevlisi bizim ğnide olsa hiç sorun etmem.
Bu kızla eşim nereden tanıştı?
Niye yardım ediyor bu kadar yoğun olmaktan yakınırken niye onun bunun işini yapıyor?
Kızın üslubuda dediğim gibi hiç resmi değil
Öğle arası gidip sorcam
Hayır öyle değil kız resmen yazmış bunu böyle yap şunu şöyle yap diye burası olmamış şunu böyle yaz demek ki daha öncede yaptı beğenmedi
İşte ben de onu anlatıyorum. Mesela ben projenin bir yerine kadar yapıyorum. Sonra başka birine teslim ediyorum ve o kişiden çıkan dataları yorumluyorum. Onun yorumları varsa burayı şöyle yapalım, şurayı böyle yapalım diyorum. Muhtemelen devam eden bir proje var ve koordineli çalışıyorlar.Hayır öyle değil kız resmen yazmış bunu böyle yap şunu şöyle yap diye burası olmamış şunu böyle yaz demek ki daha öncede yaptı beğenmedi
sor bakalım ama bişey çıkacağını sanmam sormEvet işte adım çıkmış bi kere ne desem boş
Baktım resmine benim yaşlarımda büyük değil
Sorucam bakalım
sormasan dha iyi ama aklından atamazsın. sanki sorunca doğruyumu söyler hayır ama işte nasıl bir psikoloji yaşıyorsak =))Evet işte adım çıkmış bi kere ne desem boş
Baktım resmine benim yaşlarımda büyük değil
Sorucam bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?