- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
İşte ben de onu anlatıyorum. Mesela ben projenin bir yerine kadar yapıyorum. Sonra başka birine teslim ediyorum ve o kişiden çıkan dataları yorumluyorum. Onun yorumları varsa burayı şöyle yapalım, şurayı böyle yapalım diyorum. Muhtemelen devam eden bir proje var ve koordineli çalışıyorlar.[/QUO
hayır proje değil olsa anlarım iş kızın ve buda yapıyorİşte ben de onu anlatıyorum. Mesela ben projenin bir yerine kadar yapıyorum. Sonra başka birine teslim ediyorum ve o kişiden çıkan dataları yorumluyorum. Onun yorumları varsa burayı şöyle yapalım, şurayı böyle yapalım diyorum. Muhtemelen devam eden bir proje var ve koordineli çalışıyorlar.
Proje filan değil iş kızın işi buda yapıyor kızın işini
Bence para karşılığı düzeltme işini yapıyordur , genelde bu şekilde para alanlar var arkadaşımdan biliyorum.Proje filan değil iş kızın işi buda yapıyor kızın işini
Nereden biliyorsun, belki bir makale çıkaracaklardır ve eşinin de bir yerde yardım etmesini istemişlerdir, karşılığında eşininin de adını makaleye koyacaklardır.
Sana iade ediyorum bu atasözünü o haldeBenim bir arkadaşım vardı lisede. Kız ailesinden utanıyordu. Halbuki utanacak ne vardı ki ? Babası tamirci annesi ev hanımı bir şekilde yaşıyorlar. Kız anne ve babasının doktor olduğunu söylerdi. Birgün diş ağrısı çekiyor, annen dişçi değilmiydi neden yardımcı olmuyor demiştim. Kız kaçamak cevaplar vermişti. Heh işte elif sende bu örnekteki çelişkiyi yaşatıyorsun bana. Bir akademisyen böyle olamaz. Olduysa ünlü bir atasözümüz sizin durumunuzu anlatıyor. Hani altın semerli olan
Sorcam iştevbakalım neymiş ama sanmıyotum makale için olduğunu öyle olsa anlarımNereden biliyorsun, belki bir makale çıkaracaklardır ve eşinin de bir yerde yardım etmesini istemişlerdir, karşılığında eşininin de adını makaleye koyacaklardır.
O zaman kız resmi konuşmalıydı değil mi sanki asker arkadaşı gibi konuşmuşBence para karşılığı düzeltme işini yapıyordur , genelde bu şekilde para alanlar var arkadaşımdan biliyorum.
Momentin şiddetini bul ooo yeahhhemir verme fantezisi varsa demek ki.
offf offff. neler dönüyor kim bilir.
Momentin şiddetini bul ooo yeahhh
Kartezyen koordinatları hesapla kamonnn beybi
Sorcam iştevbakalım neymiş ama sanmıyotum makale için olduğunu öyle olsa anlarım
yoo niye resmi konuşsun kız parasını basmış yardım alıyor benım arkadaşımda çok kez düzelttirdi onun hitabıda aynı bu şekilde , şunu yap bunu yap gibi, karşılıksız olsa eminim ricalı konusurdu, boşuna sorma bile.O zaman kız resmi konuşmalıydı değil mi sanki asker arkadaşı gibi konuşmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?