- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
nasıl anlardınSorcam iştevbakalım neymiş ama sanmıyotum makale için olduğunu öyle olsa anlarım
para vererek bu işi yaptırıyorsa senli benli konuşur zatenO zaman kız resmi konuşmalıydı değil mi sanki asker arkadaşı gibi konuşmuş
Şüphe duymadrm ki zaten be sadece böyle onun bunun işini yapmadına sinir oluyorum erkeklerin işini yapsın ama bayanlarınkini neden yapıyo ark eşi bile olsa yoğunum diyebilir neyse muhattap olmadan yapsa bariElif ınan ki suphelenecek vi sey yok bunda. Ben de cok pimpirikliyim anlıyorum. Ama mesaj mail vs gördüğümde direk soruyorum ve eşimden net cevap bekliyorum. Net bi şekilde acikladoysa kapatiyorum konuyu. Sen tatile odaklan zamanı yasa eşini biraz rahat bırak ve.en.çok da kendini rahat bırak. şÜphe insanı kurutur
Yok para almaznasıl anlardın
Kızın gönderdiği şey tez
para vererek bu işi yaptırıyorsa senli benli konuşur zaten
para vermese bile kız belki resmi konuşmayan biri illa altında niye bişe arıyorsun
pardon lorena diğer link deil
Batum meselesinde forum elife hak vermisken elifin o olayi gozardi etmesi? Soranlara da o konuyu erteledim diyo ama acik aramaya son hiz devam. Tutarlilik yok.Bu arada seni anladığım bir başka konuda burda mimli olman. Her açtığın konuda direk sağlı sollu saydırmak için gelen bir kitle var. Aynı şekilde cevap vermediğin için sana her türlü ayarı vermeyi görev edinen insanlar olmasının nasıl bir duygu olduğunu biliyorum. İnsanlar ömürlerinde görmedikleri, görmeyecekleri birine nasıl özel bir öfke besleyip bilenebilit anlamıyorum.
abooo ben onu nası kaçırdım :)Başka bir nicki daha vardı. M harfiyele başlıyordu galiba unuttum.O nickle konu açıp eliff olarak cevap vermişti.
ay yoksa bende mi karıştırdım.
şimdi de buna mı taktınMadem öyle tamam kullandırsın kendini onun bunun işini yapsın ne diyim artık
biz mi düşürdük valla kuru iftiraBöyle yapmayın belki ortada hiçbirşey yokken aklına düşürürsünüz
abooo ben onu nası kaçırdım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?