Canım burnumun 2-3 gün fotoları bile var mor ve şişken
Hepsinden albüm yapıcam büyük ihtimalle =)
Kötüde olsa güzelde olsa koyucam ama biraz bekletebilirim sizi opuyorumnanaktan
Kızlar alçı burnumun üstünde sallanıyo nerdeyse şişliklerim indi gibi :S burun ucum küçücük duruyo normal mi bu kadar çabuk inmesi bundan daha küçük olmaz iinşallah şuan çok hoş duruyor ucu
nehiyy ve diğer kızlar fotolarınızı beklıyorummmm hepınıze geçmiş olsun ...
durumunuz nasıl tamponlar cıktımı rahat nefes alabılıyormusunuz ???
teşekkürlerr:) hayır henüz tamponlar çıkmadı hatta alçımız bile duruyor salı günü çıkacak nehiyy le benim Blackhoney ise yarın ameliyat olacak Fotograflarımızı koyacagız cnm biraz daha zaman gecsin de seninkileri de bekliyoruzzopuyorumnanaktan
benm 8. gun nehiyyin 7. normalde bugun çıkması gerekiyodu ama doktorumuz istanbulda. Alçının fazla kalmasının sorun olacagını sanmıyorum hatta daha iyi olur gibime geliyo niyeyse:)
nehiyy ve diğer kızlar fotolarınızı beklıyorummmm hepınıze geçmiş olsun ...
durumunuz nasıl tamponlar cıktımı rahat nefes alabılıyormusunuz ???
Canım tamponlar çıktı, şuan plakalar var burnumuzda sadece, nefes bazen alabiliyorum bazen alamıyorum.. dikişlerim kendini bırakıyo yavaş yavaş kaşıntı yapıyolar alçım iyice yukarı çıktı şişliklerim iniyo sanırım.. Alçılı halini beğeniyorum burun ucumuda umarım hayal kırıklığı yaşamam yarın.. Albüm yapıcam ama kendimi tam anlamıyla iyi hissedince biraz sabrediceksiniz bayanssulusmile
Hepinizden tek isteğim iyi'de olsa kötü de olsa dürüst yorumlar :)
benımde tam bır hafta kalmıstı canım cuma cıktı alcım sımdı bandajlıyım ben ama cıktıgında hamur gıbı bır seydı burnum sankı haslanmıs alcının ıcınde:))
ayhh cnm bende onu düşünüyorum senin gibibende aynı ıyılesınce yapıcam albumumu:)
buarada burun ucu dusecek dıyorlar sısler ınınce ama ben kalkık kalsın ıstıyorummm.... suan da guzel duruyor ama bandaj acılınca yıne hamur olmaz ınsallah:)
ya nehiyyy tüm günüm burnuma bakmakla geçiyor elimde bir ayna.. ve işin kötüsü de baktıkça kusur buluyorum bakmiim diyorum ama dayanamıyorum kii ufff ameliyat olurken bukadar heyecanım yoktu yaa eyvahedigeldismile ya sevmezsem ya şöle olursa ya... :sinifsinif:
alçının içinde terleye terleye igrenç bir şey olmuştur derimi düşünemiyorum bilee :1no2:
alçı çıkınca nasıldı cnm begendin mi:) gerçi genelde begenilmiyo ama..
frapan,nehiyy canlarım cok geçmiş olsun.inş cok güzel burunlarınız olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?