"Baştan sona frapan, nehiyy ve BlackHoney'in ameliyat tecrübeleri (resimli)"

çok beklersinizz dahaaaakaydirigubbakcemile3,
onlar muhebett muhabbet üsütne ekurdular bizide unuttularr...kaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile3 yok foto cekcek söz verdiiiiii

pınarrr mı...sinem diyordu makinemin şarjını sonuna kadar doldurdum diyee ondna dedimmbayanssulusmile

yok pinarin bantlari cikiyoya o foto cekcek bgnnn zemuszemus

Sinemin ameliyatıda yaklaştı onun iki tane bide göğüs var Allah kolaylık versin inşallah istediği gibi olur.. Ameliyatı umarım kolay geçer...:Saruboceq:

Bugün görüşmesi vardı naptılar acaba bi konuşabilseydik. 1gunu kaldı sayılır

Beni görünce kamyon carpmış gibi demiştiaklinialirimsmile burdan sesleniyorum kendisine: Sizi görcez hanımefendiiiiiiikaydirigubbakcemile3 artık kamyon mu carpar tır mı..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

oy kıyamam ben sana
Bende gördüm seni hiçte öle diildin
Sargılı halinle bilem çok güzeldinnn bayanssulusmile
Moral bozmak yokopuyorumnanaktan

ya kızlar başlık almış başını yürümüş.ben hiç bişey bilmiyorum.Takip edemiyorum Profilinizede bi albüm yapıverin ne olur.

Kızlar alçı burnumun üstünde sallanıyo nerdeyse şişliklerim indi gibi :S burun ucum küçücük duruyo normal mi bu kadar çabuk inmesi bundan daha küçük olmaz iinşallah şuan çok hoş duruyor ucu

dün sabah erkenden kalkıp hastaneye gittim ...doktor bantlarımı aldı.silikonları pazartesi aliim dedi sonrada sinemi bekledim doktorla görüştük tasarımını yaptı.sonra ordan oraya derken hem baya dolandık hemde baya konuşup fikir alışverişi yaptık.çok yoğun ve yorucu bi gündübikaç defa tansiyonum filan düştü..üşüttüm sanırım burda havalar baya dengesizde..öle gece eve zor geldim.gelir gelmezde üstümü çıkarıp yatağa attım kendimi.daha yeni yeni kendime geldim sayılır..özür dilerim sizleri beklettiğim için hep aklımdaydınız ama dediğim gibi annemlerin yanında bile oturamadan hemen yatağa gittim..burnum ise doktora bişi belli etmesemde hiç içime sinmedi,takma burun gibi çok yapay..:sinifsinif:

şimdi çok yeni olduğu için yapay gözküyodur belki,bence moralini bozmak için erken değil mi..sinem de inşallah istediği görüntüye kavuşur,onun da çekinceleri vardı çünkü. burun çok görsel bir organ,onun için sanırım en güzelinin olmasını istemek çok doğal

Kızlar alçı burnumun üstünde sallanıyo nerdeyse şişliklerim indi gibi :S burun ucum küçücük duruyo normal mi bu kadar çabuk inmesi bundan daha küçük olmaz iinşallah şuan çok hoş duruyor ucu

aa bende hiç bir değişiklik yok aynı duruyo alçı daa ucu da CADIARZU
pınar alışırsıınnn az dur hele

Ben galiba çabuk iyileşiyorum önemli olan alçı sonrası ne hisettiğim ama inşallah herşey çok güzel olcak, kemer var mı acaba o korku sardı beni

ben de takipçinizim kızlar.merakla fotolarınızı bekliyorum:)

Canım burnumun 2-3 gün fotoları bile var mor ve şişken
Hepsinden albüm yapıcam büyük ihtimalle =)
Kötüde olsa güzelde olsa koyucam ama biraz bekletebilirim sizi opuyorumnanaktan

Tatlım sen sadece şişsin geç iyileşiyosun senin burnun çok güzel olcak ben eminim buna sende sakin ve sabırlı ol herşey çok güzel olcak olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…