"Baştan sona frapan, nehiyy ve BlackHoney'in ameliyat tecrübeleri (resimli)"

fıstıgıımm hiç acımıyo hem sen olasıya kadar daha ne teknikler gelişir nele yapılır allah bilirkaydirigubbakcemile3

nehiyyy daha erken gidemem ki ben babam izin alıyo da öyle o saatte gelebiliyoruz değilse..

peki cnm ben biraz geç giderim olmadı oyalanırım Saat tam 7 'de orda olcaksınız dimi ?

evet tam 7de:) ben yeni yeni heyecanlanmaya başladım nehiyyyyyy uff

sinem ile pınar buluşmuşlardırr..geziyorlardırr istanbull sokaklarındakaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
büyük cesaret vallahi helal olsun..
bende burnumdan nefret ediyorum ama alt çenemin geride olmasından daha çok! burnumu yaptırsamda naturel durmayacak alt çenem yüzünden (((

çene için nehşyy arkadaşımız dolgu yaptırdı canımm..ikisini birden oldu burun ve çene..send düşüünebilirsinn..

bende burun ve cene yaptiricam cnm dolguyla, kendi yagindan yapiyolar
sende yaptirabilirsin öyle
teknologg simge degil sinem kaydirigubbakcemile3

sinem ile pınar buluşmuşlardırr..geziyorlardırr istanbull sokaklarındakaydirigubbakcemile5

ben sinem yazdım bir kere sen simgeyi nerden çıakrttınkiiii:dilcikar::1rolleyes::roflol::roflol::roflol::roflol:

acil yazarsan öle olur iştee a.s:roflol::roflol:
birde 4 çocuk doğal ne bağırıyonkiiiiklava:klava:klava:sengözlerimebaksanab:icecream::roflol::roflol:

Evet çenem çok doğallaştı bu arada daha güzel oldu bayanssulusmile
burnum için heyecanlanıyorum ya kötü olduysa ya istediğim gibi değilse ay çok korkuyorum benmafoldumben

nehiyy geçrçektenmii vallaa bu akdar kısa sürede maşallah diyorumm..
beğenmeme çok sevindimm.nasıılkl takma çene gibi diyordunn memenunsun d emekaklinialirimsmile

Evet doktor bana hala şiş oldugunu zamanla düzelceğinide söledi :)
Burnum için de dua edin nolur istediğim gibi güzel olmuş olsun

inşallah canımmm süper olcaksınn..ilk 3 4 ayy süpper lik bekleme amaa zmanlaa okka gibi olcak emin ol..havalı havalı resimler atarsın artıkzemuszemus

:roflol: hadi nannnn ordannnnn :roflol: simge yaziyodu ben dedikten sonra düzenlemis, bide caktirmiyooo :roflol:

nehiyy .!.:
Evet çenem çok doğallaştı bu arada daha güzel oldu
burnum için heyecanlanıyorum ya kötü olduysa ya istediğim gibi değilse ay çok korkuyorum ben
baliiimm zühtü bey sana sürekli harika oldu harika oldu diyomus, güven zühtü beye..
laktioyada sürekli cok gzl oldu diyodu kizin burnu cok hos oldu sende gördün
bu demek oluyokiii puyyynunnn fevkaladenin fevkinde olduuuuuu olumunekankayizsmile
sempatiksalakcinni ayy bülent ersoy gibi konustummm :sinifsinif: -tatlicadiarzu-

nehiyy nerde llemm delilin varmııaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
sinem dedi m ben:hulya:yerimseniben

tabi var deliliiimmmm alsanaalsanasmile mesaji düzenlemissin pakkkk sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3 bidahaki sefere alinti yapcaaam ondan sonra bana kuru iftira atemiceeeeennnnn aklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile3 neyse tmm bu seferlik görmemezlikten geliyoruuummm kaydirigubbakcemile3

Ay bu cadılar nerde kaldı acaba...:hulya:
Çatlıycam ama meraktan..boshayallersmile
Resimleri görücez inşsallah bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…