"Baştan sona frapan, nehiyy ve BlackHoney'in ameliyat tecrübeleri (resimli)"

Nehiyy tasarımı çok güzel. Kimlere yaptırdınız tasarımları doktorlar kim onlarıda öğrenebilirmiyim. Yakup Avşar ile görüşmem var enimde ama kafamda çok karışık yüksek fiyatından dolayı

doktorumuzun ismini unutmuş sanırım yazmayı....
zühtü demir canımm..
fiat konusunda yakup avşarın 3 de 1i ve istanbuldada çok isteklisi varr her hafta istanbulada gidiyorr...haberin olsunn..

kıslar şimdiden geçmiş olsun inşsllh çok kolay şekilde atlatırsınız..30 ocaktada ben ameliyat oluyorum allah yardımcımız olsun kolayca geçip gitsin:

hadi hayırlısı canımm...

[

canım bi güneş hastanesinde bide acıbadem ye yapıyor ben acıbadem de olcam fiyat heralde burada pek yazılmıyor özelden atım sana

kızlar tasarımlarınız çok güzel olmuş
tam anlamıyla hokka gibi nefis burunlar çizilmiş
sanırım dr unuz zühtü bey yanlış okumadıysam
kendisinin yaptığı burunlar da çok güzel gördüğüm kadarıyla
ela12 ve çilek35 di sanırım nicki siteden 2 arkadaşımızın burnunu zühtü bey yapmıştı ikiside harikaydı çok beğenildi
umarım sizinkilerde o kadar güzel olur içinize siner en önemlisi

teşekkür ederim aysu. özelden mesajım gitmedi.bu fiyatı şu ara ödeyebilmem imkansız:( ben sanırım fakülte yada seyfi şahinde olurum. hayırlısı inş. herkesin ki istediği gibi olur. ilk ameliyatımda hiç korkmamıştım,gerçi onda estetik değildi içten kemik eğikliği ve geniz eti birlikte yapılmıştı,geniz eti tekrarlamadı ama burnumdan rahatsızlığım aynen devam ediyor...senin ameliyatına da az kalmış umarım ameliyat ve sonrası güzel geçer,şimdiden geçmiş olsun.

teşekkür ederim aysu. özelden mesajım gitmedi.bu fiyatı şu ara ödeyebilmem imkansız:( ben sanırım fakülte yada seyfi şahinde olurum. hayırlısı inş. herkesin ki istediği gibi olur. ilk ameliyatımda hiç korkmamıştım,gerçi onda estetik değildi içten kemik eğikliği ve geniz eti birlikte yapılmıştı,geniz eti tekrarlamadı ama burnumdan rahatsızlığım aynen devam ediyor...senin ameliyatına da az kalmış umarım ameliyat ve sonrası güzel geçer,şimdiden geçmiş olsun.

çok sağol canım inşallah herkes istediği buruna kavuşur inşallah

kızlar tasarımlarınız çok güzel olmuş
tam anlamıyla hokka gibi nefis burunlar çizilmiş
sanırım dr unuz zühtü bey yanlış okumadıysam
kendisinin yaptığı burunlar da çok güzel gördüğüm kadarıyla
ela12 ve çilek35 di sanırım nicki siteden 2 arkadaşımızın burnunu zühtü bey yapmıştı ikiside harikaydı çok beğenildi
umarım sizinkilerde o kadar güzel olur içinize siner en önemlisi

dream evet canımm ikiside zühtü beyinn hastası ikiside çok başarıllı..
bu arada ank32 var oda süperr...yakında zühtü beye olup memnun olanlar sayısı 8 olcak hayırlısıylaaazemuszemus

seninde çok hoştu hatırlıyorumm..a.s

Bonny begenmesende olur kaydirigubbakcemile3 digerleri begendiya ona bak sempatiksalakcinni
Lakitoda zühtü beyin hastasi onun burnuda cok güzel hemde alci cikincaki hali bile fevkalade duruyo yeni fotolar eklicekti ama sesi cikmiyo uzun zamandir :uhm:

dream evet canımm ikiside zühtü beyinn hastası ikiside çok başarıllı..
bu arada ank32 var oda süperr...yakında zühtü beye olup memnun olanlar sayısı 8 olcak hayırlısıylaaazemuszemus

seninde çok hoştu hatırlıyorumm..a.s
teşekkürler cnmm
benimde 3. ay bitti
herşey yolunda şu anda
ama 6 ayı beklemek gerek tabi tatmaıyla son şekline en yakın halini görmek için

ank32 ile karşılaşmadım cnm yaa
eminim onun burnu da güzeldir
zühtü bey cidden bu işi en güzel şekilde yapıyo gördüğüm kadarı ile

aysu mesaj sayım yetersiz olduğu için özelden yazamıyorum.bende eczaneden bi arkadaşımla görüştüm yanında çalışan çocuk seyfi şahinde mustafa cıngıllıoğluna ameliyat olmuş,ben görmedim henüz ama arkadaşım çok memnun olduğunu söyledi,haftaya onunla görüşecem inş. memnun kalırım bir an önce de ameliyat olur kurtulurum

henüz ameliyat olmadilar cnm bunlar tasarim aralarinda sadece supergirll ameliyat oldu bayanssulusmile

lakitoda bayadır yok bende merak ettim süpriz yapcam heraldee.güzel burnuylaa..
merak içinde bekliyoruzz..

Lakitonun alcisi ciktigi zaman foto cekip albümüne ekledi daha sonra girip yeni fotolar eklicem demisti
kizlar ilk sayfaya BlackHoney'in tasarimini ekledim onada bakin opuyorumnanaktan

Back
X