Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 10 şubatta ünal şahine ameliyat olcam ama kimse bu doktora ameliyat olmamişkibilmiyorumkismileoff ya kafam karıştıkça karışıofisfisfis
kızlar ben geldin en eski burnunuşlu benimm:))) dualarım sizinlee kızlarrr inş hepniz istediğiniz bi burna kavuşursunuz inşş
bende 10 şubatta ünal şahine ameliyat olcam ama kimse bu doktora ameliyat olmamişkibilmiyorumkismileoff ya kafam karıştıkça karışıofisfisfis
kız topik açıyonusta niye haber etmiyonuss..
hadi hayırlısı olsunn
güzel burunlar olsunn..
başlıkta girl eksik olmuşş..
blackk in resmi yok..
birde güzel düzenleme yapp nehiycim..
kişi nickini karşıya tarihini sonraa satır atla diğerini yazz..
editle mesajını..
ben okurken kafam karıştıı...okuyann heycan yapmasınnzemuszemus
Sen söylersin de ben yapmaz mıyım hiç hemen düzelttim bile kaydirigubbakcemile5
evet yeni topic bu =) Senin topic açıcağın günüde iple çekiyoruz inş. güzel güzel olcaz hepimiz zaten güzelizbayanssulusmilebayanssulusmile
begenmedim ben yaw herkesin burnu birbirinden ayni nerde kaldi dogal güzellik hadi dogalligi gectim sizi birbirinizden nasil ayirt etcekler merakk ediorrrum bari biriniz baska sekil yapsaydiniz:roflol:
:roflol: :roflol: kiz nehiyyyyyy sırnaşık şey nasil gecti tahlillerin sırnaşık şey
ya cnm sorma kaç defa kan verdim senağlama
Ama bi doktor vardı o baya ilgilendi benimle bizim doktoruda tanıyomuş selam söyle benden iyi bir doktordur zühtü bey dedi. Ayrıca tahlil sonuçlarına bende bakıyım getir ne sıkıntın olursa olsun yanıma gel yardım ederim dedi pek kibar bi doktordu zemuszemus