"Baştan sona frapan, nehiyy ve BlackHoney'in ameliyat tecrübeleri (resimli)"

Ühûhûhühú bende istiyorum 3 gun kayboldum herkes ameliyat tarihi almiss cok kiskandim bak simdi :)
Kizlar umarim hersey biran once gecip gidiverir ve istediginiz burunlara kavusursunuz.Insallah hic pisman olmazsiniz

Arkadaslar, pardon benim tasarimlar burda ilk sayfada :-)

Buraya su anda ekleyemiyorum...

Evet arkadaslar, bende 8 subat da hem gögüs büyütme hemde burun yaptiriyorum. Su anda henüz ücümüz de ameliyat olmadik. Yani hepimiz karar verdik sizle basdan sonra tecrübelerimizi paylasmak istiyoruz ve duarlariniz , yorumlariniza iyi ya da kötü acigiz!

Bizde biribirimizi burda bulduk ve diger Zühtü beyde ameliyat olan arkadaslarimizla cok konuduk , cok tartisdik burun konusunu...Ücümüzün günü yaklasiyor ve hepimiz cok cok heyecanliyiz! Ve sonucunu en az sizler kadar merak ediyoruz ve eminizki doktor Zühtü bey cok güzel isler sonuclar basaracak... Bundan bi sekilde emin olmasak tabii kesinlikle ona karar vermezdik..

Arkadaslar sorulariniz olursa acigiz, yaza bilirsiniz...

Son düzenleme:
bende 10 şubatta ünal şahine ameliyat olcam ama kimse bu doktora ameliyat olmamişkibilmiyorumkismileoff ya kafam karıştıkça karışıofisfisfis

Dualarim sizinle:Saruboceq: insallah ameliyat sonrasinda istediginiz buruna kavusursunuz

darisi benim basima artik zemuszemus

kızlar ben geldin en eski burnunuşlu benimm:))) dualarım sizinlee kızlarrr inş hepniz istediğiniz bi burna kavuşursunuz inşş

bende 10 şubatta ünal şahine ameliyat olcam ama kimse bu doktora ameliyat olmamişkibilmiyorumkismileoff ya kafam karıştıkça karışıofisfisfis

Canım ünal bey'de iyi bir doktor güler yüzlü hasta isteklerine önem veren, ben zühtü beye ameliyat olanları gördükten sonra fikir değiştirdim ama söylediğim gibi kendiside iyi bi doktor bak buda bana yaptığı tasarım http://www.kadinlarkulubu.com/picture.php?albumid=13768&pictureid=77749

kızlar ben geldin en eski burnunuşlu benimm:))) dualarım sizinlee kızlarrr inş hepniz istediğiniz bi burna kavuşursunuz inşş

Sağol cnm inlallah hihoyyyt

ben bizzat Ünal Şahine ameliyat olan birini tanıyorum gayet başarılı olmuş burnu bayanssulusmile

teşekkürler kızlar hepinize bekleyin biziaklinialirimsmile son günlerr..

şimdiden geçmiş olsun kızlar.merakla bekliycem ameliyat sonranızıkaydirigubbakcemile5

kız topik açıyonusta niye haber etmiyonuss..
hadi hayırlısı olsunn
güzel burunlar olsunn..
başlıkta girl eksik olmuşş..
blackk in resmi yok..

birde güzel düzenleme yapp nehiycim..
kişi nickini karşıya tarihini sonraa satır atla diğerini yazz..
editle mesajını..
ben okurken kafam karıştıı...okuyann heycan yapmasınnzemuszemus

Sen söylersin de ben yapmaz mıyım hiç hemen düzelttim bile kaydirigubbakcemile5
evet yeni topic bu =) Senin topic açıcağın günüde iple çekiyoruz inş. güzel güzel olcaz hepimiz zaten güzelizbayanssulusmilebayanssulusmile

Sen söylersin de ben yapmaz mıyım hiç hemen düzelttim bile kaydirigubbakcemile5
evet yeni topic bu =) Senin topic açıcağın günüde iple çekiyoruz inş. güzel güzel olcaz hepimiz zaten güzelizbayanssulusmilebayanssulusmile

evet hepimiz güzelizz onun için esgtetiköilerin yollarını arşınlıyoruzz..:lepi:delikafadulden:roflol::roflol:

şaka bir yana gerçekten hepinizi gördümm hepinizz çok güzel vee bahar gibisinizz genç tazee..güzel burunlarlaa çiçekler açacaksınızz yeni gelen bahardaa ...

bende açacam inşallahh :Saruboceq:a.s:icecream:

Frapan nerdesin cnm seninle heyecanımızı beraber yaşıycaz, aklıma geldikce kalbim atıyo hızlı hızlı ben ilaçlarımı aldım, tahlillerimide yaptırdım ..
Kızlar ayrıca Arnica diye bi krem varmış morluk ve şişlikleri alıyomuş doğru mu ki eyvahedigeldismile

teknologum sen ne zaman olcaksin belli olmadimi daha

aaa dediklerine göre dogrudur cnm ins ise yarar bayanssulusmile

begenmedim ben yaw herkesin burnu birbirinden ayni nerde kaldi dogal güzellik hadi dogalligi gectim sizi birbirinizden nasil ayirt etcekler merakk ediorrrum bari biriniz baska sekil yapsaydiniz:roflol:

ah cnm benim ya, sen burda vaktini bizim burunlarımızla harcayana kadar o küçük popona yaptırcağın estetikle ilgilen kocana rezil falan olursun, yazık olur sana aklinialirimsmile

Son düzenleme:
:roflol: :roflol: kiz nehiyyyyyy sırnaşık şey nasil gecti tahlillerin sırnaşık şey

:roflol: :roflol: kiz nehiyyyyyy sırnaşık şey nasil gecti tahlillerin sırnaşık şey

ya cnm sorma kaç defa kan verdim senağlama
Ama bi doktor vardı o baya ilgilendi benimle bizim doktoruda tanıyomuş selam söyle benden iyi bir doktordur zühtü bey dedi. Ayrıca tahlil sonuçlarına bende bakıyım getir ne sıkıntın olursa olsun yanıma gel yardım ederim dedi pek kibar bi doktordu zemuszemus

ya cnm sorma kaç defa kan verdim senağlama
Ama bi doktor vardı o baya ilgilendi benimle bizim doktoruda tanıyomuş selam söyle benden iyi bir doktordur zühtü bey dedi. Ayrıca tahlil sonuçlarına bende bakıyım getir ne sıkıntın olursa olsun yanıma gel yardım ederim dedi pek kibar bi doktordu zemuszemus

olumunekankayizsmile ee iyi hadi iyisiiinn bi doktor daha buldun kaydirigubbakcemile5

Back
X