"Baştan sona frapan, nehiyy ve BlackHoney'in ameliyat tecrübeleri (resimli)"

BlackHoney arkadaşımın dikkatine....

arkadaşım özelden msj atmışsın ama ben yeni üye olduğum için özelden cvp yazma hakkım henüz yok...verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim...çok memnun oldum...inşallah ameliyatın süper geçer...tasarımın da harika olmuş canım hadi hayırlısı....ben sadece fiyatı merak ediyorum....özelden cvp yazarsan sevinirim..

Frapan nerdesin ?? Ameliyatına az kaldı eyvahedigeldismile
Seninle konuşmam lazım

Burdayım canım cok takılamıyorum zaten her girişimde annem kızıyo artık:) Ameliyatı bi ol yasaklıcam sana burayı diyo..

aaaaa frapan annen bizi sensiz birakmasin akannehir

valla hiiiç heyecanlı değilim Lakito ameliyat olcağı zaman hatırlyorum da nasıl heyecanlanıyordum ama şimdi... zemuszemus Bu iyi bir şey mi acaba:)

aaa size göstermeden olur mu cnm Sonuçta karar aşamamda bana en cok yardımcı olan sizlersiniz,, sonuçlarını da birlikte gorecegiz. merak etme gizli gizli gelirim ben:)
Lakitoyu da görsek artık.. onunla aynı gun olan emekli koymus fotograflarını cok beğendimm

evet emeklinin fotolarini bende gördüm cok seker olmus bütün albümlere bak ay elada yeni fotolar eklemis bayildim onun burnuna bitiyorum

Bende gördüm gayet güzel bi burnu var kendide çok güzel maşallah :) Frapancım annen kızmasın ya sana, biz seninle kader ortağıyız söyle ayırmasın bizi mafoldumben
fıstığımmm mCx

Bende gördüm gayet güzel bi burnu var kendide çok güzel maşallah :) Frapancım annen kızmasın ya sana, biz seninle kader ortağıyız söyle ayırmasın bizi mafoldumben
fıstığımmm mCx

biri banami seslendiiiiii zemuszemus

evet cnm zühtü beye olcaklar bende olcam yakinda inssssss zemuszemus

evet cnm zühtü beye olcaklar bende olcam yakinda inssssss zemuszemus

ben de yazın olmayı düşünüyorum zühtü beye=)tasarladığı burunlar tam benim zevkime göre=)yalnız fiyatını bilmiyorum=(
inşallah hepsinin ameliyatları çok iyi geçer, gönüllerine göre olur:dance:

ben de yazın olmayı düşünüyorum zühtü beye=)tasarladığı burunlar tam benim zevkime göre=)yalnız fiyatını bilmiyorum=(
inşallah hepsinin ameliyatları çok iyi geçer, gönüllerine göre olur:dance:

cnm tasarimda o kadar basaarili degilim demis kendisi ameliyattan sonra tasarimdakilerden daha güzel oluyo zemuszemus
aa bende yazin olcam sen ne zaman olcaksin beraber olalim :lepi: kaydirigubbakcemile2

cnm tasarimda o kadar basaarili degilim demis kendisi ameliyattan sonra tasarimdakilerden daha güzel oluyo zemuszemus
aa bende yazin olcam sen ne zaman olcaksin beraber olalim :lepi: kaydirigubbakcemile2

haziran sonu gibi finaller biter bitmez inşallahhihoyyyt
vallahi tasarımdaki kadar olsa da yeter benim içinopuyorumnanaktan
sen fiyatını biliyorsan bana özelden atabilir misin?öğrenciyim ve ameliyat tamamen kendi birikimlerimle olacağı için umarım astronomik rakamlara yapmıyordurbilmiyorumkismile

Back
X