Nehiyy tasarımı çok güzel. Kimlere yaptırdınız tasarımları doktorlar kim onlarıda öğrenebilirmiyim. Yakup Avşar ile görüşmem var enimde ama kafamda çok karışık yüksek fiyatından dolayı
kıslar şimdiden geçmiş olsun inşsllh çok kolay şekilde atlatırsınız..30 ocaktada ben ameliyat oluyorum allah yardımcımız olsun kolayca geçip gitsin:
evet canım ona olcam..sen ne yaptın
teşekkür ederim aysu. özelden mesajım gitmedi.bu fiyatı şu ara ödeyebilmem imkansızben sanırım fakülte yada seyfi şahinde olurum. hayırlısı inş. herkesin ki istediği gibi olur. ilk ameliyatımda hiç korkmamıştım,gerçi onda estetik değildi içten kemik eğikliği ve geniz eti birlikte yapılmıştı,geniz eti tekrarlamadı ama burnumdan rahatsızlığım aynen devam ediyor...senin ameliyatına da az kalmış umarım ameliyat ve sonrası güzel geçer,şimdiden geçmiş olsun.
kızlar tasarımlarınız çok güzel olmuş
tam anlamıyla hokka gibi nefis burunlar çizilmiş
sanırım dr unuz zühtü bey yanlış okumadıysam
kendisinin yaptığı burunlar da çok güzel gördüğüm kadarıyla
ela12 ve çilek35 di sanırım nicki siteden 2 arkadaşımızın burnunu zühtü bey yapmıştı ikiside harikaydı çok beğenildi
umarım sizinkilerde o kadar güzel olur içinize siner en önemlisi
haksizsam haksizsin deyiin hahahyytsırnaşık şey
teşekkürler cnmmdream evet canımm ikiside zühtü beyinn hastası ikiside çok başarıllı..
bu arada ank32 var oda süperr...yakında zühtü beye olup memnun olanlar sayısı 8 olcak hayırlısıylaaazemuszemus
seninde çok hoştu hatırlıyorumm..a.s
fstk seninki daha hos ama en güzeli nehyi bencee cok hosuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?