"Baştan sona frapan, nehiyy ve BlackHoney'in ameliyat tecrübeleri (resimli)"

Ameliyat olan bayanlar, ameliyata nasil girdiniz? önlügün altina birsey giydiniz mikaydirigubbakcemile3 ?
Iyice soyunmak mi gerekiyor? Belki saçma bir soru ama merak ettim i$te :kedi:

süper:) arkadaşım çene ameliyatı olmuştu. üzerinde hiç birşey yoktu. çünkü alt kısımdan sanırım sonda takmışlardı.

Ameliyat olan bayanlar, ameliyata nasil girdiniz? önlügün altina birsey giydiniz mikaydirigubbakcemile3 ?

Canım iç çamaşırın kalıyo üstüne bi önlük veriyolar onu giyiyosun :))

hastanesine göre değişiyo sanırım.. drum Emre ilhan, ataşehir acıbademde yapıyo ameliyatlarını.. o hastanede sadece önlük oluyo üstünde.. böyle bi prensipleri varmış.. ama önlük gayet kapalıydı.. arkası cift katlı yani acik değil.. bende endişe etmiştim .. ama problem olmadı gayet kapalıydı :kedi:

valla cnm ben öyle bi dert ediyodumki onuuuu amaaa ameliyathaneye gitmeden önce önlügü giydim hiç iççamaşırı aklıma gelmedi korku ve heycandan..amelythanedede sedyeye yattımm vallahiii aklımın ucuna utanma gelmedi korkudannnnn:)dert etme onları ..ben çok cesaretsiz birisiyimm ben bile ameliyt olduysam herkes olurrr..hiç agrı çekmedim ama bidaha o gerilimi yaşamaya gücüm yok benim:)

üstünde hiçbirşey omuyo ama ben altıma eşofman giydim üstünde ameliyat önl
üğü vardı.sakıncası varmı dedim yok dediler o yüzden eşofman altı vardı bende :kedi:

Yaa arkadaşlar normalde kesinlikle giyilmemesi gerekiyor. Çünkü ameliyathaneye herkes giysileri ile girerse hastane enfeksiyonu oluşuyormuş bu da ölümcülmüş. Bana doktor açıklamasını yapmıştı. İç çamaşırları da enfeksiyona en çok sebep olan giysiler. Küçük bir bez tokaya bile izin omaması gerekiyor normalde.

frapanla nehiyyin bantlari degisiyo bugünn
acaba foto cekceklermi boshayallersmile

o hastahanesine göre değişiyorr sanırım bende altlı üstlü pijama gibi bişey verdiler onu giydim.

aa bugün degisiyormu?.. hmm nehiyy dememismiydi bridahaki sefere cektiririm diye :)?
cok merak ettim onun kini umarim ceker..

hahaha
Doktor çekti mail atmalarını bekliorum bugün gelmezse yarın telefonla arayıp merakınzı gidericem :)
Hem az kaldı şurda cumartesi tamamen çıkıcak bantlar *)

hahaha
Doktor çekti mail atmalarını bekliorum bugün gelmezse yarın telefonla arayıp merakınzı gidericem :)
Hem az kaldı şurda cumartesi tamamen çıkıcak bantlar *)

ayyyyyyy basildikkk ohaoldumsmile dedikodunu yapiyoduk tam kaydirigubbakcemile3
ara arada cabuk göndersinlerrr :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…