Canım çok teşekkürler darısı başına inşallah :))kızlar burunlarınız harika olmuş. ank32,frapan, nehiyy, çilek... zühtü beyin ellerine sağlıkk gerçekten işini iyi biliyo. bide dikkat ederseniz herkesin yüzüne göre bi burun yapmışş çok beğendim. darısı benle fstk ın başına bizde ağustosta olcaz inşş :)
Canım ver artık kararını ol gitsin :) Göz açıp kapayana kadar bitiyo herşey inan bana zemuszemuslmaz: Arakadaşlar ben ağustosu beklemiyorum Bilakis hemen olmak istiyorum Hatta aralık ocak gibi olacaktım ama .. eyvahedigeldismile Dr. kararsızlığımdan böyle oldu. boshayallersmile O gün gelecek ama biliyorummm
ya bende bayıldım frapanın bandajsız resmine resmen muhtesem ötesi :) Nehiyy2ninde hala bandajlı olmasına rağmen belli ki cok güzel olcak. Heyecanlandım doğrusu darısı başıma
darisi inSallah olmak isteyenlerin basina..olumunekankayizsmile
ya Sinemden haber alan varmi napiyormus nasilmis kendisi?
boshayallersmile
frapan sagol canim ..amin inSallah kismet olurda yaptiririm..
evet nehiyycim düsünüyorum ama henüz görüsmedim Zühtü bey ile.. burunumu kesin ona yaptirmayi düsünüyorum ama i$te gögüs ameliyatindada acaba okadar basarilimi bilemiyorum.. ilk yaptiran KKdan sanirim Sinem.. onunlada daha önce görüstüm ama simdi ameliyat sonrasinda biraz tecrübeleri hakkinda konusmak istiyorum..
ona göre karar veriririm herhalde..
Anladım cnm supergirl görmüştü onunkileri ameliyattan hemen sonra ve çok beğendiğini söylemişti :)) Onada sorabilirsin tabi sinem sana daha sağlıklı bilgiler verir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?