"Baştan sona frapan, nehiyy ve BlackHoney'in ameliyat tecrübeleri (resimli)"

böyle söyleyince zamanda gecmek bilmiyor ki vallahgamyoncuiremsu
ama olsun insallah icine sinierde..cektiklerine degerzemuszemus biz zaten beklemekteyiz bi kac gün daha merak ederiz olur bitera.sboshayallersmile

sakiin sempatiksalakcinni dayanacagiz yarina kadarolumunekankayizsmile
sonraaa birbirinden güzel resimler görecegiz sositosositoaklinialirimsmile

ayhhh bi haftadir bekletiyo zaten cadiii beniii kaydirigubbakcemile3 catlamak üzereyim sempatiksalakcinni

Ya cnm alçılıdan sonraki halini gördün
Pek bi fark yok bence -tatlicadiarzu-
ama güzel ben seviyorum burnumu

alci cikincaki hali baska, bant cikincaki baska alsanaalsanasmile
degismistir kaydirigubbakcemile5 bayanssulusmile

şurda cumartesiye ne kaldıki:) çıkcak ne var ne yoksa

frapaaaaaaaaaaaaan senin fotolar nerdeee zemuszemus

nehiy frapan ank acaba hangi hastanelerde ameliyat oldunuz yoksa oneptemi oldunuz..yazarsanız sevinirim.kan tahlilinden başka bi tahlil istedilermi

Canım evet idrar tahlili röntgen fln var ama onlar sorun değil bi günde halledebilirsin.. Onepte olduk ameliyatımızı ank32 galiba hastanede oldu onep taşınıyomuş sanırım o sırada.

nehiy burnun cok guzel duruyor gözun aydin =) bandajsiz halinide görmek isteriz insallah cabuk iyilesirsin. keske ameliyat öncesi resminide koysaydin seni kendime benzettim biraz. zuhtu demir yapmisti heralde? onep nereye tasiniyor yine?

Yok cnm taşınmıyor aynı yerinde =) Burnumun ilk hali sayfanın en başında var bakabilirsin ordan .. cumartesiden sonra ekliycem fotolarımı kızlar :) Bende merak ediyorum, nasıl bişey çıkıcağını, şimdilik bu bandajlı foto var

nehiy burnun cok guzel duruyor gözun aydin =) bandajsiz halinide görmek isteriz insallah cabuk iyilesirsin. keske ameliyat öncesi resminide koysaydin seni kendime benzettim biraz. zuhtu demir yapmisti heralde? onep nereye tasiniyor yine?

Evet cnm Zühtü Bey yaptı çok şanslı oldugumu düşünüyorum bu konuda..

Kizlar az sonra cikiyoruz evden, Zuhtu beyde randevum var, Insallah tasarimi cok guzel olur, benden idrar tahlili yada rontgen istemedi Nehircim telefonda, sadece kan tahlili istedi?
Neyse insallah sorun cikmaz da sizin gibi guzel burnu$um olur :)Cok heycanliyimmmm

hayırlı uğurlu olsuun:) selamımızı ilet Zühtü beye:) nerden geliyordun cnm ve nereye?

fstkım çekmedim bu sefer hazırlıksız gittim..az sabret 2 gün sonra görcen boy boy fotoğraflarıa.s

hayırlı uğurlu olsuun:) selamımızı ilet Zühtü beye:) nerden geliyordun cnm ve nereye?

fstkım çekmedim bu sefer hazırlıksız gittim..az sabret 2 gün sonra görcen boy boy fotoğraflarıa.s

sana kizmiyorum cnm nede olsa senin puynunu gördümm zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…