"Baştan sona frapan, nehiyy ve BlackHoney'in ameliyat tecrübeleri (resimli)"

Canım benim profilimde foyolarım var istersen bakabilirsin.Fakat çok foto baktım.Burun ucun iri ve uzun ise öyle minicik ve kısa bi burun ucun olmuyor.Eski burnuna göre orantılı bi şekilde ve belli bir ölçüde küçülüyor.

ay senin burnun zaten minicik olduya daha ne istiyosuunn kaydirigubbakcemile3
valla ilk sende gördüm o kadar büyük bi burundan sonraki bi burunun o hale geldigini
nesini begenmiyosunki fisfisfis

Frapancim maşallah canım burnun gün geçtikçe guzellesiyor.. Umarım olumsuz birseyle karşılaşmazsin ilerde

ay senin burnun zaten minicik olduya daha ne istiyosuunn kaydirigubbakcemile3
valla ilk sende gördüm o kadar büyük bi burundan sonraki bi burunun o hale geldigini
nesini begenmiyosunki fisfisfis
Canım yok bi ara yorgunluktan burun sortım çok şişti o zaman panik oldum.Şimdi bi sorun yok çok şükür.Minicik derken tabiki çok küçüldü ama fındık burun olmadı onu diyorum canım.

Canım yok bi ara yorgunluktan burun sortım çok şişti o zaman panik oldum.Şimdi bi sorun yok çok şükür.Minicik derken tabiki çok küçüldü ama fındık burun olmadı onu diyorum canım.

Lakitocum bence senin burnun yüzüne cok yakışıyor..sositososito Ben kucukluge buyukluge pek bakmiyorum aslinda dogallik daha önemli..bilmiyorumkismile illa kavisli oldu diye guzel olacak diye birsey yok sonuctaboshayallersmile ama Tabii herkesin Kendi burnunda memnun kalmasi herseyden once gelir..zemuszemus

nehiyiiiiiiiimmmm tasarimla ayni olmus ya vallaaaa
sis hali bile mükemmel sisler ininceki halini düüsnemiyorum bileee :teytey:
masallah :nazar:

Nehiyycim burnun yeni olmasina ragmen super gorunuyor valla, gule gule kullan canim.
Benden de bir Masallah:nazar:

Ayyy çok mutlu ettiniz kızlar beni =))
Sağolun vallahi ben dün inceledim baya şiş dr da söyledi şiş olduğunu bandajlarımı bile çıkartmadık ama ona rağmen bu güzel yorumlar beni havalarda uçurdu :))

nehiyy burnun müthiş olmuş.:sm_cool:
vallahi şiş haliyle bile tek bir kusur yok.güle güle kullan cnm.darısı bizim de başımıza.alkisalkisalkis

opuyorumnanaktan Canım yeni fotolarına baktım. Çok hoşşşşş ! 20 günlük hali böyle ise , sonraki halin daha da güzel olacaktır eminim. kaydirigubbakcemile5 Güle güle kullan canım a.s.

nehiyy burnun çok güzel olmuş. 20 günlükken böyleyse, sonra nasıl olacak anlamadım, maşallah :nazar:

iyki olmuşuzz yaa nasıl mutluyummkaydirigubbakcemile3
bi güven bi hava geldi sankii:) artık hoş bi çocuk gördüğümde beni yandan görmesin diye bir çabam yokk kaydirigubbakcemile3

nehiyycim frapann resimleriniz gördüm cok doğal ve cok güzelsiniz kızlarrr öptüm sizii

canım senin burnun yüzüne göre cok güzel büyüklüğü orantısı 6 ay ve 1 sene olunca daha cok değişcek o burnuşun daha ufalcakk daha oturcak yüzüne tatlım öptüm cnm

Son düzenleme:
Back
X