"Baştan sona frapan, nehiyy ve BlackHoney'in ameliyat tecrübeleri (resimli)"

kızlarr çook saolun tüm olmak isteyenlere nasip olsun inşallah öyle mutluyum kiiizemuszemus
derse geç kaldım bugun sınıfa bir girdim herkes bana bakıyor ooo sesleri yükseliyor:) her yönden iyice incelediler ve çok beğendiler. Şiş olmasına karşı çok güzel duruyo inmese bile dert değil dediler. Süper yorumlar aldım insan nasıl rahatlıyor ama.
Ameliyat olmak istiyosanız kesinlikle ertelemeyin ilk fırsatta olun kurtulun. Güzel burun sahibi olmak cidden çok hoş bir duygu tüm kalbimle sizlere de diliyorumm:Saruboceq:

senin adına çok sevindim frapan,inşallah daha da güzel olur.ıyi dileklerin için teşekkürler:lepi:

kızlarr çook saolun tüm olmak isteyenlere nasip olsun inşallah öyle mutluyum kiiizemuszemus
derse geç kaldım bugun sınıfa bir girdim herkes bana bakıyor ooo sesleri yükseliyor:) her yönden iyice incelediler ve çok beğendiler. Şiş olmasına karşı çok güzel duruyo inmese bile dert değil dediler. Süper yorumlar aldım insan nasıl rahatlıyor ama.
Ameliyat olmak istiyosanız kesinlikle ertelemeyin ilk fırsatta olun kurtulun. Güzel burun sahibi olmak cidden çok hoş bir duygu tüm kalbimle sizlere de diliyorumm:Saruboceq:

bak tatlim herkes cok begeniyo :sm_cool:
eee begenilmicek burunda degil yanee kaydirigubbakcemile2
amiiiinn :Saruboceq: bende bi olup kurtulsaydimm :dance:

Kizlar ameliyatima 2 gun kaldi, asiri heycanliyim, birazda korku var tabikieyvahedigeldismile, heycandan açligim bile aklima gelmiyorcokacimcoook, 3 gun içinde 2 kilo vermi$sim. Tabiki bu iyi birsey benim için, hic deilse fazla kilolarim gitmi$ olur :lepi: Demekki ameliyatin iyi yonleride varmi$ :roflol:

canım ankara otelelri, diye girip google den kendin fiatlarına bakabilirsin bencee onepe yakın bir yer bak diyecem ama civarında snaırım otel yok..

Kizlar ameliyatima 2 gun kaldi, asiri heycanliyim, birazda korku var tabikieyvahedigeldismile, heycandan açligim bile aklima gelmiyorcokacimcoook, 3 gun içinde 2 kilo vermi$sim. Tabiki bu iyi birsey benim için, hic deilse fazla kilolarim gitmi$ olur :lepi: Demekki ameliyatin iyi yonleride varmi$ :roflol:

ayyy süpermis bakkkk, fazla kilolarda gittii :lepi:

Canim arkadaslarim ve burda bize yazan tüm arkadaslara!!!

Evet, artik almanya ya yani burdaki evime aylemin yanina geri döndüm. pazar gecesinden beri evimdeyim..

öncelikle bana burdan destek olan bütün kk ci arkadaslarima cok ama cok cok tesekkür ederim!!! sizleri cok seviyorum ve sizleri cok özledim! inanin teyzemin kizinin yanindaydim istanbulda ve malesef interneti yoktu diye cok kötüydü benim icin cünki sizin tiryakinizim ve hala öyleyim :-)

Sizelere burdan yani frapancim , supergilim , ank32cigim, nehiym, fistigima, teknologuma, kalem 1981 e, nikleri aklimda su an olmayan diger kk ci arkadaslarim tekrardan tüm desteklerinize cok tesekkür ederim!!!

Hatta bi cogunuz cok sagolsunlar beni türkiyede ister ankara da ister istanbulda yalniz birakmadilar, gelemiyenler telefonla ulasdilar bana ve bana inanin o kadar iyi geldinizki bilemezsiniz SIZI COK SEVIYORUM

Lütfen bana kizmayin, geldigimden beri simdi size yaziyorum ama hic zamanin olmadi, hatta derslerim var ama bugün size zamanimi ayircagim :-) Biliyorsunuz seminerlerim hala devam ediyor yani ameliyat olmadan ayni tempoma devam ..

Gelelim Dr. Zühtü ile yapmis oldugum tecrübelerime, cünki tanidigim arkadaslarimdan haric burda yeni yeni katilan arkadaslarim da sagolsunlar beni merak etmisler ve onlari da bilgilendirmek acisindan bazi seyleri burdan herkes ile paylasmak istiyorum :-) Az sonra bi mesaj daha atarak bi kac yazi yazacagim cünki burda fazla yer olmaz

black hoşgeldin canımmmm..nasılsın...bol bol resimmi atmaya geldinnkaydirigubbakcemile5

ayyyyyyyyy hosgeldin BlackHoneyimmmmmmmmmm anlat anlat sabirsizlikla dinliyorumm:)

Son düzenleme:
nereye gittin kizzzzz akannehir
hani herseyi anlatcaktin, meraktan catlamak üzereyiz sempatiksalakcinni

Ben 06.02.2010 - 20.02.2010 izin aldim , anliyacaginiz tam 14 gün türkiyedeyim sirf gögüslerimi büyültürkmek icin ve burun estetigi olmak icin. 08.02.2010 hem burun hem gögüsler ayni ameliyatda yani ayni anda Dr. Zühtü Demir tarafindan gerceklestirildi..Sabah 10:00 da ameliyata alindim ve ögleden sonra 15:45 de ameliyat bitmisdi yani odamdaydim. Ameliyatim Istanbul da Ferihan Lacin özel hastanesinde gerceklestirildi , doktorumun normalde ankara onep özel hastanede calisdigina ragmen istanbulda da ameliyat yapiyor.
Herhangi bi büyük sorun yasamadim anormal olan. Burun konusunda hic ama hic bi sekilde agrim olmadi, fakat ameliyatdan bir gün sonra yüzüm cok fecii bi sekilde sisdi özelikle göz kismim , 5 tane kamyon carpmisa döndüm :-P ama hic agrim olmadi dedigim gibi. Gögüslerim ve burdan doktorumun ellerine saglik, tam istedigim gibi oldu hatta ameliyatimin cok taze olmasina ragmen sonuc sahane diyorum ben!! Fakat 3 gün, ilk 3 gün sancilardan inim inim inledim-hmm acikcasi ben bu kadar sanciyacagini bilmiyordum, ama doktorum söylemisdi agriyacagini cünki benim gögüslerim kast alti ameliyati oldu yani protezler benim en alt gögüs kastin altina yerlestirildi, bunu doktor iyi bi sonuc almasi icin o sekilde yapmak zorundaydi..su an da ameliyatim 14 gün oluyor ve agrilarim cok ama baya bi cok azaldi ve burnumda hala hic bi sekilde ne aci var ne de sizi..ilk zamanlari yanliz tualete bile cikamiyordum o kadarki agriyordu her yerim...doktorum Zühtü Demir sagolsun asagi yukari her gün telefonla arayip halimi soruyordu ve bana teselli veriyordu ve her dedigi simdiye kadar söyledigi gibi cikti..
Ameliyatdan tam 7 gün sonra burnumdaki alcilarim alindi ve gögüslerimi kontrol etti gögüslerimi estetik dikisi yapti gögüs altindan yerlestirildi ve ince bi kesim yapildi ileride fazla görünmeyecek hatta simdi bile sakli durduklari icin fazla görünmüyorlar dikiis izlerim..

Bence burnum sis ve ödemli oldugu halde alci alindiginda cok hos duracagini belli ediyordu...
sonra bant takildi , herhangi bi agrim olmadi alci cikinca ve bant takilinca. Doktor bana gelemden önce iyice bi banyo edin ve alcinizi da iyice bi islatin demisdi, hatta benim alci kendiliginden düstü :-)

Tekrar bi hafta sonra ankaraya kontrole gittim (ankarayi ben kendim istedim) bantlari cikardik ve tekrar bi haftaligina bant takildi..burun da yine degisiklik vardi..ödemlerim az da olsa biraz inmisdi..

Su anda tam 14 gün oluyor ameliyatim ve benim bant burunda, doktor dedi bant gevsemeye baslarsa alin kendiniz ve artik kontrole filan gerek yok , sadece sabirla beklemek lazim..

Arkadaslar, sorulariniz varsa tabii sora bilirsiniz elimden geldigi kadariyle cevaplamaya basliyacagim..

Unutmadan yazayim, cuma günü yani son kontrolümde silikondan olan tamponlarim alindi yagdan kil ceker gibi oldu! Hic bi sekilde sizi agrim olmadi cok sükür...merak edenler icin yazayim dedim..

Back
X