Ben 06.02.2010 - 20.02.2010 izin aldim , anliyacaginiz tam 14 gün türkiyedeyim sirf gögüslerimi büyültürkmek icin ve burun estetigi olmak icin. 08.02.2010 hem burun hem gögüsler ayni ameliyatda yani ayni anda Dr. Zühtü Demir tarafindan gerceklestirildi..Sabah 10:00 da ameliyata alindim ve ögleden sonra 15:45 de ameliyat bitmisdi yani odamdaydim. Ameliyatim Istanbul da Ferihan Lacin özel hastanesinde gerceklestirildi , doktorumun normalde ankara onep özel hastanede calisdigina ragmen istanbulda da ameliyat yapiyor.
Herhangi bi büyük sorun yasamadim anormal olan. Burun konusunda hic ama hic bi sekilde agrim olmadi, fakat ameliyatdan bir gün sonra yüzüm cok fecii bi sekilde sisdi özelikle göz kismim , 5 tane kamyon carpmisa döndüm

ama hic agrim olmadi dedigim gibi. Gögüslerim ve burdan doktorumun ellerine saglik, tam istedigim gibi oldu hatta ameliyatimin cok taze olmasina ragmen sonuc sahane diyorum ben!! Fakat 3 gün, ilk 3 gün sancilardan inim inim inledim-hmm acikcasi ben bu kadar sanciyacagini bilmiyordum, ama doktorum söylemisdi agriyacagini cünki benim gögüslerim kast alti ameliyati oldu yani protezler benim en alt gögüs kastin altina yerlestirildi, bunu doktor iyi bi sonuc almasi icin o sekilde yapmak zorundaydi..su an da ameliyatim 14 gün oluyor ve agrilarim cok ama baya bi cok azaldi ve burnumda hala hic bi sekilde ne aci var ne de sizi..ilk zamanlari yanliz tualete bile cikamiyordum o kadarki agriyordu her yerim...doktorum Zühtü Demir sagolsun asagi yukari her gün telefonla arayip halimi soruyordu ve bana teselli veriyordu ve her dedigi simdiye kadar söyledigi gibi cikti..
Ameliyatdan tam 7 gün sonra burnumdaki alcilarim alindi ve gögüslerimi kontrol etti gögüslerimi
estetik dikisi yapti gögüs altindan yerlestirildi ve ince bi kesim yapildi ileride fazla görünmeyecek hatta simdi bile sakli durduklari icin fazla görünmüyorlar dikiis izlerim..
Bence burnum sis ve ödemli oldugu halde alci alindiginda cok hos duracagini belli ediyordu...
sonra bant takildi , herhangi bi agrim olmadi alci cikinca ve bant takilinca. Doktor bana gelemden önce iyice bi banyo edin ve alcinizi da iyice bi islatin demisdi, hatta benim alci kendiliginden düstü
Tekrar bi hafta sonra ankaraya kontrole gittim (ankarayi ben kendim istedim) bantlari cikardik ve tekrar bi haftaligina bant takildi..burun da yine degisiklik vardi..ödemlerim az da olsa biraz inmisdi..
Su anda tam 14 gün oluyor ameliyatim ve benim bant burunda, doktor dedi bant gevsemeye baslarsa alin kendiniz ve artik kontrole filan gerek yok , sadece sabirla beklemek lazim..
Arkadaslar, sorulariniz varsa tabii sora bilirsiniz elimden geldigi kadariyle cevaplamaya basliyacagim..
Unutmadan yazayim, cuma günü yani son kontrolümde silikondan olan tamponlarim alindi yagdan kil ceker gibi oldu! Hic bi sekilde sizi agrim olmadi cok sükür...merak edenler icin yazayim dedim..