Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim geçmiş olsun honeyim :) eminim çok güzel olmuştur zaten burdada çok güzeldi resimlerini heyecanla bekliyoz öndende koy tamam mı :)
ayy Blackhoneyim ..heyecanlandim vallaha bakarken..burnun yakismis...$i$ligi insin bi cok daha güzel olcak eminim.. özellikle koltukta oturdugun resmi inceledim :jeyyar: birde zühtü beyle olan resmini..delikafadulden gögüslerin orantili olmus süper duruyo naniknanikzemuszemus kiskandim bende isterim şakkıdı:dance:
tabii bunu unutmayimmm MASALLAH!![]()
Arkadaslar, simdi de yani az sonra bi kac resim koyacagim ....
edamisraaam senin yeni fotolar nerdeee balim zemuszemus
iki tanecik koydum cnm
gerci uzak dan biraz amma elimde simdilik bunlar var :)))
Cnm evet sedasyon öyle çok ağır olmuyor yani, ben anestezi uzmanıyla konuşurken uyumuşum, tekrar beni uyandırıyolar diye çok kızmıştım hahahnehiy lokito ve frapan size genel aneztezimi uygulandı acaba.tam hatırlamıorum ama sedasyon yöntemi dedi herhalde doktor tam hatırlyamıorum .ne genel aneztezi nede loca imişl sizede ölemi oldu
edamiSracim yeni resimlerindede cok tatli cikmissin yaa senin burnunda crazyninki gibi yakismis ve güzel duruyor opuyorumnanaktan.
sizin yüzünüzden zühtü bey mi sadullah bey mi karar veremedimkafamçokkarıştısempatiksalakcinni
ikisinde de sonuclar güzel gözüküyor..
degmesin sanada burnu$unada