"Baştan sona frapan, nehiyy ve BlackHoney'in ameliyat tecrübeleri (resimli)"

Canım benim geçmiş olsun honeyim :) eminim çok güzel olmuştur zaten burdada çok güzeldi resimlerini heyecanla bekliyoz öndende koy tamam mı :)

SinemCiiiim hoSgeldin canimm:teytey: iyi olmana cok sevindim..
özlettin kendini...olumunekankayizsmile ve cok cok gecmis olsun güzelim..

ay canim cokkk cok gecmis olsunnn
herseyin güzel gittigine cok sevindim:)
fotolarini merakla beklyiorum boshayallersmile

Ayy bitanem gelmiş =)))
Bu cadı beni arıycaktı bide düzceye gidince ama unuttu :)
Neyse yorgundur die kızmadım ben ona, zaten ameliyat oldu affediyim onu olumunekankayizsmile

caniklerim sizleri gercekten cok seviyorum :-) kizlaarr 11 tane resim ekledim altlarina da kacinci gün filan da yazdim, mesela shirinenin ilgisini ceker veya yeni gelen arkadaslara..fikiirlerinizi cok samimi bi sekilde bekliyorum ona göre haaaa! Biliyorsunuz ben kendim de herzaman samimi bi sekilde fikrimden bahs ederim fikrim kötü olsada..ayrica burnumdaki ödemler mesela ön resimde cok daha fazla görünüyor yani aynaya baktigimda o sekil fazla ödemleri görünmüyor... neyse fikirlerinize acigim ama henüz tabii biraz erken.. nehicigim kusura bakma ariyamadim seni !!biliyorsun son günümdü

Canım benim geçmiş olsun honeyim :) eminim çok güzel olmuştur zaten burdada çok güzeldi resimlerini heyecanla bekliyoz öndende koy tamam mı :)

canim arkadasim, sana ben resimleri hatta birlikte cekilen resimlerimizi orijinal büyüklükte sana msn de veya e-mail den de yollarim ben!

ayy Blackhoneyim ..heyecanlandim vallaha bakarken..burnun yakismis...$i$ligi insin bi cok daha güzel olcak eminim.. özellikle koltukta oturdugun resmi inceledim :jeyyar: birde zühtü beyle olan resmini..delikafadulden gögüslerin orantili olmus süper duruyo naniknanikzemuszemus kiskandim bende isterim şakkıdı:dance:

tabii bunu unutmayimmm MASALLAH! :nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
ayy Blackhoneyim ..heyecanlandim vallaha bakarken..burnun yakismis...$i$ligi insin bi cok daha güzel olcak eminim.. özellikle koltukta oturdugun resmi inceledim :jeyyar: birde zühtü beyle olan resmini..delikafadulden gögüslerin orantili olmus süper duruyo naniknanikzemuszemus kiskandim bende isterim şakkıdı:dance:

tabii bunu unutmayimmm MASALLAH! :nazar::nazar::nazar::nazar:

canim benim allah sana da dileyen herkeze en iyisini nasip etsin diyorum-bak 14 gün icinde gittim yaptirdim ve bitti herseyin yeterki hayirlisi olsun dimi ama :-)

Blackhoney arkadasligi kabul ettigin için cok tesekkurler! zuhtu beyle ayakta suran resimde gogusler bomba gibi duruyor bayildim:)) burunda cok yakismis hayat boyu mutlulukla kullanman dilegiyle!

BlackHoney süperrrrr fotolarrrr
bastan asa degismissinn vallaa:D:D
eniste görünce seni sok olmustur:D:D

nehiy lokito ve frapan size genel aneztezimi uygulandı acaba.tam hatırlamıorum ama sedasyon yöntemi dedi herhalde doktor tam hatırlyamıorum .ne genel aneztezi nede loca imişl sizede ölemi oldu

iki tanecik koydum cnm
gerci uzak dan biraz amma elimde simdilik bunlar var :)))

edamiSracim yeni resimlerindede cok tatli cikmissin yaa senin burnunda crazyninki gibi yakismis ve güzel duruyor opuyorumnanaktan.
sizin yüzünüzden zühtü bey mi sadullah bey mi karar veremedimkafamçokkarıştısempatiksalakcinni
ikisinde de sonuclar güzel gözüküyor..
:nazar:degmesin sanada burnu$unada

nehiy lokito ve frapan size genel aneztezimi uygulandı acaba.tam hatırlamıorum ama sedasyon yöntemi dedi herhalde doktor tam hatırlyamıorum .ne genel aneztezi nede loca imişl sizede ölemi oldu
Cnm evet sedasyon öyle çok ağır olmuyor yani, ben anestezi uzmanıyla konuşurken uyumuşum, tekrar beni uyandırıyolar diye çok kızmıştım hahah :D Sonra ağlayarak uyandım ama söylediğim gibi ağır değildi tersine ben keyif aldım, çok ilgincim heralde -tatlicadiarzu-

edamiSracim yeni resimlerindede cok tatli cikmissin yaa senin burnunda crazyninki gibi yakismis ve güzel duruyor opuyorumnanaktan.
sizin yüzünüzden zühtü bey mi sadullah bey mi karar veremedimkafamçokkarıştısempatiksalakcinni
ikisinde de sonuclar güzel gözüküyor..
:nazar:degmesin sanada burnu$unada

Ah cnm bnm kızlar çok güzel o yüzden böyle =)
Bence sen iki doktorlada görüş hangisi aklına yatarsa ona git opuyorumnanaktan

Blackhoneycim cok gecmis olsuna.s,resimlerini gordum, cok guzel gorunuyor, biraz sisliklerin var galiba, oda zamanla iner insallah.:nazar:

Kizlar 1 gunum kaldi ameliyatima, ve ben hala cok heycanliyim, ama korku yok, acaba bu normal mi:1shok:?
Cunki ben igneden bile korkarim normalde, yani anlicaniz bir tuhaflik var bendekafamçokkarıştı.
Uyku da uyuyamiyorum, hala acligim da aklima gelmiyor. Sanki ameliyattan cikamicam mi saniyom ne, oyle temislik yapiyorum:roflol:, heryeri temislemissim, bir baktim ki temislenecek biryer kalmamis, kizim napiyorsun dedim kendi kendimedelikafadulden, herhalde burnumla birlikte aklimi da kaciracagim bu gidisle

esila alemsin canımm...
bende aynen sezeryana giderken yapmıştım yaptığınıı..
korkma canım hayırlısıylaa girip çıkacaksınn..
lakitoda snein gibi ne heycan duygu ne korku...temizlik yaptımı ama hiç fikrim yok hahahah:)))))

esila bu böyle gidicek zaten sonra bi bakmışsın herşey olup bitmiş bile :D
Heyecanla bekliycez canım seni, dualarımız seninle opuyorumnanaktan
Herşey çok güzel olcak bunu aklından hiç çıkarma sakın sositososito

Back
X