"Baştan sona frapan, nehiyy ve BlackHoney'in ameliyat tecrübeleri (resimli)"

nehiyy ve frapan bayıldım burunlarınıza gerçekten çok güzel olmuş:) onepe gittiğimde zühtü bey yoktu, ünal bey vardı bende onunla görüştüm, çok ilgili bir doktor herhalde ona ameliyat olurum

nehiyy çok geçmiş olsun..gerçi geçmişte zaten akannehir süper olmuş..yüzünle tamamen uyum içinde..yanlız bişey sormak istiyorum..kavis sonradan mı belirginleşti..?gerçi senin ilk 20.gününde de varmış kavis..çok güzel olmuş..maaşallah:nazar:

ben de zühtü beye ameliyat olucam. hem doğal hem güzel burunlar yapıyor, benim ikinci ameliyatım olacağı için ancak ona güvenebildim. nehiyy ve frapanın burunları harika. onları görmem seçmemde çok etkili oldu. teşekkürler kızlar.

:lepi: nehiyyyyyy :lepi:
canım bana özelden mesaj atmışsın ben özelden mesaj yazamıyorum.
ben zühtü beye randevu almıştım ama bir yanlışlık olmuş ünal beye randevu vermişler. benim gittiğimde zühtü bey yoktu ünal bey vardı, bende onunla görüştüm... açıkcası bana güven verdi benimle çok ilgilendi. büyük bir ihtimalle ünal beye ameliyat olacağım

nehiyy canım herhalde sende önce ünal beyle görüşüp sonra zühtü beye ameliyat olmuşsun.. memnunsun demi tatlım sen bi sorun yaşamadın?

işte kayıpp olan kızlarrr nerdesinizzzzzzzzzz ameliyat olup kaçmak varmııı:DDDD

aynen yaaa ameliyat oldular geridekileri birakip gittiler hainlerrrrr :1:

hahahaa yok ankım yok fıstıkım kaçmadım valla internetsizlik böyle yaptı beni. Bir ara foto koymayı istiyorum Bekleyin beni anacıımm:D Ank nassın memişler ne durumda:)

ank32 nehiyy frapan benide eklermisiniz yaaa görmek istiyorum burunlarınızı..yeni araştırmaya başladım bende..yolum uzun heraldee..birini okuyorum tamaam bende olcam diyorum bi bakıyorum olumsuz yazanlarda var sonra vazgeçiyorum korkuyorum..:(

frapan nabeeerrr online yakaladim sounda seni:roflol:.roflol:
nehiyyimde biraz önce onlinemis ama kacirdim onu:(
ne zaman foto eklicen fraposum:jeyyar: sabirsizlanmaya basladim bile:roflol:

Back
X