Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beni de kabul edin nolur cesarete ihtiyacım var :)
frapancım burnun gerçekten oturmuş ve çok güzel olmuş, ne yalan söyleyim ilk günler pek tutmamıştım bana çok büyük gelmiti,ama şimdi gün geçtikçe şekli ortaya çıkıyor,kaviside tam olmuş,darısı benim başıma,zühtü demir den vazgeçmiştim ama tekrar düşünmeye başladım
beni de kabul edin nolur cesarete ihtiyacım var :)
yaaa topic sahibeleri huuuuuuu nerelerdesiniz yafff :sinifsinif:
slm kızlar ben nebil yada zühtü beye burun estetiği olmak istiyorum karar veremedim. nehiyy ve frapan çoğu kişi sizin burunlarınızın çok güzel olduğunu yazmış sakıncası yoksa resimlerinizi görebilirmiyim
tabi görebilirsin bu topiği bulabildiğine göre baya bi araştırmışsın demek:) benim 5 ay bitti makinem tamirden gelsin yenilerini ekleyeceğin inş. gönderiyorum arkadaşlık teklifini. kabul edersen görebilirsin burnumu![]()
tabi görebilirsin bu topiği bulabildiğine göre baya bi araştırmışsın demek:) benim 5 ay bitti makinem tamirden gelsin yenilerini ekleyeceğin inş. gönderiyorum arkadaşlık teklifini. kabul edersen görebilirsin burnumu[/QUOTE
ayyy tatlım burnun çok güzel olmuş...fotoğraflarına baktım ve işte burun budur dedim
tabi görebilirsin bu topiği bulabildiğine göre baya bi araştırmışsın demek:) benim 5 ay bitti makinem tamirden gelsin yenilerini ekleyeceğin inş. gönderiyorum arkadaşlık teklifini. kabul edersen görebilirsin burnumu[/QUOTE
ayyy tatlım burnun çok güzel olmuş...fotoğraflarına baktım ve işte burun budur dedim
tşk cnm şu an o gördüklerine kıyasla biraz daha inmiş halde. Nehiyyyin fotolarını da görmelisin:) inş kararın senin için en hayırlısı olur. Kolay gelsin