"Baştan sona frapan, nehiyy ve BlackHoney'in ameliyat tecrübeleri (resimli)"

kızlarrrrrrrrrrr topik sahipleriiiiiiiiii nerdesinizzzzzzz??????????

hb balimm
ank sekerim valla bakmiyolar artik
topic öksüz yetim kaldi :sinifsinif:

Topiğimi hiç öksüz bırakır mıyım ? =) Yeni foto koydum buraya yazmayı unutmuşum fıstığım banlı oldugu halde ilk gören kişi =))

eheuehuehuehe ben banliyken koymustun banim acildi bide baktim ilk ben bakmisim hihiii:)

frapancım burnun gerçekten oturmuş ve çok güzel olmuş, ne yalan söyleyim ilk günler pek tutmamıştım bana çok büyük gelmiti,ama şimdi gün geçtikçe şekli ortaya çıkıyor,kaviside tam olmuş,darısı benim başıma,zühtü demir den vazgeçmiştim ama tekrar düşünmeye başladım

kızlar esiladan bir haber varmı onu da çok merak ediyorum en son revizyon ameliyatı olamyı düşünüyordu.zaten zühtü hocadan esila gibi pişman olacağım için vazgeçmiştim.acaba şuan ne durumda ????

yaaa topic sahibeleri huuuuuuu nerelerdesiniz yafff :sinifsinif:

frapancım burnun gerçekten oturmuş ve çok güzel olmuş, ne yalan söyleyim ilk günler pek tutmamıştım bana çok büyük gelmiti,ama şimdi gün geçtikçe şekli ortaya çıkıyor,kaviside tam olmuş,darısı benim başıma,zühtü demir den vazgeçmiştim ama tekrar düşünmeye başladım

saol cnm ilk fotolara göre yorumlamamak gerekiyor en az 6ay geçmiş olan burunlara bakmanı tavsiye ederim. Ben zühtü beye küçük bir burun olsun ya da şöyle böyle olsun demedim. burnum tamamen onun zevkidir:) Mutluyum iyiki ameliyat olmuşum diyorum. Görüşmende fayda var derim tekrar tşk ederek öpüyorum seni:D

Arkadaslarim önce hepinizi ayri ayri öpüyorum, kusura bakmayin son zaman cok cok yogunum ne msne ne de kk ya gire biliyorum!

Yeni gelen arkadaslara diyorumki isterseniz benim albümüme bakin ve kararinizi ona göre verin. Ben hem gögüs hem de burun ameliyatimi yaptirdim Dr.Zühtü beye ve ona ameliyat oldugum icin cok memnunum! Iki ameliyati ayni anda yapti Doktorum.. Ellerine saglik iyi ellere teslim olmusum ve bunu bastira bastira söylüyorum..Bakin albümüme ve bastan sona cesit cesit resimlerimi ekledim..Soru sormak isteyenlere , memnuniyetle cevap vermeye calisacagim

slm kızlar ben nebil yada zühtü beye burun estetiği olmak istiyorum karar veremedim. nehiyy ve frapan çoğu kişi sizin burunlarınızın çok güzel olduğunu yazmış sakıncası yoksa resimlerinizi görebilirmiyim

slm kızlar ben nebil yada zühtü beye burun estetiği olmak istiyorum karar veremedim. nehiyy ve frapan çoğu kişi sizin burunlarınızın çok güzel olduğunu yazmış sakıncası yoksa resimlerinizi görebilirmiyim

tabi görebilirsin bu topiği bulabildiğine göre baya bi araştırmışsın demek:) benim 5 ay bitti makinem tamirden gelsin yenilerini ekleyeceğin inş. gönderiyorum arkadaşlık teklifini. kabul edersen görebilirsin burnumu:1:

tabi görebilirsin bu topiği bulabildiğine göre baya bi araştırmışsın demek:) benim 5 ay bitti makinem tamirden gelsin yenilerini ekleyeceğin inş. gönderiyorum arkadaşlık teklifini. kabul edersen görebilirsin burnumu:1:

teşekkür ederim frapan. evet uzun süredir araştırıyorum. sizin yorumlarınız sonucunda nebil ve zühtü beye olmaya karar verdim. yeni katıldım arkadaşlık teklifi kısmını bulayım kabul edeceğim:)

tabi görebilirsin bu topiği bulabildiğine göre baya bi araştırmışsın demek:) benim 5 ay bitti makinem tamirden gelsin yenilerini ekleyeceğin inş. gönderiyorum arkadaşlık teklifini. kabul edersen görebilirsin burnumu:1:[/QUOTE

ayyy tatlım burnun çok güzel olmuş...fotoğraflarına baktım ve işte burun budur dedim

tabi görebilirsin bu topiği bulabildiğine göre baya bi araştırmışsın demek:) benim 5 ay bitti makinem tamirden gelsin yenilerini ekleyeceğin inş. gönderiyorum arkadaşlık teklifini. kabul edersen görebilirsin burnumu:1:[/QUOTE

ayyy tatlım burnun çok güzel olmuş...fotoğraflarına baktım ve işte burun budur dedim

tşk cnm şu an o gördüklerine kıyasla biraz daha inmiş halde. Nehiyyyin fotolarını da görmelisin:) inş kararın senin için en hayırlısı olur. Kolay gelsin

Back
X