canım sana özelden mail adresimi verdim geldimi msj bilmiyorum ama ordanda sana resimlerimi atabilirim bana mailden msj at bana msnden eklemeler geldimiyor fıstık ordada sorun var msj yazıp atarsan ancak seni görebiliyorum ve ekleme yollabiliyorum eskiden böyle değildi evt kurallar gelmiş
sagol canim, cok iyisin. birazdan mail atiyorum, sonra sen beni eklediginde umarim msn de rahatca konusuruz
umarım sende istediğin bi burna kavuşursun çok teşekkürler canım a.s.
Iyim canimopuyorumnanaktan sen nasilsin? Burnumda sislikler var baska da bir sikayetim yok cok sukur.zemuszemus
Kızlar dudağımla burun arasındaki mesafe fazla açılmış gibi duruyo ne zaman normale döner acaba? ne zaman burnum ucu inecek? bide gülünce burnumu hiç beğenmiyorum böyle genişliyo bi tuhaf gözüküyo acaba şimdi bunları yaşamam normal mi bu gün tam 1 ay oldu.
ses seda yok nolmuş burası böyleee:umursamaz::umursamaz:
Bende biraz tedirgin oldum sanki.Benimde burnumda tıkanıklık var ama en az 6 ayı beklemek lazımmış nefes durumu için.Burnum önden düzgün şuan için.Bakalım nekleyip göreceğiz artık.Bu arada düz burdaki tüm topiklere baktım, öncesi sonrası fotolara.Burnunuz benimki gibi kemerli ve iriyse asla bi seferde fındık gibi bi gurun beklemeyin.O fındık gibi olan burunlar zaten öncesindede çok iri ve kemerli olmayan,burun ucu küçük olan burunlar.O yüzden bende artık takmıyorum.Daha küöük olsaydı keşke dediğim oldu ama önceki burnum imkanı yok o kadar küçültülemezdi.O yüzden ben şu an için memnunum.Bazen burun sırtım ucu çok şişiyor ve biraz kötü görünüyor.6 ayı beklemek lazım işte.Kızlar sizde moralinizi bozmayın sakın.
Bu arada buluşma mı organize ettiniz siz ya öyle anladım ve kıskandım işte((
nehiyy ve farapan ikinizinde burnu çok güzel olmuş zemuszemus
nehiyycim frapann resimleriniz gördüm cok doğal ve cok güzelsiniz kızlarrr öptüm sizii
Ank 32, nerde nehiyy frapann niye albumlerini goremiyoruz? Nereye kayboldular(
ahh eski topic:)) ameliyat olanlara geçmiş olsun. Burnuma öyle alıştımki sanki böyle doğmuşum gibi hissediyorum ve eski günleri kesinlikle özlemiyorum:) Var mı hala burda olan birileri???
ahh eski topic:)) ameliyat olanlara geçmiş olsun. Burnuma öyle alıştımki sanki böyle doğmuşum gibi hissediyorum ve eski günleri kesinlikle özlemiyorum:) Var mı hala burda olan birileri???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?