kızlar ben ankarada oturuyorum.zühtü demir ve ünal şahin arasında kaldım...ne yapıcam? yardım edermisiniz? lütfeeeen..
Evet bu pazar saat 13.30 da resmen ameliyat oluyorumm
4 Günüm mü kaldı yani şimdi benim:1shok: kızlar sayenizde hatırlıyorum umarım ameliyat sonrası da boyle farkında olmadan rahatca gecer.. Öncesini ve sonrasını tüm ayrıntılarıyla yazarım burdan
Arkadaslar ben ameliyat olali 3 hafta oldu, alçiyi ve içindeki plastikleri 2 hafta önce çikardilar.
Burun ucunda yamukluk var, ve burun delikleri esit degil, böyle kalacak diye çok korkuyorum.
Sag ve sol burun kanatlarida tamamen farkli duruyorlar. Geçer mi bunlar????????
Arkadaslar ben ameliyat olali 3 hafta oldu, alçiyi ve içindeki plastikleri 2 hafta önce çikardilar.
Burun ucunda yamukluk var, ve burun delikleri esit degil, böyle kalacak diye çok korkuyorum.
Sag ve sol burun kanatlarida tamamen farkli duruyorlar. Geçer mi bunlar????????
bu sayfayı acannnn benim tanıdığımm kızlarrrrrrrrrrr nerdeler estetik olup yok olmak varmııı topiginizii neden boş bıraktınızzz fıstıklarrrrrrrr özledim sizzzzzzzzzzzzziii burunlar gögüsleer yapıldı yok oldunuzzz kızlarrrrrrrrrrrr :))
ankcım ya mailin lazım banaa 10 yere yazdım :))
evet arkadaşlar burunlarınız güzel görünüyo.
güle güle, mutlu mesut kullanın :)
acaba zühtü bey e revizyon ameliyatı olan var mı bildiğiniz?
ve zühtü bey in ameliyat fiyatı hakkında en azından fiyat aralığı hakkında bilgi verebilir misiniz?
burdan yazmak istemezseniz, msj yoluyla rica etsem yollayabilir misiniz.
benim msj hakkım henüz yok
benimde resimlere bakma hakkim yok..mesajlarimin sayisi henüz daha 25i bulmadigi icin..nekadar sinir bozucu, eskiden böyle kural yoktu.. ank seninde resimlerini cok merak ediyorum bu arada
bende 10 gün oldu ameliyat olalı şiş ve morarma hiç olmadı.ince bi bant var şuan.ama burnumda şiş var dışarı bile çıkmaya çekiniyorum.acaba ne zman şiş iner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?