"Baştan sona frapan, nehiyy ve BlackHoney'in ameliyat tecrübeleri (resimli)"

kızz allah seni napmasın ben kendim için korkmam yafrum..ben neler gördüm geçridim..acı eşiğim yüksek..bak bi tombik ekliycem

mm onun için korkuyorumm beni öle görmesi nasıl etki eder diyee...

ay biliyoruuumm benimde ayni yasta kardesim varrr:)
cok seker masallahhhhh yerim yaaa

kızlar hepınıze gcmıs olsun dort gozle sızın sonucları beklıyorum karar vreme asamasındyım sızbenım ıcın cok onemlısınız ınsallah agrılarınız cabuk dıner

frapancım cnm çok geçmiş olsun,özeldende msj attım panik yapma sakın görüntü konusunu benle tecrübe ettin kaydirigubbakcemile5

nehiycim inşallah hayırlısıyla seninde çok güzel olcak..dualaım seninle :Saruboceq:

teknologcum bebişine bayıldımmmmopuyorumnanaktan allah nazarlardan saklasın ama bak çok açık söyliim ameliyattan sonraki suratınla yani o yaratığımsı görünüşle bebişte korku filmi izlemiş etkisi yaratabilirsin,çocuk korkar walla bak benden sölemesi fisfisfis

nehiyyiiimm suan ameliyattasindir :Saruboceq: dualarim seninle baliiimmmmm

supergirllüm sen nasil olsun kiz burun ne alemde

kizlar bu arada lakito fanatikler topigine ugradi 5 dk sonra geri cikti konusamadik bileee :roflol:

pınar resim ekiycenmi

benim misafirim gelcekte acele hazırlık içindeyimm.evi yeni süpürdüm yakın zmanda süpürüncee çocuklar çabuk kirletemez idye yaptığım poğacağı ufaklık ufalamışş salonun ortasına onu süpürecem şimdi..

supergrill..resim resim resimm.............zemuszemus

ayyy ortalığımı batırıyo yirim yirim onu ben kaydirigubbakcemile3 kolay gelsin walla sana hayatım hihoyyyt

ben iyiyim şükürler olsun ama kızmayın dövmeyin ama ben çektirmedim foto bu sefer eyvahedigeldismile hem aceleye geldi bide şey...sanırım birazda tırstığım için çektirmedim.hani o gördüğüm hali daha iyi geldi yaaa,olurda foto çeker fotoda da sonradan baktıkça iyi olmadıını düşünür belki moralimi bozarım diye cesaret eddemedim :kedihh be sonunda itiraf edebildim boshayallersmile ama söz bu cumartesi sadece sizler için çektircem yoksa foto moto benim umrumda olmazdı olumunekankayizsmile

hayır kliniğe gitcez tampon cıkarmak icin. Cevrede görenlere yazık olcak ondan korkuyom:) çocuk felan gormese bari..
evet tekno bebeğin bu halleri görmesi pek hoş değil. cok da tatlıymış maşallah Allah bağışlasın

walla frapancım atkı filan tak mazallah bi çocuk görürse,çocuğun psikolojisinde derin yaralar açabilirsin delikafadulden (teknologcum walla sen 1 hafta evde diil bi akrabanda kal yazık bebişe :teselli:)
yaa ben anlamıyorum tamponları 1 hafta sonra alınan arkadaşlar bile var..doktor bey neden benim tamponlarımı ameliyattan 4 saat sonra aldı ki..ben tamponlarımı istiyomdelikafadulden

hahahaha allah seni pınarr..valla ne bilimm tampon sana yaramayacaktı belki ondan almıştırr..
ayy hiç gülce yoktuu çok güldümm..
tel edeyim senin için tamponlarını istiyor diyee..kaydirigubbakcemile3

frapancim burun naisl agrin sizin varmii?? kizzzzz bide söyledinmi zühüt beye ameliyat bitince burunu alcilamadan foto cekin diyee söylemediysen kafani kircam haaa o kadarda tembih etmistim cünküüü

supergirll ay bide cekmee o zaman ben sana gösteririmmmm klava:

ayyy nehiyy ne zaman cikar acaba ameliyattan

ayy soyledim fıstıkım ama çekmem dedi:) çünkü cok şiş oluyomuş o anda bile. Yani düşündüğümüz gibi değilmiş.
tamponları aldırdım geldim aldıgı onemli bisey değilmiş. derinde silikon tamponlar duruyor hala cuma temizliğe gitcem..
Kliniğe girdim kapişonlu bereli kafa tamamen sarılı. Baktım oturanlar var görmemelerini istedim ama baktılar haliyle sonra da gittim oturdum yanlarına:) Nehiyyin ailesiymiş ablası felan cok şekerdi anne tedirgin şekilde bekleyişteydi. Beni o halde görünce korktular kesin ama cidden cok şiştim ya ordaki sekreter bile soyledi. O sırada Zühtü Bey geldi Nehiyy iyiymiş henüz ayılmamış. Onu görmekten vazgectim yazık kız korkmasın ayılır ayılmaz çünkü ailesi baya korkulu gözlerle baktıbayanssulusmile
Böyle işte.. acım sızım yok ama suratımı gören inanmaz buna

ay canımm yerim sizi ...çk geçmiş olsunn....neyhiyede geçmiş olsunnn...
ağrım sıızım yokk kormayın deseydin bencede çok korkmuşlardırr..
ayy ben yandımm ya..mafoldumben

tühh yaaaa olsun ben israr ederim ceker haha
acidimi tamponlari cikarirken ya foto ceksene cok merak ediyorum sis halini
ay kiyamammm aksam gircem demisti bakalim gircekmiiii:)

yok cnm hiç acımadı yalnız okadar gıdıklandım ki gözümden yaş geldi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…