"Baştan sona frapan, nehiyy ve BlackHoney'in ameliyat tecrübeleri (resimli)"

nehiyyyyyyyyyyyyy
balım hoşgeldin geçmiş olsunn...
iyi olmana sevindimm..kız valla deidğini yapıyon geldin haaa
sumo güreşcim benimmzemuszemus

nehiyyyyy hosgeldin cnmmmm olumunekankayizsmile
burnunu cok merak ediyorum kesin süper olmustur cenen nasil bi degisiklik varmi? karninda iz fln kaldimi
ay daha birsürü soru var aklimda ama hemen yormayim seni:) hele bi frapan gibi kendine gel o zaman gör sen sorulariii:) aklinialirimsmile
ameliyatta foto cektimi zühtü bey frapana cekmemis akannehir kaydirigubbakcemile3

nehiyycim geçmiş olsuun:) benden ve halimden bahsetmiştir sizinkiler ama bugun cok daha iyiyim gozumu zorlanmadan acabiliyorum en azından:) cnm tampon alıncak ama derinlerde bi tampon var o kalıyo burunda. cok umitlenme yani aman aman bi değişiklik olmuyo agrının olmamasına sevindim cnm cuma gidiyorum temizliğe ben.. optum seniii sizinkilere de selam soyle sisleri inmis düne göre dersin öyle korkulu gözlerle bakıyolardı kiikaydirigubbakcemile3

ayyy sendemi temizlige gidiyosuunnn :kedi: kaydirigubbakcemile3
nasil yani iki farkli tampon konuyo silikonlular kaliyo öylemi peki ne kadar süre kalcakmis onlar.. nefes almani engelliyomu o tamponlar???

Ne temizliği ben anlamadım tamponlar neden alınmıyo ki nefes alamıyorum ben
Canım bende senin kadar şişmişim Annem öle dedi aynıyız yani eheh

Fıstığım seninle yarın ayrıntılı konuşcaz merak etme çok öpüyorum ben hepinizi

burun temizligi canim icinde ne var ne yok cikariyomus :kedi: lakito anlatmisti baya utandim demisti kaydirigubbakcemile3 simdide frapan gidiyo sira sanada gelcek aklinialirimsmile
biliyorum cnm konusmaz olur muyuz hemde en ince detayina kadar konuscazz aklinialirimsmile

ayyy ben bakmak istemem dogrusu hahahahhaa kaydirigubbakcemile3

aaa hadi insallah yaaaaa beraber olsak süper olurrr :teytey:
agustosta sen??

Nehiyy Frapan ve Supergirl, ya size msn de denk gelemiyorum malesef. Biliyorsunuz su anda evimden uzuak seminerdeyim... Arada en azindan msn e giriyorum sizlere ulasmak icin. Malesef hic birinizi göremiyorum - e haliyle su anda herkez burnunla ugrasiyor.. Sizleri cok merak ediyorum ama iyi oldugunuza rahatladim.. Bende su anda fazla heyecan yok cünki hem seminer den yogunum hem de gercek gibi gelmiyor... Ama sizleri burda haberlerinizi okuyunca heyecana girdim biraz.. En azindan haberleriniz iyi!!! Sizleri burdan öpüyorum..Ve bana tekrar haber verin durumunuzu bildirin.. En azindan su anda fazla nete giremiyorum ...Ama halinizden durumunuzdan haberdar olayim ... Hepinizi burdan öpüyorum canikolarim benim

kiz keske denk gelsede beraber olsak fiyatda uygun olur hem kaydirigubbakcemile3 ben basinda düsünüyorum cünkü zamanimiz kisitli trde bi ay kaliyoruz
kapsama alani disinda banli demek oluyo kisa bi süre icin olabilir bazilarida tümden siteden atiliyo tamamen banlaniyo yani

evet tüm pisliklerim ortaya çıkcak çok iğrenç yaa yalnız tamponu da o gün mü alcak bilemedim sormamışım da. Hatırlıyo musunuz nasıl olmuştu Lakitonun?
gözümün cevresindeki tüm şişlikler aşağı indi kocamaaaaan yanaklarım oldu bilmiyorumkismile gözkapaklarım ise hala mosmor burnumu ise günde üç defa kulak cubuguyla gidebildigi yere kadar krem surup temizlemeye calışıyorum ama pek ileri gitmiyorsempatiksalakcinni

valla lakitonun tamponlarini sormayi unutmusum :kedi: hic benden beklenebilcek bi davranis degil dimi kizlar sempatiksalakcinni nasil olduda unuttum hayret ediyorum kendime kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol:
seni kocaman yanakli seniiiiii :lepi: onlarda iner zamanla merak etme sositososito
cnm ne kremi sürüyosun.. okyanus suyu verdimi zühtü bey sana??

yok cnm terramicyn göz pomadı var tamponları çıkardıktan sonra da onla temizliyo sonrasında da onla devam etmemi istedi. gözüme ise arnica kozmetik krem var onu sürüyorum işe yarıyor baya

Kızlar tamponlarımı çıkarttırdım Nefes alabilmek ne güzel bişeymiş burundan yaa =) Frapan silikonlu tamponum duruyo hala ama delikli olduğundan nefes alabiliyorum zoluyorum hatta nefes alabilmek için bugün şişliklerim biraz daha indi morluklarım gitti kırmızı oldular heralde yarın sararırlar :Saruboceq:
Bu arada Frapan önce senden dinleyelim şekerim ameliyat anıyla ilgili bişeyler hatırlıyo musun ? Nasıl uyandın uyannca ne hisettin ?

Frapan yazana kadar ben çatlarım vallahi Kızlar önce beni yukarı çağırdılar ben sanıyorum ki annem ablamda benimle gelicek, onları yukarı almadılar, arkama baka baka gittim gözlerim doldu ay çok kötü oldum bian öksüz gibi mafoldumben Anında duygusallaşıyosun zaten.. Sonra ameliyathaneye girdik üzerimde ne varsa çıkarttım iç çamaşırı hariç. Beyaz bi önlük verdiler onunla girdim.. Anestezi uzmanı geldi bi kaç şey sordu derken bi ara bi sürü kişinin tepemde oldugunu hatırlıyorum onlara kızdığımı hatırlıyorum sonra rüya mı gerçek mi bilmiyorum... ağlayarak uyandım zaten doktorum yanımdaydı burcu gelmiş o sırada doktorun gittiğini görünce daha çok ağladım beni bıraktı diye herkes ağlama çok güzel oldun burnun çok güzel oldu diyo ben ağlıyorum durduramıyorum kendimi bi türlü biri vardı çok iyi dünyanın en güzel kızı geliyo falan diye espiriler yaptı. ağlasam da duydum onlarıda kaydirigubbakcemile3 Sonra cnm babam bana acıyan gözlerle baktı o üzülmesin diye ellerimi falan şaklattım bişeyim yok demek istediğim için pek konuşamıyodum. Böyle geçti doktorum burnumun çizimlerden çok daha güzel olduğunu defalarca söyledi bende eminim zaten güzel olduğuna çok merak ediyorum şuan çok şiş burnum ve gözlerim..Frapan cuma günü benim temizlik alçılarımızı aynı güne denk getirelim ? Birbirmize ihtiyacımız olcak aklinialirimsmile
Böyle işte kızlar ne ağrı ne acı hiç bişey hissedilmiyo. Fıstığım orda bile aklıma geldim üzülceksin ama ameliyat sırasında foto çekilmiyor fakat senin tasarımı gösterdim kızmadı zaten böyle olcak sen hiç merak etme dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…