"Baştan sona frapan, nehiyy ve BlackHoney'in ameliyat tecrübeleri (resimli)"

EVET Cumartesi günü mejbur cekicek , cünki ozaman benim yanimda olacak :-D

Ben cekerim onu , siz merak etmeyin digi camimin aküsünü iyice doldurdum yani ona göre ;-)

hahahaha allah seni pınarr..valla ne bilimm tampon sana yaramayacaktı belki ondan almıştırr..
ayy hiç gülce yoktuu çok güldümm..
tel edeyim senin için tamponlarını istiyor diyee..kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3hee tel ette tamponlarımı göndersin,bi doya doya zaman geçiremedik vereliniortak
fıstııııkkkkkk ne biçim konuşuyosun sen ablanla bakiim :mymeka: hihoyyyt
frapancım şükürler olsun ağrın yok
hayırlısıyla nehiydende iyi haberler alsak :Saruboceq:

bidaha olmaz ablaciiimmm:):)
evet nehiyy gircem demisti demekki cok halsiz cnm benim:)

Nehiiiiiiiiiiiiiiyyyyyyyyyyy Frapaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnn, ya sesiniz gelsin !!! Canikolarim , insallah en kisa zaman da sisleriniz iner !!! Ve cok güzel sonuclariniz olmusdur Kizlar, simdi de sira bana geldi 5 güüüüüün

ya nehiyy girmedi cok merak ediyorum onu acaaba iyi midir

kızlaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nehiyin ablasıyla konuştum ,ameliyatı iyi geçmiş,herşey yolunda şükürler olsun ki :sm_cool:

supergirll nerde konustun nehiyyin ablasiylaaa
nehiyy cokmu halsizmis naislmis durumuuu???

msn deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bayanssulusmile saolsun ablasına söylemiş msn e gir yaz iyiyim diye...ablasıda bana yazdı kızlara haber et dedi opuyorumnanaktan

:) demisti dün ben girerim giremezsemde ablama söylerim girer benim yerime diye:)

eveeet sıran geldiii BlackHoneyzemuszemus nasıl var mı heyecan??
nehiyy bugun girer anca ne kadar iyi de olsanız bir halsizlik oluyo insanda haliyle..
Bugün gözlerimi açabiliyorum şükür görüntümse hala felaket:) veee an itibariyle ilk hapşurugumu gerçekleştirmiş bulunuyorum.. acımadı

Geçmiş olsun kızlar. umarım istediğiniz gibi sonuçlanır. bende ameliyat olucam ama çok korkuyorum ve hala bi doktor bulamadım

frapan sevindim canımm iyi olmana..
buz uygulaması yapmışmıydın niye okdar çok morarıyonus bakimmakannehir
nehiyy e de çok sevindim iyi olmasına..
çabucak iyileşsin inşallahh..

estetica sende biran önce doktorunu bulursun inşallah canımm...

yaptım teknocum hele ilk gun bizimkiler başımda nöbet tuttu gece bile buzu eksik etmedik ama yapım hassas sanırım neyseki acım yok diyip moral buluyorum kendi kendime.. bugünleri de atlatıcaskaydirigubbakcemile5

çok saol cnm. umarım bulurum. aslında aklımda bi doktor var ama hakkında pek bişi bulamadım forumda. Doç. Dr. Ersin Ülkür

bend eilkkez duyuyorum canım ismini burdaa ismi geçmemesi kötü olduğu anlamına gelmez canımm..
hakkınd ahayırlısı inşallah..

bosver frapan nasil olsa 2-3 gün sonra gecicek morluklarin:)
estetica umarim doktorunu bulursun cnm bende hic duymadim ama burda cok iyi olupta ismi gecmeyen doktorlarda vardir :)
nehiyy bugün girermi acaba

Bütün gece buzlar yüzünden uyuymadım .. Çok halsizdim yoksa gelicektim şuan yüzümü bi görseniz sumo güreşcilerine benziorum Ama hiç ağrım sızım yok mide bulantısı var biraz, oda olabilcek bişeymiş. Hafif (kan) sızıntılarım var bide onun dışında çok iyiyim hele şu tamponlar bi çıksın çok mutlu olucam :) Benim tamponlar yarın çıkıcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…