"Baştan sona frapan, nehiyy ve BlackHoney'in ameliyat tecrübeleri (resimli)"

soyledim ben nehiyycim anlattım doktora bole bole diye bide agladım yüzüne:) tmm bende ona gore igne yaparım merak etme sen aglama diye teselliye başladı beni :) sorun olmıcaktır sanırım

CADIARZU demekki burnunda sorun yokk:) ama en önemlisi tabi senin rahat olman eger rahatsiz oluyosan kimseyi dinleme yaptir bence:)
bak simdi merak ettim burnunu görmek istiyoruuumm sositososito ekler misin? :utangac:
-------------------
Canım bi topic açtım bak istersenyerimseniben

soyledim ben nehiyycim anlattım doktora bole bole diye bide agladım yüzüne:) tmm bende ona gore igne yaparım merak etme sen aglama diye teselliye başladı beni :) sorun olmıcaktır sanırım

Cnm bnm ya sevindim o zaman bide ağlamış hiç kıyamam ben sana olumunekankayizsmile
İnşallah ameliyata girmeden sen konuşabiliriz.

ayy frapan canımmm...inşallah sorun çıkmamaıştırr kaçtaydı ameliyat..girdimi acaba bu ara pek birr geri kaldımmm topiktenn.bayanssulusmile

Bi sorun çıkmadıysa şimdi ameliyatta ondan sonra sıra benim:sinifsinif:
Dua edin kızlar noluuur

nehiyy hayırlısıyla giirip çıkarsın canımmm....
bekliyor olcaz senide..
zühtü beye selamaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3:kedi:

Tamam cnm söylerim.
Hala eksiklerim var morluk kremini bulamadım, maskeyi bulamadım yarın ameliyat var off

Son düzenleme:
ayyyy frapan acaba ameliyattan cikmis midiiirrrr bilmiyorumkismile
nehiyyim merak etme dualarimiz seninle sabirsizlikla beklicem ikinizideee:)

insallah cnmmmmm yeni burnusunla salina salina gezceksiniz topicteee zemuszemus bayanssulusmile

Ben haber aldım annesiyle konuşuyorum msn de iyiymiş ağrısı sızısı yokmuş bizim merak ediceğimizi bildiği için annesine msn açtırmış kıyamam ya :(

Ben haber aldım annesiyle konuşuyorum msn de iyiymiş ağrısı sızısı yokmuş bizim merak ediceğimizi bildiği için annesine msn açtırmış kıyamam ya :(

ayyy cok sevindim agrisi sizisi olmadiginaaa zemuszemus

Back
X