Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
frapan şişliklerin iniyor ve yüzüne çok güzel gitmiş burnun güle güle kullan, nazar değmesin maşallah diyelim :)
maşallah ne ara gördün:)) tsk cnm Allah tüm isteyenlere nasip etsin inş.
kızlar janisin dediğinden de anlaşılacağı gibi koydum bikaç foto. tipime ve ortama aldırış etmeden burnuma yoğunlaşın sadece:)) 3tane daha koycaktım ama olmadınasıl küçültülüyoki bunların boyutları??
frapan süper olmuş cnm harikaaa....!!!
tşk ederim cnm sen de düşünüyodun ameliyatı naptın??
fstkım küçülttüm kuzum ama onlar senin gordugun fotolar. sevinme boşe:)
sildim hepsini nazar değer dediler nazara inanan biri olaraktan korktum bende:))
ama baskılara dayanamiiicim sanırımeklerim bugun
anamm valla ilk eklediğin fotolarıda hatırlıyorumda ne kadar değişmiş walla şaştım kaldım maşşallahh maşşallahh diyelim:teytey:
dimi:) fotolara bakınca anlayabiliyorum bende değişimi
pozi icine hangisi siniyorsa ona ol ikisininde cok memnun olan ve olmayan hastaları var. Biraz da şans işi sanırım. Ben doktorumu şidddetle tavsiye ederim orası ayrı:))
matmazelll tsk ederim seni de gorcez yakında buralarda sanırım ozaman bende bi elemtere yaparım:))
frapan ve ank bu gün onepten çıkarken sizi gördüm.tam kapıdan çıkarken fark ettim ve gülümsedim.geç kaldığım için ve bir anlık bakışta sizi fark etdiğim için meraba diyemedim çok isterdim küçük bir sohbet etmeyi .frapan çok tatlısın ank çok havalısın ...süpersiniz canlarım