BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Bat 5 Kasım yumurtlama gününden beri geçmeyen kasık,bel,göğüs ağrısı var ve göğüslerim büyüdü 1 Kasım evlilik yıl dönümümüz umarım hamileyimdir ve yıldönümü hediyesi olarak bu haberi verebilirim
Yaa ne garip benim de bat o tarihlerde bizim de 1 Kasım tanışma yıldönümümüz bende dpo 8 deyim pozitiftir inşallah bir de o gün ehliyet direksiyon sınavım var off çok stres oldum şimdiden

Kızlar benimde bat 5 kasım aşırı derecede hamilelik belirtileri yaşıyorum akışına bırakmıştım aslında öyle bir aydı ama 12 gün kala belirtiler başladı ve yoğunlaşarak devam ediyor. Herkesin inşallah beklediği gibi olur mutlu haberleri alırsınız 🌸

Kızlar elimde test kalmadığı için eczaneden test aldım ve malesef artı med erken gebelik varmış sadece.akşam 8:30 da yaptım silik çıktı az önce yine yaptım yine silik çıktı.ilk 5 dakika içinde çıktı.biliyorum bu test hiç güvenilir değil.Ama belirtilerle birleşince işte bir umut oldu hiç umutlanmak istemesemde.sabah tekrarlayıp koyulaşmaya bakacağım.ama size sormak istedim artı med ile iyi yada kötü anılarınızı 🥹🥹🥹

Benim 5i test yaptım negatif çıktı yapma 1-3 Kasım arası en erken test ile en erken tarih ama onda bile silik çıkma olasiliği var geç yerleşme olduğu için çıkmamıştır diye ümit ediyorum
Dayanamadım yaptım negatif ama artık gecikme olmazsa yapmayacağım

Kızlar merhaba benimde normalde 19 yumurtlama günü bat 2 kasım ama bu ay 5 gün erken pik gördüm yani 14 o şekildede değerlendirdim. Reglim erkene çekilir diye bekliyordum dün olacak gibi akşam ağrı oldu bi 10 dk ama sonra kesildi ağrı olmadımda şimdi normal günümü bekliyorum pazar gününü yani. Sol kasıkta bakma ve çok sıcağım normalde hep üşürüm. Ümitlenmelimiyim 🥲

Kızlar elimde test kalmadığı için eczaneden test aldım ve malesef artı med erken gebelik varmış sadece.akşam 8:30 da yaptım silik çıktı az önce yine yaptım yine silik çıktı.ilk 5 dakika içinde çıktı.biliyorum bu test hiç güvenilir değil.Ama belirtilerle birleşince işte bir umut oldu hiç umutlanmak istemesemde.sabah tekrarlayıp koyulaşmaya bakacağım.ama size sormak istedim artı med ile iyi yada kötü anılarınızı 🥹🥹🥹
Ben geçen ay reglime 3 gün kala yaptım direk pozitif verdi 1 gün kala kan verdim negatifti sonra günümdede hasta oldum 🥹 umuyorum sende doğrudur 🙏🏼

Negatifi gören kabuğuna çekilip kendini motive edip yeni döneme başlayıp sıfırlanıyor. Hamile kalan çok az oluyor. Ben hamile olsam ne yapacağımı da bilmiyorum sokak sokak bağırmak isterim galiba 6 sene kolay değil
Ya Maşallah cidden 6 sene hiç az değil Umarım güzel hayırlı haberler alırsın.💖🤲🏻

Back
X