Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dpo 6 da Sarı akıntı oldu. Kaşıntı ve koku yok ilk defa böyle oldum. Hafif goguslerde sizi ve çok tatlı az az kasık batması yaşıyorum.. psikolojikte olabilir bu durumları yaşayan var mi
Dpo 6 da Sarı akıntı oldu. Kaşıntı ve koku yok ilk defa böyle oldum. Hafif goguslerde sizi ve çok tatlı az az kasık batması yaşıyorum.. psikolojikte olabilir bu durumları yaşayan var mi
Bende dpo 7 geçtiğimiz aylarda yaşadıklarımı not almadığım için karşılatırma yapamıyorum ama iğne ve duphastona devam ettiğim için kasıklarımda ağrılar yaşıyorum yapay zeka duphaston kasılma yapıyor diyor ağrının sebebi oymuş.
bat 14 Kasım bugün yarın çatlama olur , Ovulasyon yapmadım bu ay düzenli ilişki ile deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak kızlar , bu grup için bat ı en son olan da benim