BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Sizi çok merak ediyorum bat 6 kasımdı benim bugün hafif lekenlenme gördüm
Bende bugün lekelenme gördüm canım ilk afedersin turuncu sonra sulu pembe bidaha da olmadı ama adet ağrısı gibi kasıklarda ağrılarım var arada gelip giden vajina sızlamam da var bakalım

Bende bugün lekelenme gördüm canım ilk afedersin turuncu sonra sulu pembe bidaha da olmadı ama adet ağrısı gibi kasıklarda ağrılarım var arada gelip giden vajina sızlamam da var bakalım
Benim çok ilginç bir şekilde belirtilerim kesildi. Bu ay garip şeyler yaşıyorum şaştım kaldım

Ay hadi İnşallah Rabbim güzel haberler nasip etsin sana

esim biraz gec geldi yumurtlamayi gecmis olabiliriz kuzum bu ayda hic umudum yok o yuzden, insallah guzel haberler alirsin hsgye gerek kalmaz

Kızlar merhaba sizlere bir şey danışacağım dpo 5 veya 4teyim sol kaşık ağrım var bugün yüruütken özellikle ve sol omzum ağrıyor ama omuzdan aşağısı boyunla omuz arası değil sol bacakta da çekilme var böyle bir şey yaşayan var mı ilk defa yaşıyorum bu Ağrıları

ben progestan kullanıyordum doktor direk bırak hemen düşer dedi dediği de oldu bıraktıktan 1 gün sonra lekelenme sonra kanama başladı ilacı bıraktığımın 4. günü düşük oldu
Ben hiç kullanmadım ya progestan. Rahim duvarım cok kalındı yaklasık 19 mm di düşük oldugu gün onun icin metiler verdi baska bişey kullanmadım

Aynı gidiyoruz. Bacak çekilmesi bendede var. Sol kasıkta ağrı. Hayırlısı olsun bekliyoruz bakalım.
Bugün dpo6.
30 Ekim'de yumurtam çatladı.

Kızlar 4-5 kasım rehl günümdü ama olmadım henüz 31 ekimde test yaptım negatif geldi 31 ekimde birde ovülasyon testi yaptım oda silik çizgiydi kopkoyu değildi ne yapsam yarında olmazsam test mi yapsam ilk denemem pek bilgim yok bu. Konulardafa

Bir dahaki ayda öğrendim derken aradan kaç gün geçti bat yani onu anlamadım kusura bakmayın açıklar mısınız rica etsem
Yani Ağustos 3 ünde adet olmuştum Eylül'ün 3 üne 4 üne adet olmam gerekirken de olmadım Eylül'ün 20 sinde hamile olduğumu öğrendim 27 sinde adet oldum yani kısaca yaklaşık 56 gün adet görmedim meğer adet olacağım ay yani Eylül'ün 3 ünde yumurtlamaya denk gelmis geç döllenme oldu adet görmedim çok karışık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…