Bende bugün lekelenme gördüm canım ilk afedersin turuncu sonra sulu pembe bidaha da olmadı ama adet ağrısı gibi kasıklarda ağrılarım var arada gelip giden vajina sızlamam da var bakalımSizi çok merak ediyorumbat 6 kasımdı benim bugün hafif lekenlenme gördüm
Benim çok ilginç bir şekilde belirtilerim kesildi. Bu ay garip şeyler yaşıyorum şaştım kaldımBende bugün lekelenme gördüm canım ilk afedersin turuncu sonra sulu pembe bidaha da olmadı ama adet ağrısı gibi kasıklarda ağrılarım var arada gelip giden vajina sızlamam da var bakalım
Belkide psikolojiktir ya bende bilemiyorum bazen en korktuğum adet olmak şuan inan hiç adet olmayı bu kadar istemeyeceğim aklıma gelmezdiBenim çok ilginç bir şekilde belirtilerim kesildi. Bu ay garip şeyler yaşıyorum şaştım kaldım
Ay hadi İnşallah Rabbim güzel haberler nasip etsin sanaKesildi hiçbir leke falan yok Şuanlık beklemedeyim umarım adet gelmezbugün halamın telefonuyla uyandım beni gelinlikle görmüş müjdeli haber diyor umutlandım çok amin birde aslan burcuyum burç yorumlarımın hepsi gebelik diyor hayırlısı
Amin canım çok sağol rabbim sizlerede isteyen herkese nasip Etsin inşallah aminAy hadi İnşallah Rabbim güzel haberler nasip etsin sana
canimmmm son zamanlarda baya yoğunum sıkıntılarimiz ust uste geliyor esimde burda degildi zaten o yuzden cok yoktum buralardadodo nerelerdesin kuzum . hiç göremeiyorum seni.
esim biraz gec geldi yumurtlamayi gecmis olabiliriz kuzum bu ayda hic umudum yok o yuzden, insallah guzel haberler alirsin hsgye gerek kalmazİnşallah olmazsın. Horman tahlilleri temizdi ultrosan ise güzel dedi fakat hafif PCO görünümü varla yok arası gibi bir şey dedi. Kaliteyi artırmak için inositol verdi ve 3 ay içinde gebelik bekliyorum dedi olmazsa hsg çekecekmis.
Benimde cuma pozirifti aynı günüz demekkiEvet zor maalesef ki. Bende ovulasyon takibi yaptım geçen cuma pozitifti testim
Ben hiç kullanmadım ya progestan. Rahim duvarım cok kalındı yaklasık 19 mm di düşük oldugu gün onun icin metiler verdi baska bişey kullanmadımben progestan kullanıyordum doktor direk bırak hemen düşer dedi dediği de oldu bıraktıktan 1 gün sonra lekelenme sonra kanama başladı ilacı bıraktığımın 4. günü düşük oldu
Aynı gidiyoruz. Bacak çekilmesi bendede var. Sol kasıkta ağrı. Hayırlısı olsun bekliyoruz bakalım.Kızlar merhaba sizlere bir şey danışacağım dpo 5 veya 4teyim sol kaşık ağrım var bugün yüruütken özellikle ve sol omzum ağrıyor ama omuzdan aşağısı boyunla omuz arası değil sol bacakta da çekilme var böyle bir şey yaşayan var mı ilk defa yaşıyorum bu Ağrıları
Yani Ağustos 3 ünde adet olmuştum Eylül'ün 3 üne 4 üne adet olmam gerekirken de olmadım Eylül'ün 20 sinde hamile olduğumu öğrendim 27 sinde adet oldum yani kısaca yaklaşık 56 gün adet görmedim meğer adet olacağım ay yani Eylül'ün 3 ünde yumurtlamaya denk gelmis geç döllenme oldu adet görmedim çok karışık yaBir dahaki ayda öğrendim derken aradan kaç gün geçti bat yani onu anlamadım kusura bakmayın açıklar mısınız rica etsem
Bence var gibi gününü bekle canım daha çok varmışKızlar dpo 9 Prodoctor test bir bakar mısınııızzz
Bence var gibiKızlar dpo 9 Prodoctor test bir bakar mısınııızzz
KızlarrKızlar 4-5 kasım rehl günümdü ama olmadım henüz 31 ekimde test yaptım negatif geldi 31 ekimde birde ovülasyon testi yaptım oda silik çizgiydi kopkoyu değildi ne yapsam yarında olmazsam test mi yapsam ilk denemem pek bilgim yok bu. Konulardafa
Bugün beklenen adet günün ise ilk idrarla yapman gerekiyordu yarın sabah ilk idrar ile yap bakalım hayırlısı canımKızlarr
Ayy varKızlar dpo 9 Prodoctor test bir bakar mısınııızzz
Evet zaten bu sabah yapamadım kayınvalidemdeydim testimde düm geldi kargodan awox yarın sanah yapacağım olmazsamBugün beklenen adet günün ise ilk idrarla yapman gerekiyordu yarın sabah ilk idrar ile yap bakalım hayırlısı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?