- 20 Ekim 2025
- 184
- 76
- 13
- 26
Güzel sonuçlarını bekliyoruz canımEvet zaten bu sabah yapamadım kayınvalidemdeydim testimde düm geldi kargodan awox yarın sanah yapacağım olmazsam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel sonuçlarını bekliyoruz canımEvet zaten bu sabah yapamadım kayınvalidemdeydim testimde düm geldi kargodan awox yarın sanah yapacağım olmazsam
Güzel sonuçlar çıkar inşallahEvet zaten bu sabah yapamadım kayınvalidemdeydim testimde düm geldi kargodan awox yarın sanah yapacağım olmazsam
Sanmıyorum ama yine yapıcam sabahGüzel sonuçlarını bekliyoruz canım![]()
İnşallahGüzel sonuçlar çıkar inşallah![]()
Bende dpo 9 da yaptım çıkmadıKızlar bende 12 dpo da yapcam cuma günü 9 dpo dün çıkmadı Eki Görüntüle 3669780
Yok bacım zaten tahmini çatlama 26 ekim 27 de anca döllenir geç döllenme olmazsa daha çok erkenmiş benim kafa sonradan çalıştı okadar test yaptım en son awok negatif verdi bekleyeceğim sende bekleBende dpo 9 da yaptım çıkmadı
Sanırım öyle olacak ben ovilasyon alırım bu ay tabi gene 15 gün gecikmem olmazsaC civcivella24Princessoffamily sanırım regl olursak bu ay elenenler biz olucaz diğer ay grubuna kaldıl
![]()
Öyle duruyor bakalım hayırlısı ilklerin günahı olmazC civcivella24Princessoffamily sanırım regl olursak bu ay elenenler biz olucaz diğer ay grubuna kaldıl
![]()
Evet bence de çok var ilk yıllarda ben de kafayı yiyecektim neden olmuyor herkeste çıkıyor bende niye çıkmıyor diye her bir yerim ağrısı sızlasa gebelik belirtisi sanıyorum buradan okuyup çünkü herkes gereksiz gereksiz her şey belirtti diyorEvet ben buna katılıyorum ben ilk deneme yaptım 1 senedir korunuyordum o kadar takip ediyorum okuyorum ki herkes test yapıyor çizgi görüyor benimde göresüm geliyor sanırım buranın bazen zararıda var
Benimde 30 Kasım pikBenim 16 Kasım bekliyorum 30 Ekim'de pik gördüm değerlendirdim hayırlısı artık
Ben bu ay ovülasyontesti almıcam daja cok stres yapıyorumSanırım öyle olacak ben ovilasyon alırım bu ay tabi gene 15 gün gecikmem olmazsa
Evet bencede ben bu kadar test yapacagımı dusunmuyordum daha ilk ay denemedenEvet bence de çok var ilk yıllarda ben de kafayı yiyecektim neden olmuyor herkeste çıkıyor bende niye çıkmıyor diye her bir yerim ağrısı sızlasa gebelik belirtisi sanıyorum buradan okuyup çünkü herkes gereksiz gereksiz her şey belirtti diyor
EvettÖyle duruyor bakalım hayırlısı ilklerin günahı olmaz![]()
Yaa anladım hayırlısı olsun inşallah sağlıkla ilerleyin kalan zamanınızı inşallah ilerleyen vakitte kısmettir sağlıklaYani Ağustos 3 ünde adet olmuştum Eylül'ün 3 üne 4 üne adet olmam gerekirken de olmadım Eylül'ün 20 sinde hamile olduğumu öğrendim 27 sinde adet oldum yani kısaca yaklaşık 56 gün adet görmedim meğer adet olacağım ay yani Eylül'ün 3 ünde yumurtlamaya denk gelmis geç döllenme oldu adet görmedim çok karışık ya![]()
Buranın yorumlarını okumaya başlayınca ister istemez bende de psikolojikmen değişiklikler oldu maalesef kendimiz çok kaptırıyoruz galibaEvet bencede ben bu kadar test yapacagımı dusunmuyordum daha ilk ay denemedenburayı okumaya baslayıncabasladım
KatılıyorumBuranın yorumlarını okumaya başlayınca ister istemez bende de psikolojikmen değişiklikler oldu maalesef kendimiz çok kaptırıyoruz galiba![]()
Benim 3 haftalık yeni bebis geliyo imiş sizinAhahah benim de var ama yeniden aynı heyecanla bekliyorum :) inşallah sağlıkla gelsinler