• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Kızlar bende 12 dpo da yapcam cuma günü 9 dpo dün çıkmadı
22186.webp

Evet ben buna katılıyorum ben ilk deneme yaptım 1 senedir korunuyordum o kadar takip ediyorum okuyorum ki herkes test yapıyor çizgi görüyor benimde göresüm geliyor sanırım buranın bazen zararıda var
Evet bence de çok var ilk yıllarda ben de kafayı yiyecektim neden olmuyor herkeste çıkıyor bende niye çıkmıyor diye her bir yerim ağrısı sızlasa gebelik belirtisi sanıyorum buradan okuyup çünkü herkes gereksiz gereksiz her şey belirtti diyor

Evet bence de çok var ilk yıllarda ben de kafayı yiyecektim neden olmuyor herkeste çıkıyor bende niye çıkmıyor diye her bir yerim ağrısı sızlasa gebelik belirtisi sanıyorum buradan okuyup çünkü herkes gereksiz gereksiz her şey belirtti diyor
Evet bencede ben bu kadar test yapacagımı dusunmuyordum daha ilk ay denemeden 😂😂 burayı okumaya baslayıncabasladım

Yani Ağustos 3 ünde adet olmuştum Eylül'ün 3 üne 4 üne adet olmam gerekirken de olmadım Eylül'ün 20 sinde hamile olduğumu öğrendim 27 sinde adet oldum yani kısaca yaklaşık 56 gün adet görmedim meğer adet olacağım ay yani Eylül'ün 3 ünde yumurtlamaya denk gelmis geç döllenme oldu adet görmedim çok karışık ya 😄
Yaa anladım hayırlısı olsun inşallah sağlıkla ilerleyin kalan zamanınızı inşallah ilerleyen vakitte kısmettir sağlıkla🙏🏻

Evet bencede ben bu kadar test yapacagımı dusunmuyordum daha ilk ay denemeden 😂😂 burayı okumaya baslayıncabasladım
Buranın yorumlarını okumaya başlayınca ister istemez bende de psikolojikmen değişiklikler oldu maalesef kendimiz çok kaptırıyoruz galiba😁🙋🏻‍♀️

Back
X