BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Kahverengi leke ve şimdi de adet oldum. Çok belirti vardı kendimi çok dinledim sanırım . Ovülasyon testi siparişi verdim onunla deneyeceğim.
İnşallah bekleyen herkes en kısa zamanda güzel sonuçlar alır.
Adetinin üzerinde kaç gün geçti adet oldunuz anam bat 1 di hala adet olmadım iki gün öncede test yaptım negatif çıktı anlamadım gitti eğer varsa kesin yine geç dollenmedir ve ben geç dollenmeden hep korkarım of ya neden gününe göre yumurtlama olmayıp döllenme olmuyor ya

Kızlar benim dün bat günüydü olmadım bu sabah ikinci idrar ile yaptığımda 2. Dakikada boyle oldu galiba hamileyim. Alttaki bata 4gun varken yaptığım test cok silik ama diğeri artık cok net

Eklentiler

• 1000084420.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 100
  • 1000084419.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 113
Kızlar benim dün bat günüydü olmadım bu sabah ikinci idrar ile yaptığımda 2. Dakikada boyle oldu galiba hamileyim. Alttaki bata 4gun varken yaptığım test cok silik ama diğeri artık cok net
Hayırlıı olsun inşallah. Testin markası ne?
Keşke ilk idrarle yapsaydin. Herşey gönlünüzce olsun

Kızlar Bat 10 kasım predictor early yaptım sankiiiii çok ufaktan bi çizgimsi bir şey gördüm. Ne diyorsunuzzz

Eklentiler

• IMG_1989.webp
    16 KB · Görüntüleme: 107
Hayırlıı olsun inşallah. Testin markası ne?
Keşke ilk idrarle yapsaydin. Herşey gönlünüzce olsun
Teşekkür ederim canım testin markası predictor ben ilk innovita gebelik testi ile denedim en güvenilir o bence o adete 5 gun varken cok cok silik çıkardı ertesi gun tekrar predictor yaptım oda cok silikti ama bugün net çıktı

Senin belirtilerin neler? Valla benim kasık ağrısı bel ağrısı ve bacak ağrısı oldu. Bugün azaldı gibi arada ağrı giriyor kasığıma. Hayırlısı olsun inşallah hamileyizdir
Benimde aynı kasık ağrısı var batma gibi onun dışında bişey yok ne zaman yapalım test

Kızlar ovulasyonla gebelik anlayanlar adete kaç gün kala koyu çıkmaya başlıyor? Tecrübe edenler bilgilendirebilir mi acaba?

Kızlar ovulasyonla gebelik anlayanlar adete kaç gün kala koyu çıkmaya başlıyor? Tecrübe edenler bilgilendirebilir mi acaba?
Ben anladim canım tek attığım adete 1 gun varken olan koyuluk

Eklentiler

• 1000083631.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 68
  • 1000084165.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…