- 8 Kasım 2025
- 15
- 1
- 1
- 24
Tebrikler tekrardan bize de dua e
Varmı yokmu hala bilmiyorum ama var gibi hissediyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. 1 yıldır bende bekliyorum.Tebrikler tekrardan bize de dua edin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler tekrardan bize de dua e
Varmı yokmu hala bilmiyorum ama var gibi hissediyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. 1 yıldır bende bekliyorum.Tebrikler tekrardan bize de dua edin![]()
Bence bu sefer o güzel sonucu alacaksınızVarmı yokmu hala bilmiyorum ama var gibi hissediyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. 1 yıldır bende bekliyorum.
Anladım canım bizim bat günlerimiz aynı ama benim sat 13 Ekim 4 gun sürüyor 24 gün döngüm. Hcg değerlerimiz belki de o yuzden farklı çıktı31-32 gün son adet tarigi başlangıcım 5 ekimdi 6 gün sürüyor
Ultrasonda gözükmedi, pazartesi tekrar kan bakalım dedi problem yokmuş ama akıntı yerleşme de olabilir füşük de olabilir dediGözükünce haberdar et canım bende gidicem doktora ne zaman gidicemi bilmiyorum![]()
Bir de progestan verdiUltrasonda gözükmedi, pazartesi tekrar kan bakalım dedi problem yokmuş ama akıntı yerleşme de olabilir füşük de olabilir dedi
Çok teşekkür ederim canımay maşallah bereketli bir gün :) hayırlı olsun canım .
Kuzu değerlendir tabi pcos varsa yumurta kist olup çatlayamıyorsa da bazen böyle pozitif çıkar ama sen tabi ki riske atma değerlendir 2 gün sonra regl olmazsan tekrar bir gebelik testi yapMerhabalar :
Beklenen adet tarihim 4 kasımdı adetim 3 gün gecikti.Erken Gebelik Testi Negatif.Ama genelde yumurtlama döneminde olan akıntım oldu.Bende regl olmak üzere olduğum için hiç yumurtlama ihtimalini düşünmedim.Biraz baktım bazen kadınlar ayda 2 kere yumurtlama yaşabiliyormuş.Ovüslasyon testi yaptım pik gibi görseli aşağıya bırakıyorum.Sizce değerlendirmeli miyim? pik günümde olabilir miyim ?
Ay çok sevindim bende umutlandım iyice ya 11 dpo erken gebelik negatifti 12 dpo kaset negatifti bende pazartesi veya salı test yapcam inşalalh sağlıkla büyüsün bebişinizAyyy söyleyimm dün ben neler yaşadım sabah test yaptım pozitif koşa koşa kan vermeye gittim betam 455 geldAllah maşallah 7 gün önce yaptığımda test negatifti bata kadar beklemek şartmış bunu anladımm kızlar darısı başınıza inşallah hayırlı bir hamilelik olur nenim için Allah ım hepinize nasip etsin
Evet bu herkesten herkese değişiyormuşAnladım canım bizim bat günlerimiz aynı ama benim sat 13 Ekim 4 gun sürüyor 24 gün döngüm. Hcg değerlerimiz belki de o yuzden farklı çıktı![]()
İmşallah teşekkür ederimm hepinizin başınaAy çok sevindim bende umutlandım iyice ya 11 dpo erken gebelik negatifti 12 dpo kaset negatifti bende pazartesi veya salı test yapcam inşalalh sağlıkla büyüsün bebişiniz
Hadi gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın158 çıktı iyi mi
Sağlıkla kucağınıza alın hayırlı olsunKızlar gözlerim dolu dolu dolu Allah isteyen herkese nasip etsin Eki Görüntüle 3671403
Ben silik bi çizgi görüyorum bence testi tekrarlayın çizgi koyulaştıysa kan verin inşallah vardırHanımlar bende bunu 6 kasımda yaptım ama negatif demiştim şimdi tekrar bakayım resimlere dedim bunu gördüm yeni yapıp hemen çekmiştimEki Görüntüle 3671507
İnşalalh pazartesi salı tekrarlicamBen silik bi çizgi görüyorum bence testi tekrarlayın çizgi koyulaştıysa kan verin inşallah vardır![]()