Ne zman vermiştiniz testi belki erken yaptıysanız o yüzden çıkmamıştırAma daha öncesindeki kan testimde 1 çıkti.
Sirf o yüzdende kendimi kandiriyo gibi hissediyorum. Yokta ben öyle hissediyorum gibi
Çok erken vermişsiniz sonuç değişmiş olabilir marka güvenilir bence tekrar bir kan testi yapın30 ekimde
Mutlaka haber edicemHayırlısı olsun canım. Haber edersin gelişmelerden
Var bazı markalar yalancı pozitif çıkarıyor ama awox bildiğim kadarıyla iyi bir markaTestlerin markayla bı farkı varmı? Bilmediğim için soruyorum
Hamilesiniz tebrikler. Birçok test yalancı sonuç veriyor awox hemen hemen hiç vermez. Kan testini yenilerseniz arttığını görürsünüz önceki değerinizin.Dun yaptigim test şuan böyle bilmiyorum kafam çok karışık
İnşaAllah sağlıkla da ilerlesin.İlk defa böyle bir sohbetin içerisindeyim ilk defa katıldım. Böyle konuşmanız çok iyi geldi umarım hamileyimdir
bence kan verin net ikinci çizgi varAma daha öncesindeki kan testimde 1 çıkti.
Sirf o yüzdende kendimi kandiriyo gibi hissediyorum. Yokta ben öyle hissediyorum gibi
ay maşallah bereketli bir gün :) hayırlı olsun canım .Kızlar gözlerim dolu dolu dolu Allah isteyen herkese nasip etsin Eki Görüntüle 3671403
Tebrikler tekrardan bize de dua edinDun yaptigim test şuan böyle bilmiyorum kafam çok karışık
Tebrikler canım hamilesinnDun yaptigim test şuan böyle bilmiyorum kafam çok karışık
Gözükünce haberdar et canım bende gidicem doktora ne zaman gidicemi bilmiyorumDoğuma gitti doktorum bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?