BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Çok hafif dedi doktor ilaç kullanmana bile gerek yok dedi
Siz yine de bir hematoloğa sorun bence çünkü doktorlar bu konuda 2 ye ayrılıyorlar bazıları gerek yok diyor kan sulandırıcı için bazıları kesinlikle var diyor. Hematolojinin ne diyeceği önemli. Bazı pıhtılaşma değerleri mesela gebelik yokken normal gebelik oluşunca 2-3 katına çıkabiliyor. İnşaAllah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsınız...

Siz yine de bir hematoloğa sorun bence çünkü doktorlar bu konuda 2 ye ayrılıyorlar bazıları gerek yok diyor kan sulandırıcı için bazıları kesinlikle var diyor. Hematolojinin ne diyeceği önemli. Bazı pıhtılaşma değerleri mesela gebelik yokken normal gebelik oluşunca 2-3 katına çıkabiliyor. İnşaAllah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsınız...
Zaten bu değerlendirmeyi genetik doktoru yaptı ama yinede hamilelikte kadın doğum takibinde olmalısın dedi öncesinde ilaca gerek yok dedi inşaalh hepimiz muradımıza ereriz

Zaten bu değerlendirmeyi genetik doktoru yaptı ama yinede hamilelikte kadın doğum takibinde olmalısın dedi öncesinde ilaca gerek yok dedi inşaalh hepimiz muradımıza ereriz
Amin inşaAllah o zaman, zamanını bekliyor senin yavrun 😊 çok beklemeden alırsın kucağına inşaAllah 🌸

Her seferinde de bu farklı ağrı diyoruz 🥲
Ah kuzum bilmez miyim yaoay zeka yazışmalarını atsam gülmekten ölürsünüz 😂 en ufak belirti bile ona yönelik ama tecrübem kendi vücudum için şunu söylüyor. Benim vücudum regl olana kadar hamile gibi davranıyor ilk 10 gün gebelik netleşmediği için çoğu kadın da öyledir zaten önemli olan adete 2 3 gün kala hissettiklerimiz. Bence göğüs şişliğinin inmesi akıntının renk değiştirmesi önemli

Back
X