- 18 Temmuz 2023
- 487
- 308
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acaba yapsan mi test ilk defa yaşıyorsan bence denemeye değerVe devamlı tuvalete gidiyorum hiç olmazdım böyle ilk gebeliğimde ağrım var diye gittim hamileymişim
Çatlamak uzere 27 koyuluga cok yaklasmıs büyük ihtimal yarın yada dıger gun tam koyulaşırKızlar selam.
Ovulasyon testimi yorumlar mısınız?
Ayyyy çok teşekkür ederimÇatlamak uzere 27 koyuluga cok yaklasmıs büyük ihtimal yarın yada dıger gun tam koyulaşır
13 gunde cıktoysa cok yuksek ıhtımal gebesın canımEki Görüntüle 3664750
Kızlar 25.26 ve bugün 27 Ekim ilk idrar testleri ovitrelle 13. Gün bugün hala onun etkisi mi sizce
Pik olmamıs aynı ton olması gerekıyor olmak uzereymıs amaKızlar sizce pik mi eşim rahatsız olduğu icin bu gunu degerlendiremedik![]()
Bence var canım test markası ne awox yuzde yuz dogru gosterıyorya o kadar çok istiyorum ki artık kalbim dayanmıyor oldu mu olmadı mı diye akışına bırakamıyorumyarın sabah da test yapıp buraya atacağım
Kendini çok sıkma akışına bırak bu şekilde kendine zarar verirsinya o kadar çok istiyorum ki artık kalbim dayanmıyor oldu mu olmadı mı diye akışına bırakamıyorumyarın sabah da test yapıp buraya atacağım
Nerdeyse aynıyız rabbim nasip etsin bizlere ve tüm isteyenlereBenimde bat 5 Kasım bu ay ovülasyon ile değerlendirdim bakalım nasıl olacak
Aynıyız dpo 6 benim şuan akıntım oluyor beyaz kokusuz ve tatlı tatlı kasıklarımda ağrılar hissediyorum umarım 6 kasımda güzel haberi alırızSelam kızlar ben de ovulasyon testleri ile takip ettim bu ay. 19 ve 20 Ekim pikti. Biz 18,19,20 Ekimi değerlendirdik. Reglim 6 Kasım olarak görünüyor. Heyecanla beklemedeyimUmarım güzel haberler alırız
ara ara regl sancısı gibi sancılarım oluyor sizde de bu durum var mı ?
Amin inşallah canım senin belirtilerin var mı ben 21 inde çatlamayı gördüm ilk 2 3 gün batma şeklinde ağrılarım oldu sızlama gibi ağrım oldu. Bazal vücut ısımı takip ediyorum 36.8 di 36.7 oldu bugün. Mesela dün göğüslerinin dolgunluğu söndü ama bugün tekrar hafif dolgunluk oldu hormon dalgalanmalarından. Benim de akıntım var kendimi dinlemekten yoruldumNerdeyse aynıyız rabbim nasip etsin bizlere ve tüm isteyenlere![]()
Bence test için erken tam regl gününden 1 gün sonra yaparsan daha sağlıklı olur. Belirtiler de her ay aynı olmayabiliyor ama genelde bu kadar erken dönemde vücut sessiz çalışıyor biz başka ağrıları sanki ona yoruyormuşuz gibi hissediyorumMerhaba kızlar 19 unda çatlamada ilişkimiz oldu ondan öncesi yumurtalama dönemi öncesiydi, belirtilerim şöyle; son 3 gündür özellikle sağ yumurtalığım ve kasığımda adet sancıları kadar şiddetli bir ağrı kramp oluyor belimin tam ortasında bir ağırlık var biri oturmuş gibi ve göbek deliğimden aşağıya kesik atılıyormuş gibi batma oluyor dün akşam 1 saat kadar şiddetli yaşadım hepsini ayağa kalktığımda zor yürüdüm son olarak yoğun şeffaf akıntım fikirlerinize ihtiyacım var bu süreç tam olarak nedir test için erken mi tutunma yerleşme ağrısı olabilir mi
Benimde 30 31 ekim ya da 1 kasımbat 1 Kasım ne zaman erken test yapmayı düşünüyorsunuz arkadaşlar ne gıbı belrtıler var![]()
Her seferinde de bu farklı ağrı diyoruzBence test için erken tam regl gününden 1 gün sonra yaparsan daha sağlıklı olur. Belirtiler de her ay aynı olmayabiliyor ama genelde bu kadar erken dönemde vücut sessiz çalışıyor biz başka ağrıları sanki ona yoruyormuşuz gibi hissediyorum
Ay bende ya yarın sabah yine yapacağım belirtin var mıBenimde 30 31 ekim ya da 1 kasım
Bugün yaptım negatif![]()
Bende çok kendimi dinliyorum ya engel olamıyorum sağ kasığımda batma var sanırım sağ taraftaki yumurtam çatlamış bu sebepten umarım kist falan değildir herşeyi düşünür oldum vucüt ısıma hiç bakmadım 7dpo 10dpo arası yerleşme olasılığı var bakalım bekliyorum herkeste de yerleşme kanaması olmuyormuşAmin inşallah canım senin belirtilerin var mı ben 21 inde çatlamayı gördüm ilk 2 3 gün batma şeklinde ağrılarım oldu sızlama gibi ağrım oldu. Bazal vücut ısımı takip ediyorum 36.8 di 36.7 oldu bugün. Mesela dün göğüslerinin dolgunluğu söndü ama bugün tekrar hafif dolgunluk oldu hormon dalgalanmalarından. Benim de akıntım var kendimi dinlemekten yoruldum
Benimde çatlama 19 Ekim normalde her ay ya sağımda ya solumda bir batma hissederdim ama ilk defa göbek deligimin altında bir şeyler hissediyorum sanki iğne batiriyorlar hafif hafifBende çok kendimi dinliyorum ya engel olamıyorum sağ kasığımda batma var sanırım sağ taraftaki yumurtam çatlamış bu sebepten umarım kist falan değildir herşeyi düşünür oldum vucüt ısıma hiç bakmadım 7dpo 10dpo arası yerleşme olasılığı var bakalım bekliyorum herkeste de yerleşme kanaması olmuyormuş