• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Normalde bat 14 kasim ama dün gece pik oldu testim değerlendirdik.
Haziran 30 da 23 haftalık gebeliğimi kızımda yaşamla bağdaşmayan kalp anomalisi olduğu için sonlandırmak zorunda kaldık doğum yaptım. İlk defa tekrar deneyeme başladık. Allahım hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza alabileceğimiz bebeklerimizi nasip etsin inşallah 🤲🏻

Daha önceki gebeliğimde de ovulasyon testi kullanmıştım. Adet olmam gereken gün pik olmuştu değerlendirmiştik ve hamile kalmıştım.
Pik şimdi olduğu için bat tarihim değişecek mi bilemiyorum bakalım.
1762330485402.webp

Normalde bat 14 kasim ama dün gece pik oldu testim değerlendirdik.
Haziran 30 da 23 haftalık gebeliğimi kızımda yaşamla bağdaşmayan kalp anomalisi olduğu için sonlandırmak zorunda kaldık doğum yaptım. İlk defa tekrar deneyeme başladık. Allahım hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza alabileceğimiz bebeklerimizi nasip etsin inşallah 🤲🏻

Daha önceki gebeliğimde de ovulasyon testi kullanmıştım. Adet olmam gereken gün pik olmuştu değerlendirmiştik ve hamile kalmıştım.
Pik şimdi olduğu için bat tarihim değişecek mi bilemiyorum bakalım.
Eki Görüntüle 3669832

Geçmiş olsun canım. Allah tez zamanda yavruna kavuştursun seni, beklediğin haberi alırsın inşallah bu sefer güzel olur her şey 🌸 bat gecikir gibi duruyo yeni yumurtluyorsun
Bu arada hangi marka test canım bu?

Geçmiş olsun canım. Allah tez zamanda yavruna kavuştursun seni, beklediğin haberi alırsın inşallah bu sefer güzel olur her şey 🌸 bat gecikir gibi duruyo yeni yumurtluyorsun
Bu arada hangi marka test canım bu?
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için 🙏🏻
İnnovita bu test. Ben innovitada daha rahat anlıyorum. Laboquick de kullanmistim ama onda sanki çok belirgin olmuyor her zaman gibi geliyor bana.

Merhaba,
28 ekim pik günümdü.
Bugün 5 kasım sabahı test yaptım (days doctor) çok hafif silik çizgi çıktı.
Acaba yalancı pozitiflik gösteriyor olabilir mi? Yani bu test güvenilir mi bilemedim.
Bat 9-10 kasım arası.

Merhaba,
28 ekim pik günümdü.
Acaba yalancı pozitiflik gösteriyor olabilir mi? Yani bu test güvenilir mi bilemedim.
Bat 9-10 kasım arası.
Malesef bu test bende yalancı poz verdi canım, başka testle dene istersen ama erken gibi. Hayırlısı olsun 🌸

Merhaba,
28 ekim pik günümdü.
Bat 9-10 kasım arası.
Daha erken bence yalancı pozitif olabilir bence. 9 gibi test yaparsan daha sağlıklı olabilir en azından 12 gün geçmiş olur garanti olur diye düşünüyorum. Predictor deneyebilirsin test olarak

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için 🙏🏻
İnnovita bu test. Ben innovitada daha rahat anlıyorum. Laboquick de kullanmistim ama onda sanki çok belirgin olmuyor her zaman gibi geliyor bana.
O kadar çok test yaptık ve o kadar güvenimiz yıkıldı ki kan dışında hiçbir teste güvenemez olduk 😢

Kızlar selam konu dışı olacak ama burada bazılarınızla yaşadığımız samimiyete binayen buraya yazmak istedim. Sizlerden dua isteyeceğim rutin kontrol için kan vermiştim gebelik öncesi , erken yaşta kalp krizi riskim çok ama çok yüksek çıkmış babam da 35 yaşında geçirmişti zaten ailemde de bir sürü kalp krizi by pass öyküsü var, bugün hem testin negatif çıkması hem de bu haber beni öyle yıktı ki size anlatamam bana dua eder misiniz 🥺🥺🥺

Kızlar selam konu dışı olacak ama burada bazılarınızla yaşadığımız samimiyete binayen buraya yazmak istedim. Sizlerden dua isteyeceğim rutin kontrol için kan vermiştim gebelik öncesi , erken yaşta kalp krizi riskim çok ama çok yüksek çıkmış babam da 35 yaşında geçirmişti zaten ailemde de bir sürü kalp krizi by pass öyküsü var, bugün hem testin negatif çıkması hem de bu haber beni öyle yıktı ki size anlatamam bana dua eder misiniz 🥺🥺🥺
Çok geçmiş olsun dualarıma sizi de katacağım iyi düşünün iyi olsun lütfen ve stres yapmayın 🙏🏻❤️

Back
X