Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

Tarihler hiç önemli değil hep beraber bekleyelim bende geçen ay çok umutluydum belirti aradım resmen nasıl rolleniyorum ama kesin gebeyim diye sonuç 2 gün erken oldum
Ben de 2 gün erken oldum geçen ay bi de sözde polikistik over var normalde 35-40 günde 1 olurum

Olabilir ben düşünmek itemiyorum ama olmuyor bir şekilde insanın aklında devamlı, en erken testi ne zaman yapıcaksınız
Ben adet günümden önce yapmam sanırım belirtim çok olmazsa dayanamayabilirim de hiç bilmiyorum aslında o kadar ümitsizim ki geçen aylarda 5 gün gecikmem olduğunda bile yapmıyordum nasıl olsa tutmadı diyerek

benim de aynı kimyasal gebelik geçirdiğimde 4 gün geçmişti adetim,adetten önce kan testi vermiştim çıkmamıstı bir daha da kontrol etmedim yükselir mi diye dört gün olmayınca adet söktürücü yazdırmak içn gittiğimde öğrenmiştim sonra kimyasala dönüştü,burada cok yorum gördüm hemen ertesi ay kalan inşallah bende o şekilde olurum

İnşallah Allah evlerimizi bebek sesiyle doldursun

İnşallah canım

Öyle ama normalde bu kadar acimazdi göğüslerim sütyenin varlığı bile baya rahatsız ediyor yumurtlamayı da değerlendirince ve çok isteyince sadece ona yoruyo insan güzel haberlerinizi bekliyorum

Benimde 1 Temmuz çok çok erken daha 9 gün var varsada çıkmaz hayal kırıklığına uğrama beraber bekleyelim :) akıntın falan var mı
heyecandan duramıyorum vallahi ya, sanırım 26-27'si gibi predictor erken gebelik testi ile deneyeceğim. akıntımı çok takip etmedim açıkçası, ara ara kasık ağrım ve koltuk altı kökümden başlayan bir meme hassasiyetim var sadece. belirti aramaya başlamamak için bu ay vücudumu pek dinlememeye karar verdim :) 1 yıldır deniyoruz ilk kez bu ay içimde bir umut var umarım boşa değildir

Kimyasal adet geçilmesi yapar beta artar ama gebelik oluşmaz sonrada adet görülür , benim arkadaşım kimyasaldan sonra sağlıklı bi gebelik geçiriyor hiç sorun olmadı
Çok teşekkür ederim bilgilerin için

Merhaba kızlar benimde 3 temmuz hadi bakalım umarım hepimiz sağlıklı ve pozitif haberler alırız bu arada hepimizin yumurtlaması daha yeni belirti aramadan stressiz muhabbet edelim

Herkese selam
Bende bat 4 Temmuz ile aranızdayımmm
İnşallah bu ay yüzümüz gülecek...
17-22 Haziran arası gebelik şansı yüksek günlerdi ovalusyonda 22 hazirandı . 17-18-21 Haziran degerlendirebildim. Yinede çok umutluyum . Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
O kadar heyecanlıyım ki günler geçmek bilmiyor Benim çok fazla düşük ve 2 tanede 24-25 haftalarda doğum ve kaybım oldu . En son Mart 2025 te kürtaj oldum . Yaşım da 39 o yüzden bu kadar aceleci davranıyorum .

Öyle ama normalde bu kadar acimazdi göğüslerim sütyenin varlığı bile baya rahatsız ediyor yumurtlamayı da değerlendirince ve çok isteyince sadece ona yoruyo insan güzel haberlerinizi bekliyorum
Çok erken belirti görende var hadi bakalım belki tutmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…