- 31 Ocak 2025
- 372
- 316
- 18
Bende 17 si pik gördüm 18 i catladı , erken diyorum ama sağdan sağdan kasığım ağrıyor
Ben de 2 gün erken oldum geçen ayTarihler hiç önemli değil hep beraber bekleyelimbende geçen ay çok umutluydum belirti aradım resmen nasıl rolleniyorum ama kesin gebeyim diye sonuç 2 gün erken oldum
Demek ki düzene giriyor kullandığın takviye felan varmıydıBen de 2 gün erken oldum geçen aybi de sözde polikistik over var normalde 35-40 günde 1 olurum
Benimki belki psikolojikbenim henüz hiçbir belirtim yok
Olabilir ben düşünmek itemiyorum ama olmuyor bir şekilde insanın aklında devamlı, en erken testi ne zaman yapıcaksınızBenimki belki psikolojikbirde sağ taraftan polip aldırdım belki o ağrı yapıyordur
Ben adet günümden önce yapmam sanırım belirtim çok olmazsa dayanamayabilirim de hiç bilmiyorumOlabilir ben düşünmek itemiyorum ama olmuyor bir şekilde insanın aklında devamlı, en erken testi ne zaman yapıcaksınız
benim de aynı kimyasal gebelik geçirdiğimde 4 gün geçmişti adetim,adetten önce kan testi vermiştim çıkmamıstı bir daha da kontrol etmedim yükselir mi diye dört gün olmayınca adet söktürücü yazdırmak içn gittiğimde öğrenmiştim sonra kimyasala dönüştü,burada cok yorum gördüm hemen ertesi ay kalan inşallah bende o şekilde olurumBen adet günümden önce yapmam sanırım belirtim çok olmazsa dayanamayabilirim de hiç bilmiyorumaslında o kadar ümitsizim ki geçen aylarda 5 gün gecikmem olduğunda bile yapmıyordum nasıl olsa tutmadı diyerek
İnşallahbenim de aynı kimyasal gebelik geçirdiğimde 4 gün geçmişti adetim,adetten önce kan testi vermiştim çıkmamıstı bir daha da kontrol etmedim yükselir mi diye dört gün olmayınca adet söktürücü yazdırmak içn gittiğimde öğrenmiştim sonra kimyasala dönüştü,burada cok yorum gördüm hemen ertesi ay kalan inşallah bende o şekilde olurum
Evet pcos var normal folik asit değil inositollü folik asit kullanman gerek dedi doktor. İnofolic combi hp içiyorum günde 2 tane :)Demek ki düzene giriyor kullandığın takviye felan varmıydı
Bende onun pcosa iyi geldiğini duymuştumEvet pcos var normal folik asit değil inositollü folik asit kullanman gerek dedi doktor. İnofolic combi hp içiyorum günde 2 tane :)
İnşallah canımMerhaba. Benimde bat 3 Temmuz. 20 Haziran yumurtlama oldu. Bugün sabah başlayan meme hassasiyetim var. Ve memelerimde büyüme var. Geçen ay da bunu yaşadım. O zaman da adetime çok varken meme hassasiyeti başladı. İnşallah bu ay olumlu sonuç alırız
Öyle ama normalde bu kadar acimazdi göğüslerim sütyenin varlığı bile baya rahatsız ediyor yumurtlamayı da değerlendirince ve çok isteyince sadece ona yoruyo insanBelirtiler için çok erken henüz bence yeni yeni gebelik oluşuyorsa oluşuyordu bi yerde okumuştum yumurtlamadan sonra Zigot bölünerek çoğalır ve fallop tüplerinden rahme doğru 5–7 gün içinde ilerler. Benimde 10 gün var heyecanla bekliyorum
heyecandan duramıyorum vallahi ya, sanırım 26-27'si gibi predictor erken gebelik testi ile deneyeceğim. akıntımı çok takip etmedim açıkçası, ara ara kasık ağrım ve koltuk altı kökümden başlayan bir meme hassasiyetim var sadece. belirti aramaya başlamamak için bu ay vücudumu pek dinlememeye karar verdim :) 1 yıldır deniyoruz ilk kez bu ay içimde bir umut var umarım boşa değildirBenimde 1 Temmuz çok çok erken daha 9 gün var varsada çıkmaz hayal kırıklığına uğrama beraber bekleyelim :) akıntın falan var mı
ayy biz seninle aynıyız 17'si pik 18'i çatlama ve sağ kasığım ağrıyor en çok, hatta öksürürken falann umarım birlikte çok güzel haberler alırıııızzBende 17 si pik gördüm 18 i catladı , erken diyorum ama sağdan sağdan kasığım ağrıyor
Çok teşekkür ederim bilgilerin içinKimyasal adet geçilmesi yapar beta artar ama gebelik oluşmaz sonrada adet görülür , benim arkadaşım kimyasaldan sonra sağlıklı bi gebelik geçiriyor hiç sorun olmadı
Merhaba inşallah hepiimiz güzel haberler alırız bu ay inşallahMerhaba kızlar benimde 3 temmuz hadi bakalım umarım hepimiz sağlıklı ve pozitif haberler alırızbu arada hepimizin yumurtlaması daha yeni belirti aramadan stressiz muhabbet edelim
4 temmuzdan helloooKızlar benim bat 1 Temmuz daha çok var yumurtlama yeni bitti ama burada dertleşerek fikir alarak beklemek istiyorum, sizler beklerken neler yapıyorsunuz ben her gün avokado yiyorum bol su tüketmeye çalışıyorum
Çok erken belirti görende var hadi bakalım belki tutmuşturÖyle ama normalde bu kadar acimazdi göğüslerim sütyenin varlığı bile baya rahatsız ediyor yumurtlamayı da değerlendirince ve çok isteyince sadece ona yoruyo insangüzel haberlerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?