Çokta yok bence az kalmış stressiz güzelce bekliyoruz hep beraber3 temmuzdaha cok var nedense grubun enerjisi çok hoşuma gitti
Bu sefer inşallah aynı belirtilerle sağlıklı gebelik geçirirsinizYa aslında ben stres olmadım bana iyi bile geldi ama art arda ikisinde de düşük olunca psikolojik olarak etkiledi bu ay dinleneyim dedim ama işte gönül istediği için yine de umut hep varr
Kasık batması göğüs hassasiyeti ve biraz bel ağrısı akıntım artmadı benim olmadı bile ikisinde de midem biraz hassastır bi de lavaboya sık sık gidiyodum son günler
Amiiin inşallah canım.Çokta yok bence az kalmış stressiz güzelce bekliyoruz hep beraberUğur getirir inşallah grup tek tek hamilelik haberi ile dolsun
İnşAllahhh hepimizBu sefer inşallah aynı belirtilerle sağlıklı gebelik geçirirsiniz
Ayyy böyle diyenler çoğu kişi o ay hamile kaldığını öğrenmiş şeninde öyle oluyormuşAmiiin inşallah canım.İlk defa kafama hiç bir şey takmadan hatta beslenmeye bile dikkat etmeden olursa olur dedim bakalım ne kadar etkili olacal
K
Ahahah bakalım ya ben de merak ediyorum valla sağlıkla sıhhatle gelsin hepimizin deAyyy böyle diyenler çoğu kişi o ay hamile kaldığını öğrenmiş şeninde öyle oluyormuş
Amin canım kaç yaşındasın bu aradaAhahah bakalım ya ben de merak ediyorum valla sağlıkla sıhhatle gelsin hepimizin de
Yaş 36 ve ilk bebeğimin kalp atışı durdu maalesef. Hemen olmuştu o. sonraki ilk deneme olacak. Dilerim sağlıkla ve hemencecik kavuşuruzAmin canım kaç yaşındasın bu arada
Amin Sağlıkla inşallahYaş 36 ve ilk bebeğimin kalp atışı durdu maalesef. Hemen olmuştu o. sonraki ilk deneme olacak. Dilerim sağlıkla ve hemencecik kavuşuruz
Teşekkür ederim canım hep beraber inşallahAy senin az kalmış inşallah güzel sonuçlar alırsın belirtin var mı
Bu şekilde belirtisi olanları okumuştum burdaBir şey sorabilir miyimReglime 11 gün var. 5 Temmuz'da olacağım normalde. Ama sanki iki güne regl olacakmışım gibi yüzümde sivilce çıkıyor ve karnımda kramplar var. Regl mi olacağım yine Ya da döllenmede de böyle belirtiler oluyor mu? Bilen var mı acaba
Canım yumurtlamadan sonra belirtisi olup hamile kalan çok var ama varsa bile şu an testte çıkmaz birazcık daha sabretBir şey sorabilir miyimReglime 11 gün var. 5 Temmuz'da olacağım normalde. Ama sanki iki güne regl olacakmışım gibi yüzümde sivilce çıkıyor ve karnımda kramplar var. Regl mi olacağım yine Ya da döllenmede de böyle belirtiler oluyor mu? Bilen var mı acaba
günaydınnKızlarrr günaydıntest gününe 1 gün daha yaklaştık
Ben yapmadımmgünaydınn
dayanamayıp test yapan oldu mu
günaydınn :) benim bat 1 temmuz, çok umutluydum ama bugün yumurtlama sonrası 7. gün diye bir umut erken gebelik testi yaptım bir şey çıkmadı. erken davrandım muhtemelen ama yine de olsa hissederdim veya çıkardı gibi geliyor. bat'a kadar bir daha da test yapmayacağım kendime söz verdim. umarım en kısa zamanda çook sağlıklı bebişlerimiz olurgünaydınn
dayanamayıp test yapan oldu mu
Heveslendirmek istemem ama sanki döllenme oluyooo ay inşAllahhhhBir şey sorabilir miyimReglime 11 gün var. 5 Temmuz'da olacağım normalde. Ama sanki iki güne regl olacakmışım gibi yüzümde sivilce çıkıyor ve karnımda kramplar var. Regl mi olacağım yine Ya da döllenmede de böyle belirtiler oluyor mu? Bilen var mı acaba
Kuzu çokk erken 12. Günden önce yapma olsa da flaşla arıyoruz bari görülür çizgi olsunn ben bu defa baya beklicem regl gününe kadargünaydınn :) benim bat 1 temmuz, çok umutluydum ama bugün yumurtlama sonrası 7. gün diye bir umut erken gebelik testi yaptım bir şey çıkmadı. erken davrandım muhtemelen ama yine de olsa hissederdim veya çıkardı gibi geliyor. bat'a kadar bir daha da test yapmayacağım kendime söz verdim. umarım en kısa zamanda çook sağlıklı bebişlerimiz olur
İnşallah bende bu ay olumlu hissediyorum,hepimiz için güzel sonuclar alırızgünaydınn :) benim bat 1 temmuz, çok umutluydum ama bugün yumurtlama sonrası 7. gün diye bir umut erken gebelik testi yaptım bir şey çıkmadı. erken davrandım muhtemelen ama yine de olsa hissederdim veya çıkardı gibi geliyor. bat'a kadar bir daha da test yapmayacağım kendime söz verdim. umarım en kısa zamanda çook sağlıklı bebişlerimiz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?