Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

Bu sefer inşallah aynı belirtilerle sağlıklı gebelik geçirirsiniz

Çokta yok bence az kalmış stressiz güzelce bekliyoruz hep beraber Uğur getirir inşallah grup tek tek hamilelik haberi ile dolsun
Amiiin inşallah canım. İlk defa kafama hiç bir şey takmadan hatta beslenmeye bile dikkat etmeden olursa olur dedim bakalım ne kadar etkili olacal
K

Bir şey sorabilir miyim Reglime 11 gün var. 5 Temmuz'da olacağım normalde. Ama sanki iki güne regl olacakmışım gibi yüzümde sivilce çıkıyor ve karnımda kramplar var. Regl mi olacağım yine Ya da döllenmede de böyle belirtiler oluyor mu? Bilen var mı acaba

Bu şekilde belirtisi olanları okumuştum burda insallah oyledir

Canım yumurtlamadan sonra belirtisi olup hamile kalan çok var ama varsa bile şu an testte çıkmaz birazcık daha sabret

günaydınn
dayanamayıp test yapan oldu mu
günaydınn :) benim bat 1 temmuz, çok umutluydum ama bugün yumurtlama sonrası 7. gün diye bir umut erken gebelik testi yaptım bir şey çıkmadı. erken davrandım muhtemelen ama yine de olsa hissederdim veya çıkardı gibi geliyor. bat'a kadar bir daha da test yapmayacağım kendime söz verdim. umarım en kısa zamanda çook sağlıklı bebişlerimiz olur

Heveslendirmek istemem ama sanki döllenme oluyooo ay inşAllahhhh

Kuzu çokk erken 12. Günden önce yapma olsa da flaşla arıyoruz bari görülür çizgi olsunn ben bu defa baya beklicem regl gününe kadar

İnşallah bende bu ay olumlu hissediyorum,hepimiz için güzel sonuclar alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…